تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/15 - 19:16
کد خبر: 526743

ارتقای تفکر خلاق از مهمترین اهداف مسابقات ملی مناظره دانشجومعلمان

ارتقای تفکر خلاق از مهمترین اهداف مسابقات ملی مناظره دانشجومعلمان

دبیر مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: ارتقا و توسعه فرهنگ گفت‌وگو، گسترش مباحث اخلاقی و منطقی، ایجاد نشاط علمی در بین دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و ارتقای تفکر خلاق و نقاد از مهمترین اهداف مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دانشگاه فرهنگیان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حسن حکیما در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز ۱۵ دی در دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: کسب دانش عمومی در موضوعات مورد بحث، ایجاد انگیزه برای بالا بردن آگاهی، تقویت قوه ابتکار و استدلال در حوزه فعالیت‌های گروهی از دیگر اهداف برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجو معمان است.

وی ادامه داد: روند مناظره در سه روز طی خواهد شد و تعداد گزاره‌ها در مجموع ۱۳۰ گزاره بود که پس از اعلام نظر استان‌ها گزاره‌های قطعی که ۴۰ گزاره هستند انتخاب شد. مناظرات در ابتدا در سطح پردیس کشوری هر استان و با مشارکت دو تیم دختران و پسران برگزار شده و سپس در این مرحله ۲۰ دختر و ۲۰ پسر در گروه‌های چهار نفره با یکدیگر رقابت خواهند کرد و در نهایت دو گروه به مسابقات پایانی راه می‌یابند.

دبیر مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: تورم بالا به منبع درآمد بالای دولت‌ها تبدیل شده است یا خیر، در صورت حذف دلار از مبادلات ایران چه رخ خواهد داد، قانون انحصار رادیو و تلویزیون در دست حکومت‌ها با شرایط فضای مجازی بی‌تأثیر است، اصلی‌ترین دلیل بروز خشونت خانگی علیه زنان ضعف در قوانین حکومتی است، اصل ۲۷ قانون اساسی باید بازنگری شود، تحریم انتخابات به هر دلیل سبب تضعیف مردم سالاری می‌شود، مشکل اصلی تولید علم در ایران استناد به کمیت به جای کیفیت است و مؤثرترین راه تقویت حجاب در جامعه نگاه انتظامی و اعمال قانون است، از جمله گزاره‌های انتخاب شده است.

وی تصریح کرد: برای بخش نیمه نهایی هم گزاره‌هایی از جمله کاهش سنوات مجاز تحصیلی سبب تمرکز دانشجویان می‌شود و بازگشت به برجام بدون دریافت تضمین کافی از آمریکا خلاف منافع ملی است، پیش‌بینی شده است. داوران این مسابقه از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان هستند که دکتری تخصصی دارند و همچنین برای این افراد دوره آموزشی نیز برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، دبیر مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در پایان بیان کرد: در کنار برگزاری مسابقات مناظرات، دو برنامه از جمله «قزوین‌گردی» و بازدید از آثار تاریخی و دو کارگاه برگزار خواهد شد و به برترین تیم‌ها توسط معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان تقدیرنامه و هدایای نقدی نیز اهدا خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top