تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/10 - 12:00
کد خبر: 523845

رامین رضاییان به استقلال آمده و کل تیم لو رفته است

رامین رضاییان به استقلال آمده و کل تیم لو رفته است

بازیکن پیشین استقلال با انتقاد از وضعیت آبی‌پوشان تصریح کرد: باید بگویم انتظاراتی که به‌عنوان هوادار استقلال دارم، برآورده نمی‌شود. بازی‌های یکنواخت استقلال خسته‌کننده شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سبو شهبازیان در گفت‌وگو با تسنیم، درباره تقابل استقلال با الاهلی عربستان در لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: از زمانی که تغییرات در کادر فنی به وجود آمد و پیتسو موسیمانه به‌عنوان سرمربی کارش را شروع کرد انتظار داشتم تغییراتی در بازی با پاختاکور ازبکستان ببینم، هر چند خیلی هم زمانی در اختیار کادر فنی نبود و نباید انتظار بالایی داشت، اما حداقل می‌توانستیم تغییرات کوچکی را ببینیم.

استقلال با هر تیمی بازی دارد به مشکل می‌خورد

وی افزود: زمانی که تیم‌های آسیایی برابر استقلال قرار می‌گرفتند خیلی حرفی برای گفتن نداشتند، اما امروز استقلال است با هر تیمی بازی کند دچار مشکل می‌شود. باید فکر اساسی برای وضعیت استقلال شود، چرا که اصلاً شرایط خوبی در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا ندارد.

سرمربی جدید جوانگرایی را دستور کار قرار داده است، ولی شرایط آنقدر جالب نیست. متأسفانه تغییری در استقلال نمی‌بینیم که شاید یکی از دلایل آن نداشتن بازیکن باشد. با این حال، تغییرات زیادی در خط دفاعی صورت می‌گیرد که هماهنگ نبودن آنها برای من جالب است.

بازی‌های استقلال یکنواخت و خسته‌کننده است

بازیکن پیشین استقلال با انتقاد از وضعیت آبی‌پوشان تصریح کرد: باید بگویم انتظاراتی که به‌عنوان هوادار استقلال دارم، برآورده نمی‌شود. بازی‌های یکنواخت استقلال خسته‌کننده شده است. در گذشته وقتی متوجه می‌شدیم استقلال بازی دارد با عطش زیاد بازی این تیم را می‌دیدم، اما الان که صحبت از بازی با الاهلی عربستان می‌شود دیگر انتظار زیادی ندارم! بازی‌های یک شکل و یکنواخت و بِکش بِکش دوره چند سال پیش را می‌بینیم یا سانتری شود و خدا بخواهد گلی به ثمر برسد.

نظری درباره بازی استقلال و الاهلی ندارم!

شهبازیان ادامه داد: باید هیئتی از پیشکسوتان و بازیکنان قدیمی تشکیل شود، چرا که موسیمانه به تنهایی نمی‌تواند کاری کند. استقلال با این نفرات کاری نمی‌تواند انجام دهد، نه پاس تکضرب و نه حرکت از عمق از استقلال نمی‌بینیم. متأسفانه با این شرایط دست به گریبان هستیم و دیگر نمی‌توانم نظری درباره بازی استقلال با الاهلی بدهم. فکر کنم حرف دل خیلی از هواداران را می‌زنم که ما خیلی از این شرایط ناراحت هستیم.

رضاییان را آوردیم تا همه دست‌مان را بخوانند

وی خاطر نشان کرد: برخی‌ از شانس بالای صعود استقلال حرف می‌زنند اما با کدام زیر ساخت و استانداردها؟ در بازی با الهلال عربستان سه گل خوردیم و چندین گل نخوردیم، آنها به ما می‌خندیدند. با استقلال چه کار کرده‌اند که این همه ضعیف شده است؟

می‌گویند این همه بازیکن گرفته‌ایم پس خروجی‌اش کجاست؟ انفرادی که نمی‌توان کاری کرد، فوتبال یک بازی گروهی است. یک نفر را مثل رامین رضاییان آوردید که همه تیم‌ها دست‌مان را بخوانند و بدانند تاکتیک‌ تیم چیست؟ یا باید در بحث بازیکن تغییرات عمده دهیم یا بپذیریم شرایط واقعاً همین است. جلوی تیم‌هایی که صاحب سبک هستند حرفی برای گفتن نداریم.

یک چیزی در استقلال سر جایش نیست

مدافع پیشین تیم استقلال گفت: استقلالی‌ام و این تیم را دوست دارم، اما به من بگویید باید در مورد چه چیزی صحبت کنم؟ بازی با پاختاکور را دیدم که فقط رافائل سیلوا زیر توپ می‌کشید که در تمام عمر بازی‌ام به این اندازه زیر توپ نکشیده بودم.

استقلال چند وقتی است این شرایط را دارد و انگار دیگر برای کسی مهم نیست این تیم با چه مشکلی روبه‌روست. یک چیزی در استقلال سرجایش نیست و وقتی پازل‌ها را کنار هم می‌چینیم کامل نمی‌شود. تا دیر نشده است باید فکری به حال وضعیت استقلال کنند. بازی‌های استقلال را که می‌بینیم اعصاب‌مان خُرد می‌شود، واقعاً از این شرایط ناراحتم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top