تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/16 - 08:43
کد خبر: 526793

رسانه عبری: منافع اسرائیل در تجزیه کشوری به نام سوریه است

 رسانه عبری: منافع اسرائیل در تجزیه کشوری به نام سوریه است

یک رسانه عبری زبان اعلام کرد منافع اسرائیل در تجزیه و از بین رفتن کشوری به نام سوریه است و باید این کشور را به پنج بخش تقسیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رامی سامینی تحلیل‌گر روزنامه یدیعوت آحارانوت در مقاله‌ای در این رابطه ادعا کرد، سوریه کشوری ساختگی است که باید تجزیه شود چون حقی برای ادامه حیات نداشته و اصولا یک دولت عربی یا قومیتی نیست.

به زعم این نویسنده، سوریه دقیقا بعد از کنفرانس سان ریمو در سال 1920 و پس از تجزیه امپراطوری عثماین شکل گرفته است و هیچ دلیلی برای آنکه همچنان به همین شکل یکپارچه باقی بماند وجود ندارد.

به زعم این تحلیل‌گر صهیونیست از همان ابتدا هم قرار بود این مساحت به پنج منطقه تحت کنترل طوایف مختلف یعنی دروزیان، علویان، کردها و دو منطقه سنی نشین، تقسیم شود، اما با فشارهایی که فرانسه وارد کرد، در پایان به شکلی که امروز دولت سوریه است یکپارچه باقی ماند، همانطور که همسایه‌اش لبنان هم یک کشور ساختگی مسیحیان بود که البته به مرور زمان مسیحیان قبضه خود را بر این کشور از دست دادند.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است، آرامش ساختگی که در سوریه بعد از فروپاشی دولت اسد به وجود آمده اشتیاق تحلیل‌گران را برانگیخته و باعث شده است تا آنها به شدت نسبت به تبدیل شدن تروریست‌ها به داعیان صلح سخن گفت و ابراز امیدواری حداقل یک بار این امر در خاورمیانه شکل بگیرد که البته به طور حتم رخ نخواهد داد، چون پیش از آن نیز این رؤیای آنها با عرفات و شاید تشکیلات خودگردان و حتی حماس هم محقق نشده است.

در ادامه این مقاله نویسنده تاکید می‌کند، با توجه به داده‌های موجود، منافع اسرائیل در محو شدن دولت سوریه است، باید این کشور تجزیه شده و جای آن را پنج منطقه خودمختار به عهده بگیرند که اکنون نیز به شکل بالفعل وجود دارند، اسرائیل در عین حال باید قبضه خود را بر شرایط داخلی سوریه نیز مستحکم تر کند به ویژه این حضور باید در بخش درزی نشین بیشتر باشد، چون این منطقه برنامه‌هایی برای ملحق شدن به اسرائیل را دارد، شاید این الحاق به معنای کلمه نباشد بلکه شاهد یک نوع خودمختاری و خودگردانی را تحت حمایت اسرائیل شاهد باشیم.
اما نوک پیکان و اوج این برنامه‌ها باید در حمایت نظامی و سیاسی علنی از اقلیت کرد که حدود چهار میلیون نفر هستند، بوده باشد، تصور کنید یک دولت کرد در کنار مرزهای شرقی اردوغان شکل بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رمان «۴۲ سال بعد» منتشر شد
دانشگاه تهران تریبونی برای بازخوانی شعارهای دولت چهاردهم/ فاصله گفتار و عمل در پروژه وفاق ملی!
پرتاب ماهواره کوثر از روسیه؛ گام جدید در توسعه‌ منظومه فضایی
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top