تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/10 - 22:33
کد خبر: 526427

پزشکیان:

خانه‌دار کردن دهک‌های یک تا سه اولویت ماست

رییس جمهور گفت : خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،نخستین جلسه شورای‌‌عالی مسکن در دولت چهاردهم، امروز دوشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه پس از شنیدن گزارش دستگاه‌های مختلف در خصوص مسائل و مشکلات طرح‌های ساخت مسکن در دولت‌های گذشته تاکنون، در قالب مسکن مهر، مسکن ملی و نهضت ملی مسکن، با تأکید بر اراده دولت برای حل مسائل باقی‌مانده از این طرح ها و اهتمام دولت به خانه‌دار شدن مردم گفت: امروز باید از تمام ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی برای حل مسائل باقی‌مانده مسکن مردم استفاده کنیم. اراده دولت برای حل این مسئله جدی است و از تمام دستگاه‌ها می‌خواهم با همکاری یکدیگر در کمترین زمان ممکن راه‌حل‌های اجرایی و علمی را مشخص و نتیجه نهایی را ارائه کنند.

پزشکیان با اشاره به سخنان مطرح شده در این جلسه در خصوص ضرورت و اهمیت پرداختن دولت به بافت‌های فرسوده در کشور گفت: ضروری است که وزارت راه و شهرسازی به همراه وزارت کشور در یک کارگروه مشترک، با استفاده از ظرفیت استانداران در استان‌ها، سهل‌الوصول‌ترین مسیر عملیاتی برای نوسازی بافت‌های فرسوده را ظرف یک ماه آینده استخراج کنند تا دولت بتواند با استفاده از آن، به نهضت ساخت مسکن در کشور کمک کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی از قوانین و مقررات در حوزه ساخت مسکن تنها باعث افزایش مشکلات و پیچیدگی نظام اداری شده است، بر ضرورت اصلاح این آئین‌نامه‌ها تأکید کرد و گفت: برای تسهیل در فرآیند ساخت مسکن نیازمند این هستیم که برخی از قوانین و مقررات مورد بازنگری مجدد قرار گیرد. برای محقق شدن این امر، ضروری است که شهرداری‌ها به همراه سایر دستگاه‌های مرتبط هر چه زودتر قوانین دست و پا‌گیری را که باعث طولانی شدن روندها می‌شود، مورد بازنگری و اصلاح قرار دهند.

پزشکیان با اشاره به اینکه گاهی هزینه ساخت زیرساخت‌ها در برخی از مناطق جانمایی شده برای ساخت مسکن بیش از هزینه ساخت واحدهای مسکونی است، اظهار داشت: در نخستین گام قبل از شروع به ساخت واحدهای مسکن باید در خصوص جانمایی این واحدها مطالعه علمی صورت گیرد. طبق گزارش‌های موجود تأمین و ساخت برخی زیرساخت‌ها در بسیاری از مناطق، از هزینه ساخت واحدهای مسکونی گران‌تر است.

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت چهاردهم پس از انجام تعهدات باقی‌مانده از نهضت‌های ساخت مسکن در کشور، قبل از شروع هر اقدام جدیدی باید با مطالعه علمی و دقیق به فکر جانمایی واحدهای مسکونی که از زیرساخت مناسب برای ساخت برخوردار هستند، باشد.

پزشکیان در این جلسه که علاوه بر اعضای شورای‌عالی مسکن، با حضور استانداران به صورت حضوری و برخط برگزار شد، حل بسیاری از مشکلات موجود در نهضت مسکن‌سازی را نیازمند بررسی استانی مشکلات به صورت جداگانه و مستقل دانست و گفت: کارگروه‌ها باید با حضور استانداران به صورت مستقل برگزار شود تا به صورت دقیق بتوانیم مسائل هر استان را جداگانه حل کنیم. راه‌حل بسیاری از مشکلات استانی و منطقه‌ای به دست استانداران محترم است و در کمک متقابل با یکدیگر از سد مشکلات عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است، اظهار داشت: در این مسیر باید همه دستگاه‌های اجرایی در کشور همکاری لازم را داشته باشند، تا بتوانیم کسانی را که با کمبود مالی برای خرید و یا ساخت مسکن مواجه هستند و بعضاً هزینه‌هایی نیز پرداخت کردند، همراهی کنیم.

پزشکیان از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست تا با ارائه یک طرح منسجم، کارخانجاتی همانند سیمان، میلگرد و شن و ماسه را که در زنجیره ساخت مسکن نقش دارند، به نفع محرومین در انجام تعهدات باقی‌مانده دولت همراه کند.

از ابتدای دولت چهاردهم تا کنون 8 پیش جلسه برای پیشبرد و پیگیری مسائل مطرح در شورای‌عالی مسکن برگزار شده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی بدون معوقات
روایت آیت‌الله فاضل لنکرانی از سیمای پدرانه رهبر شهید
غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top