به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دراین نشست گفت: خیلی از کشورهای دنیا به دنبال قهرمان سازی از اسطورههایشان هستند تا پشتوانهای برای حل مشکلاتشان باشد.
وی با اشاره به حضور فرزندان شاهد و ایثارگر در این نشست گفت: جامعه ایثارگری بیش از یازده هزار نخبه دارد که ثمره ارزشمندی برای کشورمان محسوب میشود. جامعه به وجود نخبگان جامعه ایثارگری افتخار میکند و امروز به جامعه نخبگان ایثارگر احساس نیاز داریم.
وی با اشاره به دیدارهایش با معاون علمی رئیس جمهور از فنآوران ایثار خواست در مدت یک هفته متن برای انعقاد تفاهمنامه با معاونت علمی رئیس جمهور تدوین کنند.
اوحدی همچنین از اداره کل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر کشور خواست برای روز گرامیداشت شهید( ۲۲ اسفند) نمایشگاهی جامع از دستاوردهای نخبگان ایثارگر برپا شود.
عادل مهری مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر کشور نیز در این نشست گفت: با اقدامات انجام شده، موفق شدیم به ۱۲۰۰ تیم یا طرح استارتاپی در فراخوانها برسیم.
وی، شناسایی و هدایت فناوران ایثارگر، برگزاری رویدادهای ملی و منطقهای و استانی، انعقاد تفاهم نامه با پارکهای فناوری ۲۵ استان،حضور در نمایشگاههای بینالمللی، حضور در رویدادهای استارتاپی سطح کشور،برگزاری دورههای آموزشی با تشخیص اساتید منتور، انعقاد تفاهم نامه با بسیج علمی را از جمله اقدامات این ادره کل برشمرد.
ایجاد اداره فناوری زیرنظر دانش پژوهان شاهد و ایثارگر، صدور مجوز ایجاد صندوق تسهیلات حمایتی، برگزاری سفرهای علمی مرتبط با حوزه فعالین فناوران ایثارگر،صدور مجوز برگزاری رویدادهای مستقل از جمله پیشنهادات عادل مهری در این نشست بود.
در این نشست چند نفر از فنآوران ایثارگر نظرات و درخواستهایی در موضوعات مرتبط با فعالیتشان بیان کردند.