تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/12 - 21:00
کد خبر: 526616

شرکت‌های صندوق بازنشستگی ملزم به ثبت صورت‌های مالی در کدال شدند

شرکت‌های صندوق بازنشستگی ملزم به ثبت صورت‌های مالی در کدال شدند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همه شرکت‌های صندوق، چه بورسی و چه غیر بورسی، باید هر ۶ ماه صورت‌های مالی را در سامانه کدال ثبت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، حجت میرزایی در جلسه معارفه «علی پناهی» معاونت سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی و قدردانی از «مصطفی فروتن» معاون پیشین این حوزه با تاکید بر اینکه در شرایط خاصی از نظر اقتصادی قرار داریم و معاونت اقتصادی صندوق وظایف سنگینی برعهده دارد، تاکید کرد: معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری در دوره جدید باید از همه ابزارهای نظارتی خود استفاده کند.

به گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، میرزایی با تشریح وظایف و سیاست‌های سه گانه معاونت سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی صندوق گفت: وظیفه این معاونت، پاسخگو کردن هلدینگ‌ها و همه شرکت‌های تابعه است و آن‌ها باید به صورت شفاف، مستمر و دقیق، پاسخگوی عملکرد خود باشند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به غیرفعال شدن سامانه‌های نظارتی و شفافیت که تا چند سال قبل فعال بودند، گفت: نخستین وظیفه مهم معاونت اقتصادی صندوق، فعال کردن سامانه‌های نظارتی و شفافیت شامل BI، قراردادها، املاک، مشخصات اعضای هیات مدیره و سایر سامانه‌های غیرفعال تا پایان سال است.

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها از سال آینده باید به ویترینی برای گزارش عملکرد و اقدامات حوزه اقتصادی و مالی تبدیل شوند تا همگان به خصوص ذینفعان و بازنشستگان صندوق بتوانند در جریان دقیق و مستمر امور قرار گیرند.

میرزایی از معاونت سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی صندوق، خواست تا با نظارت مستمر و دقیق، عملکرد مالی و اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی تابعه را با شرکت‌های رقیب در بخش خصوصی مقایسه کرده و در صورت ضعف یا مشکل، ضمن آسیب شناسی علمی، نسبت به برون رفت از آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: همه شرکت‌های صندوق، چه بورسی و چه غیر بورسی، باید هر ۶ ماه صورت‌های مالی را در سامانه کدال ثبت کنند.

میرزایی همچنین اظهارداشت: شرکت‌ها باید آمادگی لازم برای تجدید ساختار سازمانی را داشته باشند. ما باید از شرکت‌هایی که در مسیر استراتژی سرمایه گذاری ما قرار ندارند یا باید خارج شویم؛ یا سهامدار این شرکت‌ها باشیم یا این شرکت‌ها باید در زنجیره ارزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته و در قالب هم افزایی و زنجیره ارزش، شرایط خود را تغییر دهند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری سومین وظیفه معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری صندوق را انجام مطالعات به روز و بلندمدت عنوان کرد و افزود: این معاونت باید مطالعات به روز در حوزه‌های کلان اقتصادی انجام داده و خروجی این اطلاعات را به شرکت‌ها و هلدینگ‌های تابعه منتقل کنند.

وی افزود: برای مطالعات بلند مدت نیز باید از ظرفیت موسسه راهبردهای صبا، استفاده شود و اطلاعات و گزارش‌های لازم از روندها و عملکردهای اقتصادی در سطح جهانی رصد شده و از آنها استفاده کنید.

میرزایی با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات «مصطفی فروتن» در یکسال و نیم اخیر، «علی پناهی» را به عنوان معاون جدید اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق معرفی کرد و گفت: آقای پناهی فردی متخصص و بادانش است که علاوه بر معاونت در بورس کالای ایران، تجربه معاونت اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی را هم دارد و کاملاً مسلط به حوزه سهامداری، مدیریت اقتصادی و اداره بنگاه‌ها است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top