به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که رژیم صهیونیستی با صدور بیانیههای نظامی متوالی از ساکنان مناطق مختلف نوار غزه خواسته بود تا به سمت مناطق باز در خان یونس در جنوب نوار غزه و مشخصاً منطقه المواصی بروند و ادعا کرده بود که این منطقه امن است، منابع رسانهای گزارش دادند که تانکهای اسرائیلی در منطقه المواصی در غرب شهر رفح، خانوادههای آواره فلسطینی را محاصره کرده و در حال تیراندازی به سمت آنها هستند.
خبرنگار الجزیره گزارش داد: خانوادههای آواره فلسطینی که در محاصره تانکهای ارتش صهیونیستی هستند، از صلیب سرخ و مقامات مربوطه درخواست کردند تا نیروهای اشغالگر را از منطقه المواصی بیرون ببرند.
تصاویر ویدیویی بامداد امروز سهشنبه، نشان میدهد که تعدادی از خانوادههای آواره فلسطینی در المواصی که در محاصره تانکهای اسرائیلی قرار دارند، در میان صدای تیراندازی شدید به دنبال یافتن پناهگاهی هستند و در میان چادرها پنهان شدهاند.
المواصی یک منطقه ساحلی فلسطینی است که در جنوب غربی نوار غزه قرار دارد و به دلیل داشتن زمینهای کشاورزی و آبهای زیرزمینی شیرین، همواره مورد توجه اشغالگران صهیونیست بوده است. این منطقه نیز مانند سایر مناطق نوار غزه در سایه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، تبدیل به زمینهای بیابانی شده که از آوارگان میزبانی میکند.
حمله تانکهای رژیم صهیونیستی به منطقه المواصی در حالی است که ارتش اشغالگر با صدور مجموعهای از بیانیههای نظامی، از ساکنان مناطق مختلف نوار غزه خواسته بود به سمت جنوب و به ویژه منطقه المواصی بروند؛ با ادعای اینکه، این منطقه امن است و کمکهای بینالمللی به آنجا میرسد.
بر همین اساس، آوارگان غزه شروع به حرکت به سمت منطقه المواصی کردند؛ اما بعد از رسیدن به اینجا متوجه شدند که ادعاهای ارتش صهیونیستی دروغ بوده و هیچگونه پناهگاه یا کمکهای بشردوستانه در این منطقه وجود ندارد. بنابراین آوارگانی که به اینجا رسیدند، مجبور شدند در مناطق تنگ و بیابانی جمع شوند؛ در حالی که نیازهای اولیه برای زندگی هم آنجا وجود نداشت.
منابع رسانهای گزارش میدهند که طبق اطلاعات رسیده از المواصی، امکانات آب، برق و حتی سرویس بهداشتی هم در این منطقه برای آوارگان وجود ندارد و کمکهای بشردوستانه هم در سایه افزایش تعداد آوارگان، اصلاً کافی نیست.
بر همین اساس، سازمان ملل با رد ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر امن بودن منطقه المواصی اعلام کرد که نمیتوان المواصی را به عنوان یک منطقه امن اعلام کرد؛ زیرا این منطقه فاقد شرایط اولیه برای امنیت آوارگان و سایر نیازهای اولیه بشردوستانه است و سازوکاری برای نظارت و رسیدگی به وضعیت آوارگان در آنجا وجود ندارد.