تاریخ انتشار: جمعه 1403/09/23 - 15:37
کد خبر: 524962

پیام یک مرجع تقلید در پی حوادث اخیر سوریه و شرایط محور مقاومت

پیام یک مرجع تقلید در پی حوادث اخیر سوریه و شرایط محور مقاومت

حضرت آیت الله نوری همدانی به دنبال حوادث اخیر سوریه در پیامی بیان کردند: «بدون شک این نقشه آمریکا و اسرائیل است‌ که توسط یک گروه تروریستی در حال انجام است، و دنیا امروز باید به این موضوع توجه کند که همه این جریانات کمک به صهیونیست جنایتکار است‌.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن پیام حضرت آیت الله نوری همدانی بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حوادث اخیر در منطقه خصوصا جریان سوریه زمینه ای برای جنایات بیش از پیش رژیم صهیونیستی فراهم نمود و خوی درندگی این رژیم سفاک و نامشروع را به نمایش گذاشت.

بدون شک این نقشه آمریکا و اسرائیل است‌ که توسط یک گروه تروریستی در حال انجام است، و دنیا امروز باید به این موضوع توجه کند که همه این جریانات کمک به صهیونیست جنایتکار است‌.

حملات مکرر این رژیم به غزه و جنوب لبنان‌ و الان هم سرمایه های مردم سوریه و از بین بردن زیر ساخت‌ها و ترور دانشمندان و غصب سرزمین های سوریه و سکوت کامل گروه حاکم و بی تفاوتی بعضی کشورهای منطقه و همسایه و در مواردی کمک کردن در مقابل این تجاوز ها دلیل بر این است‌.

اما باید این نکته را بدانند که هر کسی در این جنایت، رژیم صهیونیستی را همراهی کرد خود نیز گرفتار خواهد شد و به تعبیر امام راحل (رحمت الله علیه) اسرائیل حدی برای خود نمی‌شناسد و همیشه به فکر تجاوز است.

نکته مهم اینجاست که امروز رسانه های جهانی که با دلارهای آمریکا اداره می‌شوند به فکر القای این مطلب هستند که محور مقاومت شکست خورده و ایران ضعیف تر از قبل گشته است، پاسخ این موضوع را رهبر معظم انقلاب چند روز گذشته با یک جامعیت و دنیای از آرامش و حکمت فرمودند که این جبهه نه تنها شکست نخورد بلکه با عنایت خداوند متعال قوی تر باقی خواهد ماند و موضوع سوریه نیز به دست جوانان غیور این کشور حل خواهد شد و ایران اسلامی نیز با اقتدار بیشتر در مقابل این جنایات ایستادگی خواهد کرد.

بنده‌ نیز معتقد هستم که پیروزی نهایی اتفاق خواهد افتاد لازم است تصریح کنم که بر نخبگان و خواص لازم است با توجه به جنگ رسانه ای به تبین این موضوع بپردازند و توطئه رسانه ای دشمن که با هدف نا امیدی در اقشار مردم و جبهه مقاومت تلاش‌ می‌کند را خنثی نمایند و نقشه های دشمن را که با توهم ضربه‌ زدن به ایران اسلامی هستند نمایان سازند و جبهه مقاومت بدانند خون های ریخته شد پایمال نخواهد شد و ما در کنار آنها خواهیم بود.

«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»

قم المقدسه
۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳
حسین نوری همدانی»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top