تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/05 - 22:41
کد خبر: 526086

دیدار وزیر ورزش و سفیر عربستان؛

عربستان با ایران در جام‌جهانی ۲۰۳۴ همکاری می کند؟

عربستان با ایران در جام‌جهانی ۲۰۳۴ همکاری می کند؟

عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان سعودی در تهران، با احد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان ایران دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان سعودی عصر امروز(چهارشنبه) با حضور در وزارت ورزش و جوانان با دکتر احمد دنیامالی دیدار کرد.

در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ضمن خوش‌آمد به سفیر عربستان و آرزوی سلامتی برای مردم این کشور اظهار کرد: در حوزه‌های کاری مشترک آمادگی کامل داریم با کشور عربستان ارتباطات بیش‌تری داشته باشیم. این موضوع مورد تاکید آقای رییس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان است و یکی از ماموریت‌های بنده این است که با کشور شما در دو حوزه ورزش و جوانان ارتباطات را توسعه دهم و رفت و آمد بیش‌تری ایجاد کنم.

او با اشاره به میزبانی سال آینده عربستان در مسابقات کشورهای اسلامی اظهار کرد: از زمان حضورم در وزارت ورزش و جوانان تاکید و برنامه‌ریزی‌مان به گونه‌ای طراحی شده که حضور قدرتمندی در این مسابقات داشته باشیم. سال آینده ایران با کاروان بزرگی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اهمیت این دو حوزه در گسترش روابط دو کشور ایران و عربستان گفت: نقطه نظرات مسئولان عربستان درباره موضوعات جوانان را که پیگیری می‌کردم، دغدغه‌های مشترکی بین دو کشور در این حوزه وجود دارد و با اقدامات و توسعه روابط بین دو کشور امیدوار به رفع دغدغه‌ها هستیم.

دنیامالی با بیان این که استحکام روابط دو کشور می‌تواند باعث امنیت بیش‌تر در منطقه شود، افزود: اعلام دعوت رسمی ما را به وزیر ورزش عربستان که هم جوان است و هم ورزشکار برسانید و امیدوارم به زودی و تا پیش از بازی‌های کشورهای اسلامی میزبان وزیر ورزش عربستان باشیم. امیدوارم گسترش روابط بین دو کشور در دو حوزه ورزش و جوانان با سرعت خوبی پیش رود.

وی با تبریک به عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ به عنوان کشوری اسلامی اظهار کرد: علاقمند هستیم در فیفادی تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در دیداری دوستانه به مصاف هم بروند.

عبدالله بن سعود العنزی نیز در این دیدار با قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای میزبانی از این دیدار به نقش وزارت ورزش دو کشور برای گسترش روابط اظهار کرد: محبت و ارتباطی که بین ورزش دو کشور و به‌ویژه فوتبال عربستان و ایران وجود دارد، می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند. توسعه روابط با ایران برای کشور ما اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان این که پیام تبریک و سلام وزیر ورزش عربستان را به شما اعلام می‌کنم، افزود: امیدوارم در حوزه دختران و پسران جوان و دغدغه‌های مشترکی که به درستی به آن اشاره کردید، بتوانیم همکاری‌های لازمی داشته باشیم. جوانان عدد بزرگی را در جمعیت عربستان و ایران تشکیل می‌دهند و مسأله جوانان در توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر عربستان افزود: سیاست کلی که در عربستان به ما تاکید شده توسعه روابط به‌ویژه روابط در دو حوزه ورزش و جوانان است.

وی با اشاره به موفقیت عربستان در میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ اظهار کرد: ایران یکی از مهم‌ترین کشورهای حاضر در این رقابت‌ها خواهد بود و ما علاقمندیم قبل از میزبانی عربستان در جام جهانی گفت‌وگوهایی را در سطوح عالیه برای همکاری مشترک داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
وریا غفوری: باید برای قهرمانی بجنگیم
اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
شرایط اعزام زوج‌های جوان به حج عمره اعلام شد
ایران، نیروی دریایی و هوایی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد +عکس
تشکل‌های دانشجویی نباید به دوقطبی و نفرت دامن بزنند/دانشگاه محل آرامش از مسیر گفت‌وگوست
شناسنامه کاری برای بانوان کارآفرین روستایی تهیه می شود
احکام ازدواج به صورت نموداری منتشر شد
احکام فقهی ویژه بانوان منتشر شد
کتاب احکام حقوق زن و شوهر منتشر شد
با وجود همه مشکلات مقابل سختی‌ها سر خم نخواهیم کرد
شهادت شماری از رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top