تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/11 - 13:00
کد خبر: 526544

خضریان در تذکری به رئیس جمهور مطرح کرد؛

مجلس نظاره‌گر پروژه خطرناک گران‌سازی نخواهد بود

مجلس نظاره‌گر پروژه خطرناک گران‌سازی نخواهد بود

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مجلس نمی‌تواند نظاره‌گر محض پروژه خطرناک مسدودسازی و گران‌سازی که توسط عده‌ای در دولت در حال رقم خوردن است، باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان در جلسه علنی امروز سه‌شنبه ۱۱ دی ماه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: ابتدا جا دارد سالروز شهادت و درگذشت مالک و عمار انقلاب اسلامی ایران یعنی سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی و حضرت آیت الله مصباح یزدی را خدمت مردم عزیز ایران تسلیت عرض کنم.

وی ادامه داد: حضرت آیت الله مصباح یزدی مشهور و معروف به عمار بودن انقلاب اسلامی ایران دارند علی القاعده امروز جای خالی هر دو بزرگواران احساس می‌شود. انشاالله که ما در مسیر این دو عزیز بزرگوار گام برداریم.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به پروژه گران‌سازی ارز و دیگر اقلام ضروری زندگی مردم، گفت: گران سازی ارز این روزها فشار اقتصادی را بر سطح اقشار ضعیف و متوسط جامعه فزونی داده است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی دولت به جای رفع مشکلات اساسی مردم، به دوگانه‌سازی های جعلی و دستاورد سازی‌های بی‌ربط رو آورده که حتماً باید این تذکر جدی را از مجلس بشنود.

خضریان گفت: آقای پزشکیان! اقتصاد و معیشت از جمله مسائل اصلی مردم قلمداد می‌شود و مردم با هر دیدگاه و سلیقه‌ای که باشند، به دنبال این موضوع هستند.

وی اظهار کرد: راه برون رفت از مشکلات اقتصادی در داخل و در سلامت اقتصادی و باور به ظرفیت‌های داخلی موجود است و باید تلاش کنیم این اتفاق رقم بخورد.

خضریان بیان کرد: آقای پزشکیان! شرایطی که فعلاً در دولت حاکم شده برخلاف آن است که اعلام می‌کنید از همه ظرفیت‌های کشور استفاده خواهیم کرد و به سمت سیاست زدگی به جای به‌کارگیری حلقه متخصصان و دلسوزان واقعی کشور است که باید این حلقه بسته، جهت خدمتگزاری و طرح ایده‌های رو به جلو، باز شود.

وی در ادامه با اشاره به انتصابات سیاسی در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و تولیدی کشور، خطاب به رئیس جمهور گفت: منتصبین به عنوان یک گوشت لخم به این عرصه‌ها نگاه می‌کنند و آن را به عنوان منافع خودشان برداشت می‌کنند تا بتوانند ستادهای انتخاباتی شما را که زمانی تشکیل شده بود، سیراب کنند، این در حالی است که مردم در شرایط بدی قرار گرفته‌اند.

وی تاکید کرد: به صراحت عرض می‌کنم که ادامه شرایط فعلی به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست و مجلس نمی‌تواند نظاره‌گر محض پروژه خطرناک مسدودسازی و گران‌سازی که توسط همکاران شما در دولت در حال رقم خوردن است، باشد.

خضریان ضمن تشکر از دستگاه‌های نظارتی در کشور جهت ورود به واگذاری مجموعه هتل‌های بنیاد مستضعفان، گفت: دستگاه‌های ناظر مانع تحویل اموال بیت‌المال به ثمن بخس و به یک مفسد اقتصادی شده‌اند، با این حال شنیده‌های ما حاکی از این است که عده‌ای همچنان در بنیاد مستضعفان مصمم به دور زدن قانون و حاکم کردن مفسدان اقتصادی بر اموال مستضعفین هستند. انتظار ما این است که دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضائی به وظایف خود در این بخش به صورت تمام و کمال عمل کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top