تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/29 - 19:28
کد خبر: 525510

بازگشت سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر

بازگشت سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر

به دنبال تصمیم بازگشت سیمرغ مردمی به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، جلسه هماهنگی نحوه برگزاری آرای مردمی این دوره از جشنواره برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  پس از گذشت سه دوره از حذف سیمرغ مردمی جشنواره فیلم فجر، ضمن تصمیم برای بازگشت سیمرغ بلورین این بخش به جشنواره چهل و سوم، جلسه هماهنگی در خصوص نحوه برگزاری آرا مردمی با حضور منوچهر شاهسواری(دبیر جشنواره)، علی آشتیانی پور(مسئول برگزاری آرای مردمی‌ و نماینده خانه سینما)‌، حبیب ایل بیگی(مدیرعامل سینما شهر)‌، محمدرضا فرجی(مدیر امور سینماهای جشنواره)‌، میلاد شکرخواه(مدیر فناوری اطلاعات جشنواره)‌ و همچنین تعدادی از کارشناسان اجرایی و نمایندگان سامانه سمفا در دبیرخانه این جشنواره برگزار شد.

در این نشست اعضای جلسه با توجه به اهمیت صیانت از آرا مخاطبان و برگزاری موفق فرآیند رای‌گیری به بحث و تبادل نظر درباره شیوه‌های اجرایی پیشنهادی پرداختند.

منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره نیز ضمن ابراز امیدواری از بازگشت این سیمرغ به جشنواره فیلم فجر، گفت: با توجه به اعتبار و اهمیت سیمرغ مردمی برای فیلمسازان و مخاطبان سینما، در تلاش هستیم با بررسی مشکلات و مسائل بحث‌برانگیز ادوار گذشته و همچنین استفاده از فرآیندهای جدید و در نتیجه رسیدن به سازوکاری ایمن، در جشنواره پیش‌رو امکان انتخاب فیلم مورد علاقه و اخذ رای از سوی مخاطبان فراهم شود تا بار دیگر شاهد اهدای سیمرغ مردمی به فیلمسازان باشیم.

همچنین مقرر شد که فرآیند نهایی اخذ رای مخاطبان جشنواره فیلم فجر به‌زودی توسط کارشناسان جمع بندی و در اولین فرصت به صاحبان آثار و مخاطبان جشنواره اطلاع رسانی شود.

سیمرغ مردمی که هر ساله از اعتبار ویژه‌ای بین صاحبان آثار و مخاطبان برخوردار است، از شانزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر به سبد جوایز اضافه شد و تا سی و نهمین دوره از جشنواره فیلم فجر، 29 فیلم موفق به کسب این سیمرغ شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top