تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/05 - 10:08
کد خبر: 526016

با این اتفاق، ارزانی مسکن در چین ادامه دارد!

با این اتفاق، ارزانی مسکن در چین ادامه دارد!

از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون، قیمت سنگ‌آهن به عنوان اصلی ترین ماده تولید محصولات فولادی یک‌سوم شده و اقتصاددانان چینی برای اثرات این اتفاق بر بازار مسکن چین به شدت خوش بین هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت سنگ‌آهن به زیر ۱۰۰ دلار در هر تن سقوط کرد زیرا بازار چشم‌انداز بخش املاک چین را تحت تأثیر قرار داد که انتظار می‌رود بدتر شود. اقتصاددانان انتظار دارند که قیمت مسکن در چین با ارزان شدن آهن به کاهش خود ادامه دهند

اگرچه این کاهش ممکن است کندتر از سال ۲۰۲۴ باشد. قیمت سنگ‌آهن که یکی از اصلی‌ترین محصولات تولید فولاد است، امسال تقریباً یک‌سوم کاهش یافته و یکی از بدترین کالاهای جهان است.

سنگ‌آهن در اوایل این ماه با خوش‌بینی نسبت به اینکه وعده‌های رهبری ارشد چین اقتصاد و بازار دارایی را تقویت می‌کند، صعود کرد، بااین‌حال احساسات به‌زودی ضعیف شد. طبق برآوردهای منتشر شده، موسسه برنامه‌ریزی و تحقیقات صنعت متالوژی چین با حمایت دولتی پیش‌بینی کرد که تقاضای فولاد این کشور در سال جاری ۴.۴ درصد و ۱.۵ درصد در سال ۲۰۲۵ کاهش خواهد یافت.

کدام کشورها برای اقتصاد تحریمی روسیه مهم هستند؟

تارنمای بیزنس اینسایدر در گزارشی پنج کشور مهم برای اقتصاد تحریمی روسیه را معرفی کرد. در این میان برخی از کشورهایی که خود را دوست و هم‌پیمان روسیه می‌دانند، لزوماً رقیب و یا دشمن آمریکا نیستند. به‌عنوان‌مثال دو کشور هند و ویتنام درعین‌حال که روابط خوبی با مسکو دارند، با کشورهای غربی نیز در ارتباط هستند.

بیزنس اینسایدر در ادامه گزارش خود ۵ کشور چین، هند، برزیل، ترکیه و قزاقستان را مهم‌ترین کشورها برای روسیه در اقتصاد تحریمی معرفی کرد.

رکوردشکنی چین در برخورد با فساد

کارزار ضد فساد شی جین‌ پینگ رئیس‌جمهوری چین در سال جاری منجر به تحقیقات درباره ۵۶ مقام بلندپایه در سطح معاون وزیر و بالاتر شده است. این آمار در مقایسه با ۴۵ مقام در سال گذشته، افزایش ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین پرونده‌های فساد در ارگان‌های اصلی حزب و وزارتخانه‌ها ۲ برابر شده است، درحالی‌که تعداد آنها در صنایع هوانوردی و دفاعی نیز افزایش یافته است. بااین‌حال، موارد فساد در بخش مالی که سال گذشته مورد توجه ویژه بود، کاهش یافته است.

عربستان بزرگ‌ترین مشتری نفت کوره روسیه شد

داده‌های شرکت مالی LSEG نشان می‌دهد عربستان در نوامبر، بزرگ‌ترین خریدار نفت کوره صادراتی روسیه از راه دریا بود. صادرات روسیه در نوامبر، بر مبنای ماهانه، حدود ۶ درصد رشد کرد و به حدود ۴.۲۶ میلیون تن رسید.

کشورهای آسیایی از زمان وضع تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه محصولات نفتی روسیه در فوریه سال ۲۰۲۳، به بزرگ‌ترین مشتریان نفت کوره و VGO روسیه، تبدیل شده‌اند.

