تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/03 - 15:26
کد خبر: 525796

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۳ در آزمون ۱۴۰۴

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۳ در آزمون ۱۴۰۴

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص رفع محدودیت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کنکور روزانه ۱۴۰۳ در آزمون ۱۴۰۴ توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا محمدی سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ تأکید کرد: پس از مکاتبه معاون حقوقی رئیس‌جمهور و بر اساس ماده واحده جلسه ۹۰۷ مورخ ۱۵ آبان سال جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی، محدودیت ثبت‌نام دانشجویان صرفاً برای آزمون سال ۱۴۰۴ مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به دلیل شرایط زمانی اعمال مصوبه برداشته شد و این موضوع با توجه به زمان اطلاع‌رسانی این محدودیت پس از انتخاب رشته به تصویب رسید و منحصر به ۲ آزمون ارشد و دکتری ۱۴۰۳ بوده است.

شرایط و ضوابط آزمون سراسری سال ۱۴۰۴

وی در مورد شرایط و ضوابط آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تأکید کرد: با اطلاع‌رسانی کامل و به موقع و با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون دوره‌های آموزش رایگان، اعم از دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و همچنین پذیرفته‌شدگان صرفا چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی (رایگان و غیر رایگان) در سال ۱۴۰۳، امکان شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را ندارند.

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور افزود: علاوه بر اطلاع‌رسانی عمومی و مکرر درباره این مصوبه، این محدودیت در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به صورت دقیق درج شده است. برای اطمینان از اطلاع‌رسانی، در مرحله انتخاب رشته، هر فرد در صورتی امکان انتخاب رشته را داشته، که آگاهی خود از این ضابطه را تأیید کرده باشد.

به عبارت دیگر قبل از تأیید نهایی انتخاب رشته، این موضوع مجدداً به متقاضی یادآوری شده است و بدون تأیید اطلاع از این مصوبه، امکان انتخاب رشته برای شرکت‌کنندگان آزمون سراسری سال گذشته میسر نبوده است لذا دغدغه و مشکل زمان اطلاع رسانی مصوبه که در مورد آزمون کارشناسی ارشد و دکتری وجود داشت به طور کامل مرتفع شد.

دلایل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی

محمدی درخصوص دلایل این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: ظرفیت پذیرش در دوره‌های رایگان و تمامی دوره‌های ۴ رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی در دانشگاه‌های کشور محدود است و قبولی در این رشته‌ها و رها کردن آنها به دلیل پذیرش در رشته جدید به معنی خالی ماندن شمار قابل توجهی از ظرفیت آموزشی دوره‌های رایگان در هر سال است که باعث اختلال جدی در برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خواهد شد.

وی ادامه داد: از سوی دیگرT قبولی در یک رشته و اِشغال یک صندلی دانشگاهی برای مدتی و رها کردن بی نتیجه آن به معنی سوزاندن فرصت‌ها و تضییع حقوق متقاضیان علاقه‌مندی است که می‌توانستند در این رشته‌ها با موفقیت پذیرش و فارغ‌التحصیل شوند. باید توجه داشت که انصراف از رشته قبولی به‌ویژه رشته‌های رایگان، به دلیل خالی ماندن ظرفیت‌های آموزشی، هدر دادن منابع ملی است و این خلاف عدالت آموزشی است.

اعتراض شرکت‌کنندگان آزمون ۱۴۰۳ به ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ۱۴۰۲

محمدی همچنین با اشاره به مشکلات آزمون سراسری سال گذشته خاطرنشان کرد: امکان ثبت‌نام مجدد پذیرفته‌شدگان آزمون سال ۱۴۰۲ در آزمون سال ۱۴۰۳ موجب اعتراض اکثریت شرکت‌کنندگان در این آزمون و در نهایت تمهیدات ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی علی‌رغم چالش های دانشگاه‌ها در تامین منابع و امکانات برای پیش‌بینی سهمیه‌های اضافی و جلوگیری از تضییع حقوق شرکت‌کنندگان سال ۱۴۰۳ شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top