تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/11 - 09:43
کد خبر: 523949

تاکید لبنان بر حمایت از سوریه در برابر فتنه تروریسم

 تاکید لبنان بر حمایت از سوریه در برابر فتنه تروریسم

وزیر خارجه دولت موقت لبنان در تماسی تلفنی با همتای سوری خود، با محکوم کردن تجاوزات تروریست‌ها به شمال سوریه، بر حمایت لبنان از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ادامه واکنش‌ها به تحولات اخیر سوریه در سایه تحرکات تروریست‌ها، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت موقت لبنان با «بسام صباغ» همتای سوری خود تماس گرفته و درباره تحولات شمال سوریه گفتگو کرد.

عبدالله بو حبیب در این تماس تلفنی با وزیر خارجه سوریه، حمله تروریست‌ها به شهر حلب و حومه آن را محکوم و بر حمایت لبنان از وحدت سوریه، تمامیت ارزی و حاکمیت این کشور تاکید کرد.

بسام صباغ هم به نوبه خود از موضع لبنان در حمایت از وحدت و حاکمیت سوریه، آن هم در شرایطی که خود لبنان با چالش تجاوزات مستمر رژیم اشغالگر علی رغم آتش بس مواجه است، قدردانی کرد.

وزیر خارجه سوریه گفت که تجاوزات تروریست‌ها به سوریه، در راستای برنامه‌های رژیم صهیونیستی با هدف گسترش درگیری در منطقه و نگه داشتن آن در وضعیت جنگی و از بین بردن امنیت و ثبات در منطقه ماست.

در حالی که طی هفته‌های گذشته اخباری از تحرکات گروه‌های تروریستی برای ایجاد فتنه و آشوب در سوریه منتشر شده بود، روز چهارشنبه هفته قبل و همزمان با برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، رسانه‌های سوری از حملات شدید عناصر تروریستی در حومه حلب و ادلب خبر دادند.

این حملات همزمان شد با تهدیدهای صریح بنیامین نتانیاهو،نخست وزیر رژیم اشغالگر علیه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه. نتانیاهو گفته بود که اسد نباید «با دم شیر بازی کند». بر همین اساس ردپای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در این فتنه جدیدی که تروریست‌ها قصد ایجاد آن را دارند، به وضوح دیده می‌شود و مقامات سوری هم بر همین نکته تاکید دارند.

گروهک‌های تروریستی و عناصر مسلح به سرکردگی هیئت تحریر الشام که همان جبهه النصره، شاخه سوری القاعده است، از چهار روز پیش با نقض توافق آستانه، به خطوط دفاعی ارتش سوریه در استان ادلب و حلب یورش بردند و توانستند از شرایط آشفته منطقه در سایه آتش‌افروزی صهیونیست‌ها و حسن نیت طرف مقابل سوء استفاده کرده و ده‌ها شهرک و روستا را در استان‌های مذکور اشغال کنند و وارد محله‌های غربی شهر حلب شوند. تروریست ها قصد دارند همه شهر را به اشغال خود درآورند، ولی ارتش سوریه با اعزام نیروها توانسته است پیشروی تروریست‌ها را در منطقه‌ای گسترده، به ویژه در داخل شهر کُند و یا متوقف کند.

بشار اسد اعلام کرد که سوریه به دفاع از تمامیت ارضی خود ادامه می دهد و می‌تواند با کمک دوستان و متحدانش، تروریست ها را نابود کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکورد فروش محصول در هلدینگ خلیج‌فارس شکست
ساعت کاری ادارات تغییر نکرد/ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور
ضرورت تشکیل کارگروه ویژه در وزارت نفت برای حل مشکلات سوخت کرمان
برگزاری رقابت دوی ۱۰ کیلومتر در پارک ولایت تهران
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بهره‌برداری از بازارچه جنت تا یک ماه آینده/ اخد تأییدیه ایمنی بازارچه از آتش نشانی
مصطفی طغانی قهرمان کشتی پهلوانی شد
محکومیت ۱۸۰ هزار دلاری مهدی قایدی در کمیته تعیین وضعیت
تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان
سندرز: هم‌اکنون باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم
۸ هزار پیکر همچنان زیر آوارهای غزه قرار دارد
دومین جلسه شورای سیاستگذاری «نظام ملی پیشنهادات» برگزار شد
تلگراف: عروسی کوهستک با بمب هدایت‌شونده دقیق آمریکایی هدف قرار گرفت
عضو کمیسیون برنامه: داروسازان واکسن آنفولانزا را بسازند
ادامه یورش نظامیان صهیونیستی به جنوب سوریه
مرشایمر: شکست عظیم آمریکا در جنگ ایران کاملا برای من واضح است
هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش
چرا دانش آموزان مدرسه را دوست ندارند؟
تفاوت مذهبی در زندگی مشترک؛ چالش یا فرصت؟
هر آنچه که برای تمیز و سالم نگه داشتن فرش خود باید بدانید
طلاق در دوران عقد چگونه است؟ شرایط مهریه و حقوق زن
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان نخستین هکاتون ملی کوانتومی ایران
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top