تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/27 - 15:41
کد خبر: 525324

اسپایک لی: در ترور مالکوم ایکس اف‌بی‌آی و سیا مقصر هستند

اسپایک لی: در ترور مالکوم ایکس اف‌بی‌آی و سیا مقصر هستند

اسپایک لی با حمایت از شکایت خانواده مالکوم ایکس از اف‌بی‌آی، سیا و پلیس نیویورک برای کوتاهی در ترور او گفت که همه این موارد را در فیلمش نشان داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اسپایک لی که به تازگی سومین سفر خود را به عربستان انجام داد و رئیس جشنواره دریای سرخ امسال بود، درباره شکایت خانواده مالکوم ایکس از پلیس آمریکا، با حمایت از آنها گفت آنها حق دارند، من در فیلمم نشان دادم که چه اتفاقی افتاد.

لی اولین سفر خود را به عربستان در سال ۱۹۹۱ انجام داد تا مجوز فیلمبرداری برای یک سکانس از فیلم زندگی‌نامه‌ای «مالکوم ایکس» را دریافت کند. وی اولین فردی بود که موفق شد با یک گروه فیلمبرداری (غیر مستند) مجوز فیلمبرداری در شهر مقدس مکه را به دست آورد.

در حالی که ۶۰ سال پیش در آوریل ۱۹۶۴ مالکوم ایکس به جده سفر کرد تا سفر حج خود را آغاز کند، این کارگردان آمریکایی به مناسبت سی و دومین سالگرد ساخت این فیلم در اینستاگرامش پستی منتشر کرد و نوشت: پیشنهاد می‌کنم دوباره این حماسه مشترک را تماشا کنید، به خصوص حالا که دختران مالکوم ایکس از سیا، اف‌بی‌آی و پلیس نیویورک برای ترور پدرشان شکایت کرده و خسارتی ۱۰۰ میلیون دلاری را طلب کرده‌اند.

لی در پاسخ به اینکه نظرش درباره این شکایت چیست، قاطعانه گفت: آنها مقصرند. من این را در فیلمم نشان دادم. در صحنه پس از تیراندازی به مالکوم ایکس، افسر پلیس نیویورک را می‌بینیم که وارد می شود، اما انگار دارد در پارک قدم می‌زند. وقتی مالکوم به مصر سفر می‌کند، می‌بینیم که سیا او را تعقیب می‌کند. یعنی همه اینها در فیلم هست.

از ماه پیش تاکنون که این شکایت طرح شده اف‌بی‌آی گفته «رویه استاندارد» این است که درباره دعوای قضایی اظهارنظر نکند، سیا هم پاسخی نداد و پلیس نیویورک اعلام کرد که از اظهار نظر درباره دعاوی نامشخص خودداری می‌کند.

فیلم زندگی‌نامه‌ای اسپایک لی درباره مالکوم ایکس فعال مسلمان آفریقایی آمریکایی سال ۱۹۹۲ اکران شد. در این فیلم دنزل واشینگتن در نقش مالکوم ایکس بازی کرده‌است. وی برای این نقش آفرینی نامزدی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد سال ۱۹۹۳ و نامزدی گلدن گلوب بهترین بازیگر مرد فیلم درام را کسب کرد و خرس نقره‌ای برلیناله را به دست آورد. فیلم علاوه بر این نامزد اسکار بهترین طراحی لباس هم شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top