تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/13 - 09:50
کد خبر: 524187

حجم کمک‌ نظامی آمریکا به کی‌یف در دوره بایدن

حجم کمک‌ نظامی آمریکا به کی‌یف در دوره بایدن

بسته جدید کمک ۷۲۵ میلیونی پنتاگون برای اوکراین، تحریم‌های جدید کاخ سفید علیه روسیه،کمبود نیروی انسانی در ارتش اوکراین، اظهارات شولتس و زلنسکی در کی‌یف و مخالفت سازمان ملل با ایده اعزام نیرو به اوکراین، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پنتاگون اعلام کرد که حجم کلی کمک‌های نظامی ارائه‌ شده به اوکراین از سوی دولت ایالات متحده از آغاز دوره ریاست جمهوری جو بایدن تاکنون بیش از 62 میلیارد دلار بوده است.

در بیانیه‌ منتشر شده، آمده است: «ایالات متحده بیش از 62 میلیارد دلار برای کمک به اوکراین در زمینه امنیت اختصاص داده، که از این مقدار حدود 61.4 میلیارد دلار پس از 24 فوریه 2022 بوده است.»

پنتاگون همچنین به تجهیزات نظامی تحویل داده شده به نیروهای مسلح اوکراین اشاره کرده که از جمله شامل سامانه‌های تسلیحاتی، سلاح‌های گرم، تانک‌ها، خودروهای جنگی پیاده‌نظام، مین‌های ضدنفر و سایر تجهیزات نظامی می‌شود.

این در حالی است که لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، در تماس تلفنی با رستم عمروف، وزیر دفاع اوکراین، اعلام کرد که ارسال تسلیحات به کی‌یف افزایش خواهد یافت. در این تماس تلفنی، وزرای دفاع دو کشور همچنین روند اوضاع در اوکراین را بررسی کرده و توافق کردند که «در ارتباط نزدیک با یکدیگر باقی بمانند.»

همچنین، بطور همزمان، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد که ایالات متحده یک بسته کمک نظامی جدید به ارزش 725 میلیون دلار به اوکراین ارائه خواهد کرد. این بسته شامل تسلیحات ضدتانک متنوعی از ذخایر ارتش آمریکا خواهد بود. پیش از این، در اواسط نوامبر، سابرینا سینگ، سخنگوی پنتاگون گفته بود که ایالات متحده قصد دارد تمام تسلیحاتی که توسط بایدن وعده داده شده، را قبل از پایان دوره ریاست جمهوری وی به اوکراین تحویل دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top