تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/12 - 16:43
کد خبر: 526592

گذرنامه ۲۰ میلیارد تومانی دومینیکا در جیب چه تعداد ایرانی است؟

گذرنامه ۲۰ میلیارد تومانی دومینیکا در جیب چه تعداد ایرانی است؟

سفارتخانه های اروپایی و آسیایی، سختگیری های بسیاری برای سفر ایرانی ها به کشورهای خود اعمال کرده اند. آن ها صف دریافت ویزا را طولانی و بررسی ایرانی ها برای سفر به کشورهای خود را در شرایطی که تب مهاجرت داغ شده است به شدت سخت کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سفارتخانه‌های خارجی در ایران برای بازرگانان و تجار ایرانی که علاقمند به حضور در ایران هستند و همزمان در فکر راه نجاتی برای زنده ماندن کسب و کار و تجارت خود با جهان بیرون هستند، شرایط دشواری ایجاد کرده است. همزمان با سختگیری سفارتخانه های خارجی برای سفر ایرانی ها، تب تبلیغاتی دریافت پاسپورت دومینیکا، جزیره ای کوچک در آمریکای لاتین توسط برخی صفحات مجازی داغ شده است. طبق بررسی‌های انجام شده که ۱۵ هزار ایرانی دارای پاسپورت دومینیکا هستند که تقریبا ۹۰ درصد آن ها بازرگانان و صاحبان سرمایه و تجارت با کشورهای جهان هستند.

دومینیکا کجاست؟

دومینیکا جزیره‌ای زیبا و کوچک در شرق دریای کارائیب در منطقه آمریکای لاتین است. این کشور، سال‌هاست که برنامه اعطای شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری را اجرا می‌کند. آزادی تجارت، بازگشایی حساب بانکی در بانک‌های جهان و ارزش اقتصادی، مزایای اصلی داشتن گذرنامه دومینیکا است که تجار و بازرگانان ایرانی را برای خروج از تاثیر تحریم ها بر کسب و کار تجاری خود به فکر داشتن گذرنامه این کشور انداخته است.

تصویر غیر واقعی در ایران برای مهاجرت آسان

محسن قادری، مدیرعامل گروه گردشگری ژیوار: گرفتن ویزای کشورهای عضو شینگن و برخی کشورهای آسیایی برای اتباع ایران به شدت سخت شده است. آن ها که قصد مهاجرت دارند اما به اشتباه و تحت تاثیر برخی تبلیغات رویاساز تصور می کنند می توانند با داشتن پاسپورت دومینیکا مراحل سخت دریافت ویزاهای اروپا و برخی کشورهای آسیایی را پشت سر بگذارند و از ایران مهاجرت کنند و مقیم کشور دومینیکا شوند.

در حالی که این فقط یک رویا است و شرایط موجود نیز در تشدید این رویا بی تاثیر نیست. پاسپورت دومینیکا ارزش مهاجرتی و اقامتی ندارد و تنها با هدف تسهیل سفر صادر می شود. عمده مشتریان دریافت این گذرنامه نیز بازرگانان و تجار و دانشمندان هستند که تنها برای تسهیل پروسه های تجاری و صادرات و حضور آسان در نمایشگاه های بین المللی با هدف وارد کردن تکنولوژی و دانش و مهارت علمی و تجاری به ایران متقاضی شده اند. این افراد قصد ترک ایران را ندارند اما نیاز به تسهیل سفر دارند و معطل نماندن چندین ماهه پشت دیوارهای دریافت ویزای کشورهای شنگن، ژاپن و کره جنوبی هستند.

این گذرنامه به دلیل گران بودن در دسترس همگان قرار ندارد. نه به درد دانشجویان و مهاجران کاری می خورد و نه آن ها توان پرداخت هزینه های دریافت آن را دارند. بنابراین مردم نباید فریب تبلیغات رویاساز را بخورند و با ریجکت شدن درخواست شان ۲۰ هزار دلار ضرر کنند. چون در صورت ریجکت شدن افراد دولت دومینیکا این مبلغ را سوخت می کند. کشورهای اروپایی، ژاپن، کره جنوبی و حتی چین که پیشتر ویزای آسانتری به ایرانی ها می دادند، امسال مقررات سختگیرانه تر وضع کرده و پروسه دریافت ویزا را به شش ماه تا یکسال با تعداد بیشتر رد درخواست ها افزایش داده اند.

به همین دلیل تاجر و بازرگانی که قصد حضور در یک نمایشگاه تجاری و واردات ماشین آلات و محصولات به کشور یا حتی صادرات کالاهای ایرانی دارد با توجه به تحریم های ظالمانه که علیه ایران وضع شده و پروسه سفرها را نیز مختل کرده، نمی تواند در این صف زمانبر بماند و ترجیح گذرنامه تسهیل سفر داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران
بعد از ۲۷ سال معنای واقعی «Google» فاش شد
مجلس ختم حجت‌الاسلام نیّری در مسجد ارک تهران برگزار می‌شود
سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است
برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور در ۲۲ فروردین
هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به شبکه بین‌المللی سینوو پیوست
عراقچی: آمریکا در خواب ببیند شبیه توافق با لیبی برای ایران تکرار شود
سمنان سومین استان برتر کنکور ۱۴۰۳ شد
۴ شهید و ۱۶ زخمی در تجاوز آمریکا به یمن
رویکرد جدید دولت برای ارتقای زنان در مدیریت اجرایی
در غزه کودکان چند دفعه شهید می‌شوند؟
ریال، بی‌دفاع در برابر دلار
شهادت ۴۹۰ کودک فلسطینی در ۲۰ روز گذشته
خیبر جای استقلال را در جدول گرفت
دیدار معاون امور زنان رئیس جمهور با نائب رئیس فدراسیون فوتبال
عالیشاه فصل را از دست داد
اخراج بیش از ۱.۲ میلیون تبعه غیرمجاز از کشور در سال ۱۴۰۳
تقویت همدلانه جبهه درونی کشور، اولویت امروز جامعه
تظاهرات گسترده در استانبول ترکیه در حمایت از غزه
تاکنون هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top