تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/10 - 12:15
کد خبر: 523852

پزشکیان به مجلس می رود؛ جلسه غیرعلنی خواهد بود

پزشکیان به مجلس می رود؛ جلسه غیرعلنی خواهد بود

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی از حضور رئیس جمهور و اعضای هیات دولت فردا (یکشنبه) در جلسه غیرعلنی خانه ملت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی نیکزاد ثمرین روز شنبه - ۱۰ آذرماه - در گفت وگویی درباره جلسه مشترک مجلس و دولت که فردا یکشنبه به صورت غیرعلنی و غیررسمی در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد، گفت: رئیس جمهور از ابتدا در نظر داشت که فردا به مناسبت روز مجلس، این جلسه برگزار شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که محور این نشست اقتصادی خواهد بود، افزود: نمایندگان پیشنهادهای زیادی برای لایحه بودجه ۱۴۰۴ مطرح کردند بر همین اساس رئیس جمهور در نظر دارد مباحثی را در این خصوص در این نشست مطرح کند.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور یکم آبان ماه بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را که شامل احکام بودجه است برای بررسی و تصویب به مجلس ارائه کرد و ۷ آبان ماه کلیات آن در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید.

سپس نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز ۸ آبان ۱۴۰۳، با ۱۴۶ رای موافق، ۹۶ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از ۲۴۹ نماینده حاضر با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ موافقت کردند.

رئیس‌جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه در تدوین لایحه بودجه با نمایندگان در کمیسیون‌های اقتصاد، برنامه و بودجه و اساتید دانشگاه همفکری شده است، گفت: برغم تمام مشکلات، بودجه در زمان مقرر تقدیم مجلس شد و بودجه ارائه شده شفاف است.

بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ از روز ۲۲ آبان در کمیسیون تلفیق آغاز و ۶ آذرماه در این کمیسیون به پایان رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران
بعد از ۲۷ سال معنای واقعی «Google» فاش شد
مجلس ختم حجت‌الاسلام نیّری در مسجد ارک تهران برگزار می‌شود
سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است
برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور در ۲۲ فروردین
هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به شبکه بین‌المللی سینوو پیوست
عراقچی: آمریکا در خواب ببیند شبیه توافق با لیبی برای ایران تکرار شود
سمنان سومین استان برتر کنکور ۱۴۰۳ شد
۴ شهید و ۱۶ زخمی در تجاوز آمریکا به یمن
رویکرد جدید دولت برای ارتقای زنان در مدیریت اجرایی
در غزه کودکان چند دفعه شهید می‌شوند؟
ریال، بی‌دفاع در برابر دلار
شهادت ۴۹۰ کودک فلسطینی در ۲۰ روز گذشته
خیبر جای استقلال را در جدول گرفت
دیدار معاون امور زنان رئیس جمهور با نائب رئیس فدراسیون فوتبال
عالیشاه فصل را از دست داد
اخراج بیش از ۱.۲ میلیون تبعه غیرمجاز از کشور در سال ۱۴۰۳
تقویت همدلانه جبهه درونی کشور، اولویت امروز جامعه
تظاهرات گسترده در استانبول ترکیه در حمایت از غزه
تاکنون هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top