تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/18 - 19:00
کد خبر: 524611

واکنش حسین شریعتمداری به سقوط حکومت در سوریه

واکنش حسین شریعتمداری به سقوط حکومت در سوریه

مدیرمسئول روزنامه کیهان با تروریست خواندن «جبهةالنصره» و «تحریرالشام» گفت: «اینها نسخه جدید داعش هستند.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو، صبح یکشنبه ۱۸ آذرماه در دانشکده خبرگزاری فارس با حضور حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان برگزار شد.

شریعتمداری در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری درباره تحولات سوریه و سقوط دولت بشار اسد گفت: درمورد چرایی اتفاقات سوریه، باید متخصصان نظامی اظهار نظر کنند. اما دانستن این نکته قابل تامل و جالب است که در آغاز ماجراهای اخیر سوریه، حدود ۱۵ هزار نفر تروریست وارد سوریه شدند.

افرادی با ملیت‌های مختلف. از چچنی‌ها گرفته تا اویغورها. مسلم است که وقتی تنها ۲ ساعت بعد از آتش بس لبنان، این تعداد معارض و تروریست، در سوریه با آن سرعت پیش‌روی می‌کنند، حتما پیشینه تمرینی داشته اند و لااقل ۲ ماه برای این روزها آماده شده بودند.

وی ادامه داد: تقریبا ۲ هفته قبل از این ماجرا ،امارات و عربستان به بشار اسد گفته بودند که به هرحال حزب الله و حماس به زعم آنها بزودی به پایان می رسند. فقط مانده ایران. اگر می‌خواهید که به جهان عرب برگردید، باید از حمایت ایران دست بکشید؛ اما وی مخالفت کرد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: کشورهای عربی در ماجرای سوریه فقط «پادو» هستند و صحنه گردانانان و طراحان اصلی این ماجرا، اسراییل و آمریکا هستند.

تحریر الشام گروهی تروریستی است و لاغیر

شریعتمداری با اشاره به نقش «جبهه النصره» و «تحریر الشام» در تحولات سوریه توضیح داد: درباره جبهه‌النصره باید به این اشاره شود که آن‌ها تحت نظارت ترکیه بوده‌اند. حتما اینها تروریست هستند. متاسفانه ما دیدیم که بعضی از رسانه ها ازجمله صداوسیما و وزیر امورخارجه می‌گویند که اینها نیروهای مسلح و معارضان مشروع هستند. اما باید بدانیم که اینها دقیقا نسخه جدید داعش هستند. همان داعش، اما در لباس و با ظاهر امروزی.

وی با بیان اینکه داعش را از اساس، آمریکایی ها ایجاد کردند گفت: حتی ترامپ در مناظره خودش با هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا به او گفته بود داعش را شما ساخته اید و کلینتون هم هیچ جوابی نداشت.

شریعتمداری افزود: جولانی سرکرده تحریرالشام هم صریحا گفته طرفدار اسراییل هستند و تصویر و فیلمی موجود است که در آن نتانیاهو به ملاقات مجروحان داعشی در تل‌آویو رفته است.
وی درباره تفاوت های «داعش» و «تحریرالشام» گفت: در تحریرالشام، بر خلاف داعش، دیگر کشتن مخالفان با عقاید این گروه تروریستی، در دستور کار نیست.

ظاهر آنها تفاوت کرده است و دیگر خبری از کشتارهای تصویربرداری شده و چهره بسیار خشن نیست. چون از ابتدا معلوم بود که داعش برای حکومت نیامده است. وقتی هزار و اندی نفر را در دانشگاه کشتند و فیلم آن را پخش کردند این موضوع مشخص شد. اما نباید فراموش کنیم که هدف اصلی آنان، ایران است. همان ایران که نتانیاهو در یک مصاحبه، سه بار از نام ایران به عنوان دشمن اسرائیل نام برد و ابراز نگرانی کرد.

شریعتمداری تصریح کرد: جولانی مصاحبه ای دارد که می‌گوید ما می‌خواهیم بازو های ایران را قطع کنیم. همینطور تمام سران امریکا و اسراییل گفته اند که دشمن اصلی ما ایران است.

موقعیت کنونی خطیر است ولی خطرناک نه

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به سخنرانی نتانیاهو و تعبیر «عوض شدن لولای تاریخ» گفت: چند وقت قبل از این، رهبر معظم انقلاب در چند مرحله تعبیر «عبور از پیچ تاریخی» را برای آینده منطقه استفاده کرده بودند.

شریعتمداری در ادامه، با اشاره به بخشی دیگر از بیانات رهبر انقلاب، گفت:« به تعبیر حضرت آقا، ۲ قطب بیشتر در دنیا نیست. یک قطب، استکبار و دیگری اسلام، و این قطب با پرچم داری ایران است.
وی افزود: حتی «یو اس ای تودی» هم مقاله‌ای منتشر کرده بود مبنی بر اینکه مشکل ما با ایران، این است که ما ابرمخالفی داریم که هم نقشه ما را می‌داند و هم در میان مردم محبوب است. یعنی رهبر انقلاب اسلامی.

شریعتمداری تاکید کرد: سوریه از بازوهای مقاومت بود و خدمات زیادی حتی در زمان جنگ تحمیلی به ایران کرده بود. حقیقت این است که ما از عقبه‌های سختی عبور کردیم. اما باید این را هم در نظر داشت که شرایط خطیر است اما خطرناک نیست.

در ادامه این مراسم، دانشجویان برتر رشته های مختلف دانشکده رسانه خبرگزاری فارس معرفی و هدایای خود را دریافت کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top