تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/11 - 14:05
کد خبر: 524015

کمک مالی ژاپن به سازمان ملل برای افزایش تاب‌آوری تالاب‌های ایران

 کمک مالی ژاپن به سازمان ملل برای افزایش تاب‌آوری تالاب‌های ایران

برنامه توسعه سازمان ملل برای تقویت مدیریت تالاب و افزایش تاب‌آوری اقلیمی در ایران از ژاپن حمایت مالی جدید دریافت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برنامه توسعه سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که دولت ژاپن مبلغ ۶۹۰ میلیون ین را به منظور ارتقای مدیریت تالاب‌ها و افزایش تاب‌آوری اقلیمی در تالاب‌های دریاچه ارومیه، شادگان، پریشان و انزلی اختصاص داده است.

از سال ۲۰۱۴، ژاپن یکی از شرکای کلیدی دولت ایران و برنامه توسعه سازمان ملل متحد در حمایت از مدیریت پایدار منابع طبیعی در حوضه آبریز تالاب ها و تنوع بخشی به معیشت جوامع وابسته به تالاب ها بوده است.

در مراسم امضای قرارداد در تاریخ ۱۱ آذر ۱۴۰۳، دولت ژاپن و برنامه توسعه سازمان ملل متحد یادداشت‌های تفاهمی را برای اجرای "پروژه توسعه سیستم حفاظت از تالاب‌ها در دریاچه ارومیه و سایر تالاب‌ها به همراه جوامع پیرامونی آنها" امضا کردند. این پروژه از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۸ به‌طور مشترک با همکاری سازمان حفاظت محیط‌زیست و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اجرا خواهد شد.

این پروژه بر دستاوردهای گذشته بنا خواهد شد که این امر تلاش‌ها برای توسعه موفقیت‌آمیز مدل‌ها و شیوه‌های آزمایشی را تسریع خواهد بخشید. با تمرکز بر کشاورزی پایدار و معیشت‌های جایگزین سازگار با تغییرات اقلیمی، این ابتکار به‌دنبال ایجاد منافع بلندمدت برای جوامع محلی و در عین حال حفظ تنوع زیستی تالاب‌ها به‌عنوان اکوسیستم‌های حیاتی است.

گلبهار نمتوا، معاون نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران گفته بود: "در دهه گذشته، حمایت بی‌وقفه مردم و دولت ژاپن تأثیرات مثبتی در بهره‌وری کشاورزی و بهبود معیشت در جوامع هدف داشته است. در چهار سال پیش رو، ما به ترویج شیوه‌های کشاورزی نوآورانه با مصرف کم آب خواهیم پرداخت، در حالی که برتوسعه این شیوه‌ها برای آینده‌ای بهتر برای همه، متمرکز خواهیم بود."

"ایران ۲۶ تالاب ارزشمند را تحت کنوانسیون رامسر ثبت کرده است که در میان آنها دریاچه ارومیه نیز قرار دارد. این تالاب‌ها که زیستگاه گونه‌های متنوع گیاهی و جانوری و پرندگان مهاجر هستند، باید در همکاری با جامعه بین‌المللی حفاظت شوند.

در دهه گذشته، ژاپن از حفاظت دریاچه ارومیه حمایت کرده است، اما برای احیای بیشتر این تالاب، مدیریت استخراج بی‌رویه آب، توسعه سیستم آبیاری مناسب و سازگار با تغییرات اقلیمی، و ایجاد صنایع پایدار مانند اکوتوریسم ضروری است.

علاوه بر مقابله مستقیم با این چالش‌ها، دانش و فناوری‌های این پروژه در دیگر تالاب‌های ایران نیز به‌کار گرفته خواهد شد. امیدواریم پروژه جدیدی که امروز امضا شد، به حفاظت از محیط زیست و توسعه اقتصادی مناطق اطراف تالاب‌ها کمک کند."

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
عکس| تجمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در اعتراض به جنایات اسرائیل
حمایت دانشجویان هاروارد از مردم فلسطین با وجود تهدیدات ترامپ +ویدئو
فیلم| نجابت: تیم مذاکره‌کننده مراقب حفظ خطوط قرمز باشد
فیلم| ثابتی: برای ارزیابی نتیجه مذاکرات نباید عجولانه اقدام کنیم/ به جنگ استکبار داخلی بروید
عرضه بیش از ۸۰ اثر از ایران در نمایشگاه «ادبیات غیرداستانی» مسکو
واکنش فوری بازارها به اخبار مثبت؛ دلار وارد کانال ۸۰ هزار تومان شد
زمان پرتاب ماهواره های ظفر، پایا و ناهید ۲ مشخص شد +ویدئو
افزایش درخواست دانشجویی برای دریافت غذای رایگان
صادرات ۲ میلیارد دلاری ایران به اوراسیا
واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش آموزان در جنوب تهران
جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در عمارت «بیت الحیل»/ اروپا میزبان دور دوم
تسلیحات جدید ارتش در راه است/ هشدار به دشمن؛ در هر مقیاسی که خطا کنید...
ایستگاه‌های آتش نشانی مجهز می‌شوند
شوک جدید به دانش‌آموزان پایه یازدهم درباره امتحانات خرداد
آمار عجیب مهاجمان استقلال؛ بدترین در تاریخ!
پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دارد/ برای انتقال سهام به وراث چه مدارکی لازم است؟
پیشنهاد جدید به یحیی گل‌محمدی تایید شد
سریال پایتخت باعث یک قحطی در مغازه‌ها شد
آغاز اولین فروش سایپا با ۵ محصول و فروش فوری یک خودروی زامیاد +اسامی و قیمت خودروها
آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی/ قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله افزایش یافت
بیرانوند با احتیاط پیش‌بینی کن!.
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top