تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/13 - 19:48
کد خبر: 524262

حذف سپاهان از سطح دو آسیا با بردی تلخ!

حذف سپاهان از سطح دو آسیا با بردی تلخ!

در آخرین هفته لیگ قهرمانان سطح دو آسیا تیم سپاهان ایران مقابل استقلال تاجیکستان به پیروزی رسید اما این پیروزی نتوانست باعث صعود زردپوشان اصفهانی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، تیم سپاهان از ساعت 17:30 در ورزشگاه مرکزی شهر دوشنبه و در حضور 6750 تماشاگر  به مصاف تیم استقلال تاجیکستان رفت که این مسابقه با نتیجه  2  بر صفر به سود سپاهان  به پایان رسید.سپاهان برای صعود به جز پیروزی در این مسابقه برای صعود باید منتظر برد الوحدات اردن مقابل شارجه امارات می ماند که در آن بازی تیم اماراتی 3 بر یک  پیروز شد تا به عنوان صدرنشین و 13 امتیاز صعود کند، الوحدات یازده امتیازی در رده دوم جدول قرار گرفت وئ سپاهان با 10 امتیاز سوم شد و از گردونه رقابت ها کنار رفت!این نخستین حضور پارتیس کارترون سرمربی فرانسوی روی نیمکت سپاهان بود، سپاهان در بازی رفت 4 بر صفر  این تیم را شکست داده بود. استقلال تاجیکستان تیم قعرنشین گروه است که  هیچ امتیازی به دست نیاورد. شاید این تلخ ترین برد تاریخ باشگاه سپاهان در آسیا محسوب  شود بردی که هیچ حاصلی برای زردپوشان نداشت و آنها با رقابت های اسیایی نیز خداحافظی کردند.  نکته عجیب اینکه سپاهان در این 5 مسابقه با 4 سرمربی حاضر شد، مورایس، آلمیدا، جلال امیدیان و حالا پاتریس کارترون که این مربی فرانسوی تازه کارش را در سپاهان شروع کرده است.

داور: قسیم متر علی ( عمان )کمک داوران: ناصر سلیم عبدالله، حامد الغفری( عمان )کارت زرد: منوچهر جلیوف، قربانف ( استقلال تاجیکستان)کارت قرمز:-گل: سیدمحمد کریمی( دقیقه 54- پنالتی)، کامارا ( دقیقه 80 )  برای سپاهانترکیب تیم سپاهان ایران:پیام نیازمند، محمد دانشگر، محمد امین حزباوی، آریا یوسفی( از دقیقه 84 وحدت هنانوف) ، حسین گودرزی، محمد کریمی، استیون انزونزی( از دقیقه 84 محمدرضا بردبار) ، برایان دابو( از دقیقه 76 رضا شکاری) ، مهدی لیموچی، مهدی محبی و جواد آقایی‌پور( از دقیقه 76 کاوه رضایی) سرمربی: پاتریس کارترونترکیب تیم استقلال تاجیکستان:حسنوف موهرالدین، دارکو ایلییسکی، قربانوف صادق جان، اولکسی لارین( از دقیقه 65 شربونی) ، متئو میلار، آختام نظروف، امیربک ژوربائف، احسان پنشنبه، کمالوف آمادونی، جلیلوف علیشیر و منوچهر جلیلوف سرمربی:  ایگور چرچنکواتفاقات مهم بازی:دقیقه 15: شوت سیدمحمد کریمی با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال تاجیکستان به بیرون رفت.دقیقه 20: جلیلوف در موقعیت گلزنی گرفت و با یک ضربه دروازه پیام نیازمند را باز کرد اما کمک داور به درستی آفساید مهاجم استقلال تاجیکستان را اعلام کرد و گل مردود شد.دقیقه 24: ارسال لیموچی را حسنوف دروازه بان استقلال با مشت دور کرد و بازیکنان سپاهان نتوانستند از توپ برگشتی نیز استفاده کنند.دقیقه 31: دابو پشت محوطه جریمه در موقعیت شوتزنی قرار گرفت اما سایه توپ را زد! بازی روی چمن مصنوعی شهر دوشنبه برای بازیکنان سپاهان خیلی دشوار است!

دقیقه 34: ضربه کاشته تیم سپاهان از پشت محوطه جریمه به دیواره دفاعی برخورد کرد!دقیقه 40: شوت جوادآقایی پور از روی خط محوطه جریمه با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.دقیقه 43: ضربه کرنر استقلال را مدافعان سپاهان برگشت دادند.نیمه دوم:دقیقه 48: استقلال تاجیکستان صاحب یک موقعیت گلزنی شد که دانشگر با یک تکل خوب مانع گلزنی حریف شد.دقیقه 49: شوت دابو را دروازه بان استقلال مهار کرد.دقیقه 52: ضربه کرنر سپاهان را دروازه بان استقلال با مشت دور کرد.دقیقه 54: بازیکن استقلال تاجیکستان روی جواد آقایی پور مرتکب خطای پنالتی شد که این ضربه پنالتی را سیدمحمد کریمی تبدیل به گل اول سپاهان کرد. دقیقه 58: شوت محبی را دروازه بان استقلال مهار کرد.دقیقه 67: شوت بازیکن استقلال از داخل محوطه جریمه را پیام نیازمند مهار کرد.

دقیقه 76: شوت لیموچی را دروازه بان استقلال مهار کرد.دقیقه 80: پاس لیموچی در محوطه جریمه به ابوبکر کامرا رسید و او هم گل دوم تیم سپاهان را به ثمر رساند.دقیقه 89: شوت گودرزی را دروازه بان به کرنر فرستاد. دقیقه 2+90: ضربه کرنر استقلال را مدافعان سپاهان دفع کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top