تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/17 - 16:32
کد خبر: 524494

هشدار یلدایی پلیس فتا

هشدار یلدایی پلیس فتا

معاون اجتماعی پلیس فتا با نزدیک شدن به شب یلدا، به کاربران هشدار داد: مراقب باشید برخی افراد سودجو در این ایام با وعده‌های دروغین مانند هدیه یک میلیونی یا تخفیف‌های ویژه، تلاش می‌کنند اطلاعات شخصی و بانکی افراد را سرقت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سرگرد ‌جواد مختار رضایی؛ معاون اجتماعی پلیس فتا اظهار کرد: بر اساس رصدهای صورت‌ گرفته و گزارش‌های دریافتی، کلاهبرداری‌ها در شب یلدا‌، اغلب از طریق پیامک‌ها، لینک‌های مشکوک یا تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: کاربران با کلیک بر روی این لینک‌ها، ممکن است ناخواسته بدافزاری را روی گوشی یا دستگاه خود نصب کنند؛ این بدافزارها به کلاهبرداران امکان می‌دهد تا به اطلاعات حساسی مانند رمزهای بانکی دسترسی پیدا کنند.

این مقام مسئول از شهروندان خواست: هیچ‌گاه بر روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنند و برای اطمینان از صحت پیشنهادات، مستقیماً از طریق وب‌سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های رسمی اقدام کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا افزود: از سوی دیگر، در روزهای منتهی به شب یلدا، کاربران به خرید آنلاین برای شب یلدا روی می‌آورند‌؛ در این خریدها نیز دقت کنند و تنها از فروشگاه‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی خرید کنید؛ خرید از وب‌سایت‌های نامعتبر یا صفحات شبکه‌های اجتماعی بدون هویت مشخص، می‌تواند منجر به از دست دادن پول و دریافت نکردن کالای مورد نظر شود.

وی خاطرنشان کرد: کاربران باید پیش از هرگونه پرداخت یا ثبت اطلاعات، از اصالت فروشگاه یا ارائه ‌دهنده خدمات اطمینان حاصل نمایند و در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir یا شماره تلفن 096380 گزارش دهند.

سرگرد مختار رضایی‌ بیان کرد: هموطنان عزیز دقت داشته باشند شب یلدا باید فرصتی برای شادی و دورهمی باشد، بنابراین لازم است شهروندان با هوشیاری خود، افراد کلاهبردار را در رسیدن به اهدافشان ناکام کنند و در دام این مجرمان گرفتار نشوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top