تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/20 - 07:38
کد خبر: 524721

ادامه اتهامات تروئیکای اروپایی در واکنش به افزایش غنی‌سازی ایران

ادامه اتهامات تروئیکای اروپایی در واکنش به افزایش غنی‌سازی ایران

تروئیکای اروپایی با انتشار بیانیه‌ای به افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل ازمهر، کشورهای انگلیس، آلمان و فرانسه در یک بیانیه مشترک که در تارنمای اینترنتی دولت انگلیس منتشر شده، بدون اشاره به اقدامات غیرسازنده و بدعهدی خود در عمل به برجام ادعا کردند: ما دولت‌های فرانسه، آلمان و بریتانیا، اقدامات اخیر ایران را که توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) گزارش شده به طوری که ایران در حال افزایش تولید اورانیوم با غنای ۶۰ درصد در تأسیسات زیرزمینی فردو را محکوم می‌کنیم که یک گام خطرناک در گسترش برنامه هسته‌ای تهران است.

کشورهای سه گانه اروپایی مدعی شدند: همچنین، ما بسیار نگران هستیم از اینکه ایران شمار سانتریفیوژهای مورد استفاده را افزایش داده و برای نصب زیرساخت‌های غنی‌سازی جدید اقداماتی انجام داده است که ظرفیت غنی‌سازی تهران را بیشتر خواهد کرد.

تروئیکا به آخرین نشست شورای حکام در ژنو پرداختند و مدعی شد: هفته گذشته، کشورهای اروپایی با ایران درباره برنامه هسته‌ای و تحریم‌ها دیدار داشتند و بر تعهد خود به گفت‌وگو و رفتار سازنده تأکید کردند.

اروپایی‌ها بدون اشاره به نقض مکرر توافقنامه‌های خود با ایران ادعا کردند: اقدامات اخیر ایران، توافق هسته‌ای (برجام) را بیش از پیش تضعیف کرده، ذخایر اورانیوم غنی‌شده با غنای بالا را افزایش داده و بدون توجیه غیرنظامی معتبر صورت گرفته است، آن هم در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هنوز نتوانسته تدابیر نظارتی اضافی لازم را اجرا کند.

تروئیکا در پایان بیانیه خود آورده است: ما از ایران قویاً می‌خواهیم که این اقدامات را معکوس کرده و فوراً به تشدید تنش هسته‌ای خود پایان دهد.

این بیانیه همزمان با آن صورت می‌گیرد که رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی از تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خبر داد و تصریح کرد که گفت وگوهای ضروری با ایران ادامه دارد.

گروسی در سخنانی در جریان آخرین نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ملاقات‌ها با مقام‌های ارشد ایران را سازنده توصیف و ابراز امیدواری کرد که تداوم گفت‌وگوها به حل‌وفصل مسائل پادمانی کمک کند.

جمهوری اسلامی ایران نیز که در چارچوب توافقنامه‌های پادمانی بطور کامل با آژانس همکاری می‌کند، تاکید دارد که مسائل باقی‌مانده پادمانی با رویکرد حرفه‌ای و بدون جانبداری آژانس قابل حل است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top