تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/10 - 10:43
کد خبر: 523827

گسترش فعال همکاری‌های نظامی بین روسیه و کره شمالی

 گسترش فعال همکاری‌های نظامی بین روسیه و کره شمالی

وزیر دفاع روسیه در دیدار با وزیر دفاع جدید کره شمالی، تاکید کرد: در سایه سطح بالای اعتماد متقابل بین رهبران دو کشور، همکاری‌های دوجانبه مسکو و پیونگ یانگ در حوزه نظامی و دفاعی به طور فعال در حال گسترش است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آندری بلویوسوف، وزیر دفاع روسیه که روز جمعه به پیونگ یانگ سفر کرد، یادآور شد که همکاری‌ها بین روسیه و کره شمالی در حوزه نظامی به طور فعال در حال گسترش است.

وی در جریان مذاکرات خود با "نو گوان چول" وزیر دفاع جدید کره شمالی، تأکید کرد که تماس‌های اعتماد برانگیز بین رهبران دو کشور، نقش کلیدی در تقویت روابط روسیه و کره شمالی ایفا می‌کنند. وزیر دفاع روسیه ضمن تبریک به همتای خود به مناسبت انتصابش، افزود که روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) همسایگان خوب و دوستانی دیرین هستند و این دوستی ادامه خواهد داشت.

بلویوسوف یادآور شد که نتایج دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، و کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی، در ماه ژوئن نشان‌ دهنده سطح بالای اعتماد متقابل و تمایل به گسترش همکاری‌ها در شرایط پیچیده نونی در عرصه بین‌المللی است. وی گفت: «در حال حاضر، روابط دوستانه روسیه و کره شمالی در تمامی زمینه‌ها، از جمله در عرصه همکاری‌های نظامی، به طور فعال در حال گسترش است و هر دو طرف مصمم به اجرای تمامی توافقات به‌دست‌آمده در سطح عالی هستیم.»

علاوه بر این، وزیر دفاع روسیه ابراز امیدواری کرد که تعامل نزدیک و ثمربخش با کره شمالی ادامه یافته و مذاکرات کنونی به تقویت بیشتر همکاری‌ها در زمینه دفاعی بین دو کشور منجر شود.

روز جمعه گزارش شد که بلویوسوف برای یک دیدار رسمی به کره شمالی سفر کرده است. مراسم استقبال رسمی از هیئت روسی در فرودگاه پیونگ‌یانگ با حضور یگان گارد افتخار ارتش خلق کره برگزار شد.

در تاریخ 9 نوامبر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، قانون مربوط به تصویب توافق‌نامه مشارکت استراتژیک جامع بین روسیه و کره شمالی را امضا کرد. این توافق‌نامه جدید پس از مبادله اسناد مصوبه بین مسکو و پیونگ یانگ اجرایی می‌شود و مدت اعتبار آن نامحدود خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top