تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/27 - 16:08
کد خبر: 525330

سردار جعفری: نوع نظارت ما بر «اوج» مثل گذشته است

سردار جعفری: نوع نظارت ما بر «اوج» مثل گذشته است

سردار جعفری با اشاره به این موضوع که نوع نظارت یا دخالت ما بر «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» مثل گذشته است بیان داشت: مدل کاری من هم این است که اختیارات را واگذار کنم، به‌ویژه در فضای گام دومی انقلاب که نیروها باید آتش‌به‌اختیار کار کنند. البته سیاست‌گذاری، خط‌مشی‌گذاری و ملاحظاتی داریم که این‌ها را قبلاً به آقای محمد حسنی گفته‌ایم و حالا هم به آقای هاشمی منتقل می‌کنیم تا اعمال شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار محمد علی جعفری فرماهی قرارگاه فرهنگی-اجتماعی حضرت بقیة الله الاعظم(عج) در پاسخ به این پرسش که آیا آثار تولید شده در دوره سازمان هنری و رسانه‌ای اوج مورد تایید شما هست بیان کرد: آثاری که در اوج ساخته شده است مورد تأیید است، البته نه همه آن‌ها. بعضی از آثار مورد تأیید هستند و بعضی نکاتی داشتند. هر سازمان تولیدی تولیداتی که می‌کند، قرار نیست همه تولیداتش عالی و بدون عیب باشد. به صورت طبیعی، سازمان اوج همین‌گونه بوده و در آینده هم همین‌طور خواهد بود. در آینده هم اگر اتفاقی بیفتد، باید به سمت بهتر شدن همه تولیدات حرکت کنیم،

وی افزود: اما نوع نظارت یا دخالت ما بر «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» مثل گذشته است و هیچ فرقی نمی‌کند. نیروهایی با اختیارات مشخص روی کار و تولید قرار می‌گیرند. مدل کاری من هم این است که اختیارات را واگذار کنم، به‌ویژه در فضای گام دومی انقلاب که نیروها باید آتش‌به‌اختیار کار کنند. البته سیاست‌گذاری، خط‌مشی‌گذاری و ملاحظاتی داریم که این‌ها را قبلاً به آقای محمد حسنی گفته‌ایم و حالا هم به آقای هاشمی منتقل می‌کنیم تا اعمال شوند.

سردار جعفری همچنین در خصوص چرایی تولید آثار مجعولی همچون «ضد قهرمان» و مستندهای فمنیستی همانند «کیمیا» که با سرمایه گذاری سازمان اوج ساخته شده است و در هجدهمین دوره جشنواره مستند ایران «سینما حقیقت» به نمایش گذاشته شدند نیز اظهار داشت: من اطلاعی از این قضیه ندارم و قضاوتی نمی توانم بکنم. باید این آثار را ببینم.

فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپس به پرسش صورت گرفته در مورد تاثیر هجمه رسانه ای و تهاجم فرهنگی، در رخ داد های اخیر منطقه و بالاخص تحولات سوریه اشاره و ابراز داشت: بخش عمده‌ای از این اتفاقات را نمی‌توان تنها به مسائل فرهنگی و رسانه‌ای نسبت داد. البته این عوامل نقش داشته‌اند، اما نمی‌توان گفت که دلیل اصلی آن‌ها هستند. در واقع، مسائلی پشت پرده وجود دارند که تأثیرگذارترند. یکی از این مسائل، وضعیت بشار اسد و تعاملات مربوط به اوست. تحریم‌ها تأثیر زیادی بر ارتش او و اوضاع سوریه گذاشته‌اند.

سردار جعفری در پایان این گفت و گو تصریح کرد: چیزی که مسلم است این است که تهاجم فرهنگی، اثرات فرهنگی یا کار هنری نمی‌توانند دلیل اصلی این شرایط باشند. فشارهای دشمن و اوضاع داخلی سوریه، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند. به‌ویژه اراده و تصمیم بشار اسد در اداره کشور، امنیت و مقابله با این شرایط در سال‌های گذشته، نقشی مهم داشته که در برنامه‌ریزی‌های آن زمان به آن اشاره شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
رهبر انقلاب: زن و مرد مکمل یک دیگر هستند و برای هم خلق شده‌اند
افزایش ظرفیت پزشکی کنکور آینده اجرا می شود
حجاب از مسلمات اسلام و بی‌حجابی خلاف شریعت است
حرم حضرت زینب(س) به «شیعیان انگلیسی‌» سپرده نشده است
موافقت کمیسیون اجتماعی با تعطیلی پنجشنبه‌ها
مهران مدیری با تیتراژ برنامه یلدایی به تلویزیون برگشت
بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد
آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید
رمز ارز و هوش مصنوعی دستورکار حوزه و دانشگاه باشد
جزئیات طرح هوش مصنوعی مجلس
تأکید وزیر بهداشت بر تأمین نیازهای ضروری مردم در حوزه دارو
امکانات ورزش کم نیست
تفاوت ره از کجاست تا به کجا
سردار جعفری: نوع نظارت ما بر «اوج» مثل گذشته است
رعنا آزادی‌ور عضو هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر شد/ معرفی اعضا
دیدار هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر انقلاب
«بروکلین شماره ۴» در تالار محراب روی صحنه می‌رود
«لعبت‌باز» به اکران آنلاین می‌آید
اسپایک لی: در ترور مالکوم ایکس اف‌بی‌آی و سیا مقصر هستند
اعلام زمان بازگشت مهرداد محمدی به تمرینات استقلال
تفاوت سررسید رقعی و جیبی چیست؟ (کدوم بهتره؟)
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top