تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/10 - 22:18
کد خبر: 526425

تغییری در دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ایجاد نشده است

تغییری در دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ایجاد نشده است

دبیرشورای عالی امنیت ملی در دیدار وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: تغییری در دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ایجاد نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سید بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان، در سفری به تهران با علی اکبر احمدیان، نماینده‌ی مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، دیدار و گفتگو کرد.

 دو طرف در این دیدار با اشاره به سابقه ی طولانی روابط بین دو کشور، موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه ای را مورد بررسی قرار دادند و بر افزایش سطح روابط در حوزه های مختلف از جمله حوزه های سیاسی، امنیتی و اقتصادی و پیش برد پروژه های ترانزیتی بین دو کشور و همچنین با کشورهای آسیای مرکزی و روسیه تأکید کردند. 

 احمدیان در پاسخ به استفسار وزیر خارجه عمان بیان نمود، اظهارات و شایعات مبنی بر افزایش انباشت مواد غنی شده و ارتقای سطح غنی سازی بی اساس است و ج.ا. ایران هنوز به چارچوب کلی تفاهمات مسقط پای بند است و توپ در زمین طرف مقابل قرار دارد تا به تعهدات خود عمل نماید. 

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین افزودند، برخلاف مطالبی که در رسانه ها مطرح می شود، بر اساس نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تغییری در دکترین هسته ای ج.ا. ایران ایجاد نشده است. 

نماینده ی مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با محکومیت شدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به سرزمین سوریه اظهار داشت: نه تنها مقاومت تضعیف نشده است، بلکه با اشغال سرزمین های سوریه به دست رژیم صهیونیستی، مقاومت جدیدی متولد گردیده که در سال های آینده خود را نشان خواهد داد. 

بدر البوسعیدی  در این دیدار بیان کرد سلطان عمان همواره بر ضرورت گسترش بیش از پیش روابط با ایران تأکید دارند. وزیر خارجه عمان افزود  روابط دو کشور در بالاترین سطح راهبردی قرار دارد و در موضوعات مختلف همکاری های نزدیکی با یکدیگر دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top