تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/28 - 16:50
کد خبر: 525429

همراهی مردم مصرف گاز را کاهشی کرد

همراهی مردم مصرف گاز را کاهشی کرد

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جز دیروز سه‌شنبه، ۲۷ آذر نسبت به روز پیش از آن (دوشنبه، ۲۶ آذر) ۱۶ میلیون مترمکعب کاهش یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدحسن موسوی با بیان اینکه ۶۵۵ میلیون مترمکعب از ۸۴۹ میلیون متر مکعب گاز طبیعی که دیروز (سه‌شنبه، ۲۷ آذر) به شبکه سراسری تحویل داده شده در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز مصرف شده است، تصریح کرد: این مقدار از مصرف گاز در این بخش ۷۷ درصد از کل گاز طبیعی تزریقی به شبکه بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش برودت سرما در آذر امسال نسبت به پارسال، مقدار مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز در روز گذشته نسبت به روز مشابه در ۱۴۰۲، ۲۱ درصد افزایش داشته است.

پس از برودت هوا و پیش‌بینی کاهش دما، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و جمعی از مسئولان کشور با هدف مصرف بهینه و تأمین سوخت زمستانی با انتشار پیام‌های تصویری یا مکتوب از مردم برای مشارکت در پویش ۲ درجه کمتر دعوت کردند.

دعوت از مردم به مشارکت در این پویش و همکاری و همراهی آنها تأثیری مثبت در مقدار مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز داشته است به‌طوری‌که مصرف این بخش از ۶۷۱ در روز دوشنبه (۲۶ آذر) به ۶۵۵ میلیون مترمکعب در روز گذشته کاهش یافته است.

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت هم امروز (چهارشنبه، ۲۸ آذر) در حاشیه نشست هیئت دولت با اشاره به همکاری مردم در کاهش مصرف، بیان کرد: خوشبختانه مردم شریف همراهی بسیار خوبی داشتند و در روزهای اخیر شاهد کاهش مصرف در حوزه‌های خانگی و تجاری بودیم و به نسبت پیش‌بینی‌هایی که داشتیم تا مصرف خانگی تا حدود ۶۷۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش پیدا کند، به دلیل همراهی بسیار خوب مردم عزیز ۳۵ تا ۴۰ میلیون مترمکعب در روز کاهش پیدا کرده است.

گفتنی است، رعایت دمای رفاه از ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد، استفاده از لباس‌های مناسب فصل سرما، به حداقل رساندن درجه حرارت سیستم‌های گرمایشی، استفاده از پرده‌های ضخیم، بستن منافذ باز و خاموش کردن وسایل گرمایشی اتاق‌ها و اماکن غیرضروری، در مصرف گاز ساده‌ترین مواردی است که با رعایت آنها می‌توان حداکثر صرفه‌جویی مصرف گاز را محقق کرد تا بهره‌مندی تمامی هم‌وطنان در اقصی نقاط کشور از این نعمت خدادادی فراهم شود.

همچنین مردم عزیز، مواردی همچون انشعاب‌های غیرمجاز، سرقت گاز، استفاده از سیستم‌های گرمایشی و گرماتاب‌ها در فضای باز، استفاده از وسایل گرمایشی در ویلاهای خالی از سکنه و دیگر موارد بد مصرفی گاز را از طریق سامانه ۱۹۴ به اطلاع همکاران شرکت ملی گاز ایران در سراسر کشور برسانند تا اقدام‌های لازم از سوی آنان انجام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top