تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/04 - 23:40
کد خبر: 525977

ابراز امیدواری قالیباف برای توقف ماشین کشتار اسرائیل

ابراز امیدواری قالیباف برای توقف ماشین کشتار اسرائیل

رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی خطاب به همتایان خود در کشورهای مسیحی، با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح(ع)، گفت: امیدوارم در آغاز سال جدید میلادی، شاهد اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و سوریه باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به روسای مجالس کشورهای مسیحی، میلاد حضرت عیسی مسیح علیه‌ السلام را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

عالی‌جناب؛

مایلم فرارسیدن سالروز میلاد خجسته حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام و آغاز سال نو میلادی را به جناب‌عالی و همکاران محترم‌تان در پارلمان، تبریک عرض نمایم.

بی‌تردید؛ بازگشت بشریت به آموزه‌های سعادت‌بخش پیامبران بزرگ الهی و تقویت روح مهرورزی و تعامل بین ملت‌ها می‌تواند صلح و آرامش را برای مردم جهان به ارمغان آورد و پدیده‌های تهدید‌کننده امنیت جوامع بشری به ویژه ظلم، جنگ، تبعیض و تروریسم را محو نماید.

بر این باورم، نیل به جهانی عاری از خشونت و افراط‌ گرایی، علاوه بر تلاش‌هایی که از سوی دولت‌ها به عمل می‌آید، نیازمند رایزنی و گفت‌و گوی نزدیک پارلمان‌ها برای ایجاد فضای تعامل سازنده و تسهیل مناسبات میان دولت‌ها است. در این راستا، مجلس شورای اسلامی ایران آمادگی خود را جهت توسعه و گسترش همکاری‌های پارلمانی، اعلام می‌دارد.

امیدوارم در آغاز سال جدید میلادی، شاهد اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و سوریه باشیم و بتوانیم با استعانت از آیین مهر و رحمت انبیاء الهی به‌ویژه حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام بر چالش‌های پیش‌ رو، فائق آمده و گام‌های مؤثری در مسیر بالندگی و شکوفایی ملت‌هایمان و برقراری امنیت و ثبات جهانی برداریم.

از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جناب‌عالی، سعادت و بهروزی مردم کشورتان و استقرار صلح و آرامش در سراسر جهان را مسئلت می‌نمایم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top