تاریخ انتشار: جمعه 1403/09/16 - 10:45
کد خبر: 524393

تحریم‌های آمریکا ما را قوی‌تر کرد

تحریم‌های آمریکا ما را قوی‌تر کرد

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با روزنامه نگار آمریکایی تاکید کرد که تحریمهای آمریکا و کشورهای اروپایی کشورش را قوی‌تر کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با تاکر کارلسون خبرنگار و روزنامه نگار آمریکایی گفت، بسیاری در روسیه مایلند لغو تحریم‌ها را شرط توافق بر سر حل بحران اوکراین قرار دهند، اما این کشور در برابر آنها ایستادگی کرده و قوی‌تر شده است.

لاوروف در ادامه مصاحبه با کارلسون اضافه کرد، من می گویم احتمالاً بسیاری از مردم روسیه دوست دارند این(تحریمها) را شرط بگذارند. اما هر چه بیشتر تحت تحریم زندگی می کنیم، بیشتر درک می کنیم که بهتر است به خودتان تکیه کنید و مکانیسم ها و پلتفرم ها را برای همکاری با کشورهای نرمال که با تو غیردوستانه رفتار نمیکنند و سیاستها را با منافع اقتصادی قاطی نمیکنند توسعه دهیم.

مجری سابق فاکس نیوز و خبرنگار جمهوری‌خواه کارلسون بهمن ماه سال گذشته نیز در اوج جنگ اوکراین با رئیس‌جمهور روسیه مصاحبه کرد که بازتاب زیادی در جهان داشت. این مجری سابق شبکه فاکس نیوز که روابط نزدیکی با دونالد ترامپ دارد، طی سال‌های اخیر بارها از مواضع دولت آمریکا در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرده است.

وزیر خارجه روسیه در ادامه توضیحات خود درباره شرایط تحریمی افزود، «پس از شروع تحریم‌ها چیزهای زیادی یاد گرفتیم. تحریم‌های روسیه در دوره باراک اوباما شروع شد. آنها در دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ به شکل بسیار بزرگی ادامه یافتند. و این تحریم‌ها در دولت بایدن کاملاً بی‌سابقه است. اما می‌دانید که چیزی که شما را نمی‌کشد قویتران می‌کند. شما شما را قوی تر می کنید، می دانید که آنها هرگز ما را نمی کشند. بنابراین باید بگویم که آنها هرگز ما را نمیکشند و قویترمان کرده اند.

وی در بخش دیگری از مصاحبه درباره جنگ اوکراین نیز گفت، برای جلوگیری از شکست در اوکراین حاضریم هر کاری بکنیم.

سرگئی لاوروف در پاسخ به اینکه شلیک موشک «اروشنیک» در ماه گذشته حاوی چه پیامی بود؟ گفت: «پیام این است که ایالات متحده و متحدانش که رژیم کی‌یف را به تسلیحات دوربرد مجهز می‌کنند، باید بدانند که ما آماده‌ی استفاده از هر وسیله‌ای برای جلوگیری از پیروزی غرب در تحمیل شکست استراتژیک به روسیه خواهیم بود».

او تأکید کرد: «ما برای حفاظت از منافع مشروع خود، آماده‌ی انجام هر کاری خواهیم بود».

لاوروف همچنین گفت که غرب به فکر تاراج منابع و ثروت‌های اوکراین است، اما مسکو تنها به فکر تأمین امنیت و منافع راهبردی روسیه است».

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
عراقچی: ترجیح جنگ بر دیپلماسی به شکست دیگری برای آمریکا می‌انجامد
ما روی اهداف‌مان با فناوری‌های جدید متمرکز هستیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ بار به یمن حمله کرد
واکنش حسین‌نژاد به نیمکت‌نشینی در روسیه
پیکر مطهر دو شهید تازه تفحص‌شده در معراج شهدا بدرقه می‌شود
قطع کابل‌های اینترنت جهانی توسط ایران چه بحرانی ایجاد خواهد کرد؟
امکان ثبت‌نام شهروندان در دوره‌های آموزش کمک‌های اولیه اورژانس تهران
تمدید یک روزه مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
امکان قفل کردن محتوا در «چت‌جی‌پی‌تی» فراهم شد
مرز چذابه تا اطلاع ثانوی مسدود شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top