تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/02 - 17:57
کد خبر: 525697

یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم

یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که این نیروها یک عملیات منحصر به فرد با استفاده از هشت موشک بالدار و ۱۷ پهپاد به یاری خداوند انجام دادند که طی آن یک جنگنده اف ۱۸ آمریکا سرنگون شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن لحظاتی پیش بیانیه مهمی را درباره عملیات نظامی منحصر به فرد این نیروها قرائت کرد.

متن این بیانیه به این شرح  است:

ما حمله آمریکا و انگلیس به کشورمان را با هدف قرار دادن  ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن و برخی از ناوشکنهای متعلق به آنها ناکام گذاشتیم.

ناوهواپیما و تعدادی از ناوشکن های آمریکایی و انگلیسی را همزمان با آغاز حمله خصمانه آنها به کشورمان در شب گذشته هدف قرار دادیم.

نیروهای مسلح یمن یک عملیات منحصر به فرد با استفاده از هشت موشک بالدار و 17 پهپاد به یاری خداوند انجام دادند.

این عملیات به سرنگونی یک فروند جنگنده اف 18 آمریکایی هنگام تلاش ناوشکنهای آمریکایی برای مقابله با پهپادها و موشکهای یمنی انجامید.

بیشتر جنگنده های دشمن، حریم هوایی یمن را ترک و به آبهای بین المللی در دریای سرخ پرواز کردند تا از ناوهواپیمابر هنگام هدف قرار گرفتن آن دفاع کنند.

ناوهواپیمابر یو اس اس هری ترومن پس از آنکه هدف قرار گرفت، از مکان استقرار خود به سمت شمال دریای سرخ حرکت کرد.

عقب نشینی ناوهواپیمابر آمریکا پس از آن صورت گرفت که بارها هدف حملات یگان موشکی، نیروی دریایی و یگان پهپادی یمن قرار گرفت.

ما بر موفقیت خود در مقابله با تجاوز آمریکایی  انگلیسی و شکست آن به یاری خداوند تاکید می کنیم.

بار دیگر بر آمادگی خود برای مقابله با هرگونه حماقت آمریکایی انگلیسی اسرائیلی در برهه  آتی تاکید می کنیم.

به دشمنان اسرائیلی و آمریکایی خود درباره تجاوز به یمن هشدار داده و از حق کامل خود برای دفاع از کشورمان استفاده خواهیم کرد.

بر  ادامه پشتیبانی خود از مردم فلسطین تا توقف تجاوزات دشمن به نوار  غزه و پایان محاصره آن تاکید می کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top