تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/09/26 - 22:33
کد خبر: 525211

اولین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم برگزار می‌شود

اولین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم برگزار می‌شود

به فاصله ۸ روز پس از مکاتبه رئیس کمیسیون عمران مجلس با رئیس‌جمهوری، وزارت راه و شهرسازی از برنامه‌ریزی برای برگزاری اولین جلسه شورای عالی مسکن خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، رئیس کمیسیون عمران مجلس 19 ماه جاری با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار برگزاری فوری نخستین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم با هدف رفع موانع تولید و عرضه مسکن شد.

محمدرضا رضایی کوچی در متن نامه خود به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، با اشاره به اهمیت تأمین مسکن در سیاست‌های کلان کشور، نوشت: "اصول قانون اساسی، دولت را موظف به برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن مورد نیاز جامعه کرده است. در این راستا، دولت‌های پیشین علاوه بر تسهیل‌گری در تولید مسکن، طرح‌های حمایتی نظیر اجاره به‌شرط تملیک، مسکن مهر و نهضت ملی مسکن را برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر اجرا کرده‌اند."

وی همچنین به اهداف برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و افزود: "برنامه هفتم کاهش مدت انتظار مسکن به 7.5 سال، تولید 5 میلیون واحد مسکونی و کاهش سطح بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری را مدنظر دارد. قانون جهش تولید مسکن نیز، در ماده 2، شورای عالی مسکن را به ریاست رئیس‌جمهور برای سیاست‌گذاری، نظارت و هماهنگی‌های لازم تعریف کرده است."

وی در بخش دیگری از نامه خود تصریح کرد: "عملکرد برنامه‌های موجود در حمایت از اقشار کم‌درآمد و ایجاد تعادل در بازار مسکن، چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای ارائه نمی‌دهد. از این رو، تشکیل فوری جلسه شورای عالی مسکن و تداوم برگزاری منظم آن تا ایجاد تعادل در بازار مسکن ضروری است."

به گزارش تسنیم، به فاصله 8 روز پس از این مکاتبه وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: با برگزاری پیش‌جلسات کارشناسی، زمینه را برای نخستین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم فراهم کرده است. این جلسه، که نوزدهمین نشست شورای عالی مسکن محسوب می‌شود، به ریاست رئیس‌جمهور و دبیری وزیر راه و شهرسازی و با حضور دیگر وزرا و مسئولان مرتبط تشکیل خواهد شد.

شورای عالی مسکن، یکی از نهادهای کلیدی در حوزه سیاست‌گذاری مسکن، به ریاست رئیس‌جمهور و عضویت معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر راه و شهرسازی، و وزرای نیرو، کشور، صنعت، اقتصاد، تعاون، جهاد کشاورزی، رئیس بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و یک نماینده از کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تشکیل می‌شود.

طبق ماده 2 قانون جهش تولید مسکن، این شورا وظیفه سیاست‌گذاری و نظارت بر اجرای برنامه‌های مسکنی کشور را برعهده دارد. تاکنون 18 جلسه این شورا برگزار شده و مقرر است جلسه نوزدهم با هدف تصمیم‌گیری درباره تعهدات دولت در نهضت ملی مسکن و سایر طرح‌های حمایتی تشکیل شود.

در همین راستا، دو پیش‌جلسه با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت کشور برگزار شده است. این جلسات به بررسی تعهدات دولت در حوزه مسکن و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی اختصاص داشت و پیش‌مصوباتی با قابلیت و ضمانت اجرایی برای ارائه در شورای عالی مسکن تدوین شده است.

همچنین، جلسه‌ای به دعوت دبیر ستاد راهبردی تحول دولت چهاردهم برگزار و موضوعات مرتبط با مسکن و دستورکارهای شورای عالی مورد بازنگری قرار گرفت. برگزاری این جلسات نشان‌دهنده عزم دولت چهاردهم برای ایجاد تحول اساسی در حوزه مسکن است.

آخرین جلسه شورای عالی مسکن در دولت سیزدهم، تیرماه سال جاری برگزار شد و اکنون با پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی، نوزدهمین جلسه این شورا در دولت چهاردهم برگزار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
زلزله ۴.۷ ریشتری خراسان رضوی را لرزاند
فرانسه: دو دیپلمات ایران در روزهای آینده اخراج می‌شوند
گزارش واشنگتن پست از اختلاف نظر ترامپ و ونس درباره ایران
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
امارات: فعالیت‌های تجاری با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود
چرا نوجوانان بیشتر هیجانی هستند؟
اولین مدال طلای کشتی فرنگی جوانان دشت شد/ کشتی‌گیر ایران ضربه فنی شد!
برنامه بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا
عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت براساس اولویت‌های کشور
اطلاعیه ثبت احوال برای عکس‌دار کردن شناسنامه داوطلبان کنکور
مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز "حضوری" سال تحصیلی جدید
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟
تثبیت مالکیت ۴۵ هزار ملک آموزش و پرورش در دستور کار
ایران، قربانی اقدامات تجاوزکارانه و حملات نظامی بوده است
راهنمای جامع خرید بهترین دوربین سونی؛ از عکاسی حرفه ای تا تولید محتوا با شرکت اطمینان
قبل از ثبت‌نام در کلاس نقاشی به این ۷ نکته توجه کنید
راهنمای خرید مودم ADSL؛ هر آنچه قبل از خرید باید بدانید
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top