تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/10 - 00:41
کد خبر: 526343

سند هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد

سند هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تینکه تهدید اصلی در فضای مجازی، هوش مصنوعی است و در این راستا، سند هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، عصر یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان یزد با اشاره به مسئله فیلترینگ اظهار داشت: تاکید رهبر معظم انقلاب، مدیریت و حکمرانی صحیح در زمینه فیلترینگ است.

وی افزود: فضای مجازی تهدید چندانی نیست زیرا هوش مصنوعی که هنوز به طور جدی به آن ورود نکرده‌ایم، تهدیدهای بیشتری دارد به همین دلیل در شورای عالی انقلاب فرهنگی سند هوش مصنوعی، سند امنیت غذایی و سند فناوری کوانتم نیز مصوب شده است.

خسروپناه عنوان کرد: بهترین رویکرد در این زمینه مشارکت مردم با حکمرانی همراه با تعلیم و تربیت دولت است که می تواند چالش ها را کاهش دهد و زمینه استفاده از فرصت‌ها را فراهم آورد.

وی یادآور شد: سند راهبردی هوش مصنوعی در شورا تهیه شده و در معاونت فناوری رئیس جمهور در دستور کار قرار گرفته است.

وی در مورد. مسئله حجاب نیز بیان کرد: عده‌ای می‌گویند در این زمینه عقب نشینی کرده‌ایم اما واقعیت این است که برای جمعی از دختران، مسئله حجاب نامفهوم است بر این اساس نیازمند اجرای طرح‌های معرفتی و تربیتی هستیم.

خسروپناه همچنین تاکید کرد: برخورد با مجراهای ورود پوشاک قاچاق نامتعارف

وی تصریح کرد: استفاده از روش‌های اقتدارگرایانه در موضوع حجاب بیشتر باید در اصلی‌ترین اقدام در مقابله با بی‌حجابی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اقدامات فرهنگی و مردمی که در زمینه عفاف و حجاب انجام شده است، گفت: بانویی در مرکز کهگیلویه و بویراحمد، الگوی تربیتی موفقی اجرا کرده که هم اکنون در هشت استان کشور در حال اجراست که لازم است این قبیل کارها تقویت و حمایت شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top