تحویل مستقیم نفت کوره و VGO روسیه به عربستان سعودی، در نوامبر، به میزان ۲۹ درصد در مقایسه با اکتبر رشد کرد. اما بارگیری نفت کوره و VGO‌ روسیه به هند، در ماه میلادی گذشته، به میزان پنج درصد کاهش یافت. همچنین عرضه محصولات نفتی از بنادر روسیه به چین در همین مدت، به میزان ۲۵ درصد کاهش یافت. چین و هند این محصولات را به‌عنوان خوراک پالایش وارد می‌کنند زیرا در مقایسه با نفت اورال، قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای دارند.

اقتصاد انگلیس در انتظار معجزه

درحالی‌که آمارهای رسمی از توقف رشد اقتصادی در انگلیس حکایت دارند، اقتصاددانان هشدار می‌دهند که دولت این کشور برای جلوگیری از رکود با چالش‌های جدی روبروست و تنها به یک «معجزه کریسمس» برای بازگشت به مسیر رشد نیاز دارد.

بر اساس داده‌های دفتر آمار ملی انگلیس (ONS)، تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴ نسبت به دوره قبل بدون تغییر باقی مانده و این مسئله باعث نگرانی‌های جدی درباره آینده اقتصادی انگلیس شده است.

طبق آمارهای منتشر شده، بخش خدمات که سهم عمده‌ای در اقتصاد انگلیس دارد، رشدی در این دوره نداشته و حتی در برخی زیرمجموعه‌ها مانند فعالیت‌های مالی و بیمه، کاهش ۰.۶ درصدی را تجربه کرده است. بخش ساخت‌وساز با افزایش ۰.۷ درصدی مواجه بوده، اما این رشد نتوانسته کاهش ۰.۴ درصدی در تولید صنعتی را جبران کند. به‌ویژه، عرضه برق و گاز با کاهش ۲ درصدی روبه‌رو شده است.

اقتصاددانان معتقدند که دولت برای جلوگیری از رکود بیشتر باید اقدامات جدی‌تری انجام دهد. پل دیلز از مؤسسه کپیتال اکونومیکس می‌گوید: «ریوز باید به یک معجزه کریسمس امیدوار باشد، زیرا اگر روند فعلی ادامه یابد، ممکن است مجبور به کاهش هزینه‌ها یا افزایش مالیات‌ها شود تا از نقض قوانین مالی جلوگیری کند.»

زمان پیوستن اعضای جدید به بریکس مشخص شد

یوری اوشاکوف، دستیار ارشد رئیس‌جمهور روسیه اظهار کرد: روسیه از برخی کشورها تأییدیه‌هایی دریافت کرده است که آماده پیوستن به بریکس هستند، بنابراین از اول ژانویه به آنها این وضعیت اعطا خواهد شد.

دستیار ارشد رئیس‌جمهور گفت: یکی از نتایج مهم اجلاس در کازان، ایجاد رده کشورهای شریک بریکس و دستیابی به فهرستی متشکل از ۱۳ کشور بود. دعوت‌نامه‌هایی برای کشورهای بلاروس، بولیوی، اندونزی، قزاقستان، کوبا، مالزی، تایلند، اوگاندا و ازبکستان ارسال شد.

اوشاکوف افزود: از اول ژانویه ۲۰۲۵، آن‌ها رسماً وضعیت کشورهای شریک بریکس را کسب خواهند کرد و انتظار داریم که در آینده نزدیک از چهار کشور دیگر که دعوت‌نامه‌هایی نیز برای آن‌ها ارسال شده است، پاسخ‌هایی دریافت شود. وی خاطرنشان کرد: اریتره نیز به دنبال همکاری با بریکس است.

اوشاکوف تصریح کرد: بیش از ۲۰ کشور به بریکس علاقه نشان می‌دهند و درهای بریکس به روی کشورهای همفکر باز است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
فیلم | یالثارات القائد الشهید
فیلم | سی‌ان‌ان: مصلای تهران غرق در اشک و فریاد «انتقام» شد
اقامهٔ نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و شهدای خانوادهٔ ایشان
مراسم وداع با امام شهید امت
فیلم| خون‌خواه رهبریم، خون‌خواه رهبریم از حق انتقام محال است بگذریم
به جای مردم‌رانی، مردم‌داری کنید
رئیس دانشگاه شهید بهشتی مردم را دعوت کرد در تشییع رهبر شهید شرکت کنند
پیروزی حقوقی استاد حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top