تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/17 - 16:58
کد خبر: 526925

ماینرهای غیرمجاز را گزارش دهید ۵۰میلیون تومان جایزه بگیرید

ماینرهای غیرمجاز را گزارش دهید ۵۰میلیون تومان جایزه بگیرید

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: صنعت برق به‌ازای گزارش هر دستگاه ماینر غیرمجاز مبلغ یک‌میلیون تومان و برای گزارش مزارع بزرگتر تا سقف ۵۰میلیون تومان پاداش می‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد الله‌داد، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در خصوص شناسایی استخراج‌کنندگان رمزارز، اظهار داشت: مزارع غیرمجاز هم از طریق داده‌کاوی مصرف برق مشترکان و نیز گزارشهای مردمی و همکارانمان، شناسایی می‌شوند.

مجری طرح جمع‌آوری رمزارزهای غیرمجاز توانیر تصریح کرد: هر ماینر حدود 3.5 کیلووات‌ساعت برق مصرف می‌کند، بنابراین مزرعه‌ای با 8 دستگاه ماینر غیرمجاز، در ماه حدود 20 هزار کیلووات‌ساعت برق مصرف می‌کند، این در حالی است که الگوی مصرف ما در این فصل از سال 200 کیلووات‌ساعت است. یعنی در یک مزرعه خانگی غیرمجاز با 8 دستگاه ماینر معادل مصرف 100 خانوار برق مصرف می‌شود.

وی با اشاره به کشف اخیر یک مزرعه براساس گزارش یکی از مشترکان که از نوسان برق در منطقه شکایت داشت، تأکید کرد: افت ولتاژ، نوسان برق و آسیب دیدن وسایل برقی مشترکین یکی از پیامدها و شواهد فعالیت غیرمجاز رمزارزها است.

الله‌داد با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها، استخراج رمزارز به‌علت مصرف زیاد انرژی ممنوع است، گفت: در ایران اما روشهای مجاز و قانونی استخراج رمزارز هم وجود دارد و اخیراً نیز دستورالعملی برای تأمین برق مراکز استخراج رمزدارایی از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر صادر شده است.

وی ادامه داد: کنار پرداخت مادی به گزارش‌دهندگان و حمایت از مزارع مجاز، جریمه‌های مالی و حتی برچیدن دائم انشعاب نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر خاطرنشان کرد: از کسانی که منزل، باغ، ویلا، کارگاه، دامداری و... خود را اجاره می‌دهند، می‌خواهیم که بر کاربری آن مکان نظارت کنند تا استخراج غیرمجاز رمزارز صورت نگیرد، چون برابر قانون مسئولیت با صاحب انشعاب است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top