تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/12 - 17:56
کد خبر: 526598

فوت ۱۷۵ نفر براثر گازگرفتگی

فوت ۱۷۵ نفر براثر گازگرفتگی

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۷۵ نفر بر اثر گازگرفتگی، گفت: عمده گازگرفتگی‌ها در منازل مسکونی و به دلیل نقص در سیستم لوله‌کشی آبگرمکن و بخاری رخ می‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با تسنیم، از رشد 15 درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در پاییز سال جاری خبر داد و گفت: از ابتدای مهر تا 11 دی ماه سال جاری، میزان مسمومیت با گاز مونوکسید کربن نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته 15 درصد رشد داشته است.

وی افزود: در این بازه زمانی، 3247 نفر در کشور دچار گازگرفتگی شده‌اند که از این تعداد 2442 نفر در بیمارستان‌ها و 630 نفر در محل حادثه درمان شده‌اند.

یکتاپرست ادامه داد: از ابتدای پاییز امسال تا یازدهم دی ماه، متأسفانه 175 نفر از شهروندان کشور بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند که این آمار در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته رشد 20 درصدی را نشان می‌دهد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان این که بیشترین تعداد موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در استان‌های تهران، آذربایجان غربی و خراسان رضوی رخ داده است؛ تصریح کرد: در تهران، اصفهان و خراسان رضوی نیز به ترتیب بیشترین موارد فوتی ناشی از گازگرفتگی ثبت شده است.

وی با بیان این که 43 درصد از مسمومیت مرد و 52 درصد زن بوده‌اند، گفت: پنج درصد از موارد مسمومیت با این گاز در سنین زیر 5 سال رخ داده است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به این که عمده گازگرفتگی‌ها در منازل مسکونی و به دلیل نقص در سیستم لوله‌کشی آبگرمکن و بخاری رخ می‌دهد، بیان کرد: سایر موارد مسمومیت در مراکز صنعتی و کارگاهی، چادرهای مسافرتی، مراکز آموزشی، تالارها و رستوران‌ها و داخل خودروها رخ داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فشار آمریکا مانع حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس آژانس شد
صعود بیش از ۳ درصدی قیمت نفت
سهمیه بنزین خودروهای نوشماره‌ در دست بررسی
دستور اژه‌ای برای حسابرسی ویژه شرکت‌های دولتی و دریافتی مدیران
حضرتی: جنگ و توطئه‌های دشمن همچنان ادامه دارد
معاون پزشکیان: مجلس در قانونگذاری به حاشیه رفته است
تکذیب انتصاب مخبر به‌عنوان نماینده ویژه ایران در امور چین
گروسی: آژانس به نگرانی‌های ایران احترام می‌گذارد و از آن می‌خواهد همکاری‌ها را از سر بگیرد
حضور ۲۸ میلیون ایرانی در دهک‌های پایین/ ۱۳.۶ میلیون نفر در طبقه ثروتمندان
با ریزش ۳۸ هزار واحدی، بورس عقب نشست
تأکید پزشکیان بر تدوین برنامه اقدام پنج‌ساله ایران و چین برای مهار ریزگردها
تایید ۱۶ رئیس دانشگاه‌ و پژوهشگاه‌
نایب‌قهرمانی بانوان کماندار ایران با درخشش نماینده فارس
آقای پزشکیان! وحدت ساحات را تضعیف نکنید!
واکنش پکن به ادعای کمک نهادهای چینی به ایران
دوبله «پایتخت» و «نون خ» برای مردم سوریه
طلای جهانی کاهشی شد
بقایی: فرصت نشست عمان با کشورهای منطقه فعلا از دست رفت/ زیردریایی آمریکایی غنیمت جنگی است
امکان ثبت‌نام مجدد آزمون کارشناسی به پزشکی فراهم شد
ادعای سی‌ان‌ان درباره تمایل آمریکا به مذاکرات هسته‌ای با ایران
مهلت بارگذاری مقاله در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top