تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/22 - 14:59
کد خبر: 524925

هشدار جدی؛ مخالفت با برگزاری بازی استقلال

هشدار جدی؛ مخالفت با برگزاری بازی استقلال

رئیس مرکز اورژانس استان تهران گفت: بر اساس قوانین، مسابقات ورزشی نباید در روزهای آلوده برگزار شوند زیرا این مسئله علاوه بر آسیب به ورزشکاران، بار کاری کادر درمان را افزایش می دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد اسماعیل توکلی با بیان اینکه بر اساس قانون و مصوبه کارگروه آلودگی هوا، ما قطعا مخالف برگزاری مسابقات ورزشی در روزهای آلوده در فضای باز هستیم، افزود: برگزاری این مسابقات در چنین روزهایی، فشار کاری کادر درمان را بسیار افزایش می دهد به طوریکه در چهار روز ابتدایی این هفته که هوا آلوده بود؛ نسبت به هفته گذشته تعداد تماس‌های ما افزایش یافته و حتی تعداد ماموریت‌های اورژانس نیز ۳۳ درصد افزایش یافته است.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران ادامه داد:۱۹ درصد این تماس ها مربوط به بیماران قلبی و تنفسی بود که در این روزهای آلوده آسیب بیشتری می بینند. توکلی با اشاره به برگزاری مسابقه استقلال در عصر امروز گفت: ما بارها اعلام کردیم که در این شرایط آلودگی، باید از انجام هرگونه فعالیتی و انجام مسابقه‌ای در فضای باز جلوگیری شود.

وی افزود: ورزشکاران نیز به واسطه حرکت‌های بسیاری که انجام می‌دهند، ضربان قلب بالایی دارند و سلول هایشان به اکسیژن بیشتری نیاز دارد که این مسائل باعث می‌شود در آلودگی هوا، دچار مشکلات بسیاری شوند.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران ادامه داد: من نمی دانم به چه علت مسئولان فوتبالی اصرار به برگزاری این مسابقات دارند اما هم وزاری ورزش و هم بهداشت می‌دانند که این امر خلاف قوانین است.

توکلی گفت: حتی اگر این مسابقات بدون تماشاچی نیز برگزار شود؛ بار کاری همکاران من نیز افزایش پیدا می‌کند و این امر خلاف قوانین است.

وی افزود: همه ما باید بر اساس قوانین و مصوبات استانداری‌ها که زیر نظر دولت قرار دارند، فعالیت کنیم و زمانی که مدارس، دانشگاه ها و حتی ادارات نیز تعطیل می‌شوند؛ برگزاری مسابقات ورزشی اصلا صحیح نیست و به سلامت جسم ورزشکاران آسیب می‌رساند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top