تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/12 - 23:25
کد خبر: 526628

وزیر ارتباطات:

رفع فیلترینگ همه پلتفرم‌ها در دستور کار قرار دارد

رفع فیلترینگ همه پلتفرم‌ها در دستور کار قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رفع فیلترینگ همه پلتفرم‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سید ستار هاشمی در حاشیه سفر امروز خود در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در خصوص رفع فیلترینگ دیگر پلتفرم‌ها، افزود: در طرحی با محوریت مرکز ملی فضای مجازی و با نگاه فعالانه‌ای که از ابتدا قول داده بودیم، این موضوع در وزارت ارتباطات و فناوری پیگیری شده است. در این طرح، کارگروهی پیش‌بینی شده است تا ادامه مسیر را دنبال کند.

وی با اشاره به همدلی حداکثری سران قوا، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در این طرح داریم که قابل تقدیر است. امیدوارم این مسیر با قوت و نگاهی که آقای رئیس‌جمهور و سران قوا و عزیزان ما در شورای عالی ملی فضای مجازی مطرح کردند، ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: وزارت ارتباطات به دنبال پیگیری مستمر این موضوع است و امیدوار است که به زودی شاهد پیشرفت‌های ملموس در این زمینه باشیم.

گفتنی است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر امروز در قالب دومین سفر استانی خود وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد.وزیر ارتباطات در روز نخست سفر سه روزه خود ابتدا به خوابگاه دخترانه عشایری می‌رود تا وضعیت ارتباطی این خوابگاه را از نزدیک بررسی کند.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یاسوج و دیدار با فعالان و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین دیدار با نماینده مردم استان در مجلس خبرگان از دیگر برنامه‌های سفر وزیر ارتباطات و هیئت همراه به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

هاشمی در دومین روز سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد، در روستای سرآبتاوه شهرستان بویراحمد و مدرسه عشایری دخترانه هجرت، پروژه‌های ارتباطی ایرانسل را افتتاح و از پروژه‌های در حال اجرای مرکز ارتباطات زیرساخت دهدشت بازدید می‌کند.

بهره برداری از پروژه‌های ارتباطی همراه اول در روستای چهار بیشه سفلی، بازدید از مرکز نوآوری و رشد گچساران و دیدار صمیمی با عشایر منطقه سعادت‌آباد، از دیگر برنامه‌های دومین روز سفر وزیر ارتباطات به این استان است.

روز دوم سفر هاشمی به استان کهگیلویه و بویراحمد با شرکت در جلسه شورای اداری استان به حضور استانداران مقامات و مدیران استانی به پایان می‌رسد.

روز پایانی سفر وزیر ارتباطات نیز به نشست صمیمی با همکاران ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و بازدید از بیمارستان اعصاب و روان و جانبازان یاسوج و در نهایت شرکت در نمازجمعه یاسوج و دیدار صمیمی و بی‌واسطه با مردم این شهر اختصاص یافته است.
دیدار مردمی پس از نماز جمعه پایان بخش برنامه های سفر سه روزه این وزیر در دولت چهاردهم به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه به منظور بررسی وضعیت ارتباطات استان، افتتاح چند طرح ارتباطی، دیدار و گفت‌وگو با اقشار مختلف مردم و مسئولان ارشد استانی به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top