تاریخ انتشار: جمعه 1403/10/14 - 13:00
کد خبر: 526679

هشدار نسبت به خرید خودرو از فضای مجازی

هشدار نسبت به خرید خودرو از فضای مجازی

رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو ضمن هشدار نسبت به خرید خودرو از مراجع دفاتر بدون پروانه و فضای مجازی، گفت که این بخش ها هیچ مجوزی از اتحادیه نداشته و نظارتی هم بر آن‌ وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اسد کرمی، رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران درباره خرید یا فروش خودرو از مراجع دفاتر بدون پروانه و فضای مجازی، اظهار کرد: این قسم فروشنده‌ها یا خریداران، هیچ مجوزی از اتحادیه نداشته و نظارتی هم بر آن‌ها وجود ندارد.

بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، این کارشناس صنفی، توضیح داد: فروشندگان و خریداران خودرو که در دام کلاهبرداران افتاده اند، پیشتر مبلغی را به عنوان بیعانه پرداخت کرده اند بی آنکه اتومبیلی را به چشم دیده باشند! بعد از اینکه مدتی توسط مراکز و مراجع صوری، سرگردان و معطل می‌شوند، اتومبیلی به آن‌ها تحویل داده نشده و بیعانه آن‌ها هم پس داده نمی‌شود و این می‌شود که این افراد مالباخته اتحادیه مراجعه می‌کنند که متأسفانه اتحادیه هم به دلیل اینکه این مراکز زیر نظر او نبوده و بدون مجوز و پروانه مشغول فعالیت هستند از رسیدگی به مشکلات این افراد معذور است.

کرمی تاکید کرد: شهروندان چنانچه قصد خرید خودرو یا حتی در مواردی فروش آن را دارند به واحدهای صنفی دارای مجوز مراجعه کرده و چنانچه در این زمینه اطلاعاتی ندارند، از اتحادیه جویا شوند؛ ما شما را راهنمایی خواهیم کرد تا در دام کلاهبردارن، گرفتار نشوید.

وی گفت: در میان مالباختگان خودرو افرادی دیده می‌شود که بنا به آگهی‌های خودرو با فروش زیر قیمت از شهرهای دور به تهران آمده به دفاتر مربوطه مراجعه و بیعانه پرداخت کرده اند در حالی که اتومبیل مدنظرِ آن‌ها وجود خارجی ندارد، این افراد چندین روز در پایتخت سرگردان می‌شوند و در نهایت زمانی که متوجه کلاهبرداری طرف حساب خود می‌شوند یه اتحادیه مراجعه می‌کنند؛ اتحادیه با اینکه وظیفه رسیدگی به این واحدهای بدون پروانه را ندارد اگر هم بخواهد رسیدگی و از طریق مراجع امنیتی و انتظامی به پلمپ این دفاتر اجاره‌ای اقدام کند، دفاتر جابه جا و به مکان نامعلوم دیگری با اسامی دیگری منتقل شده اند و کسی نمی‌تواند آن‌ها را پیدا کند!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top