تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/19 - 00:27
کد خبر: 527045

نخستین آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه شیان چین افتتاح شد

نخستین آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه شیان چین افتتاح شد

دانشگاه تبریز، دانشگاه شیان و شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ کشور چین، اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی را راه‌اندازی و افتتاح کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سعید زینالی هریس، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز به نمایندگی از این دانشگاه، پروفسور دنگ جون، رئیس دانشگاه شیان و ژان بائوپینگ، رئیس شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ در حاشیه سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش و کاربرد جاده ابریشم در قالب توسعه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در زمینه انرژی، بهبود ایمنی انرژی و توسعه فناوری‌های مرتبط با انرژی پاک و پایدار اقدام به افتتاح و راه اندازی این آزمایشگاه کردند.

وی با اشاره به اینکه با پیگیری‌های مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز راه‌اندازی این آزمایشگاه محقق شده است، گفت: اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی بیشتر در راستای ارتقای همکاری در نوآوری‌های علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکارهای بین‌المللی میان دانشگاه تبریز، دانشگاه علم و صنعت شیان و شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ راه‌اندازی شده است.

استاد دانشگاه تبریز ادامه داد: این آزمایشگاه مشترک با هدف گسترش همکاری در نوآوری‌های علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکاری‌های بین‌المللی میان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و شرکت فناوری الکترونیک شیان راه‌اندازی شد.

زینالی در تشریح بخش‌های مختلف آزمایشگاه مشترک نیز متذکر شد: بدنه اصلی این آزمایشگاه شامل واحد پشتیبانی دانشگاه علم و صنعت شیان، واحد واحد علمی و تحقیقاتی خارجی دانشگاه تبریز و واحد ساخت و ساز شرکت فناوری الکترونیک شیان است.

وی خاطرنشان کرد: فراهم نمودن زیرساخت‌های آزمایشگاهی با تکیه بر امکانات علمی و تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت شیان و دانشگاه تبریز همراه با مزایای صنعتی شرکت فناوری الکترونیک شیان، ایجاد یک تیم تحقیقاتی بین رشته‌ای متشکل از محققان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و فناوری الکترونیک شیان و انجام تبادلات و آموزش‌های آکادمیک به‌طور منظم برای بالا بردن توانایی تحقیقات علمی و چشم‌انداز بین‌المللی اعضای تیم از جمله وظایف تیم ساخت و ساز است.

استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه علم و صنعت شیان چین، یادآور شد: دانشگاه علم و صنعت شیان به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح چین، متعهد به انجام همکاری عمیق با کشورهای خاورمیانه جهت ترویج مشترک نوآوری علمی و فناوری و آموزش استعدادها است و دانشگاه تبریز نیز دارای منابع علمی غنی و بنیان تحقیقاتی بوده و از قدرت علمی و پژوهشی بین‌المللی خوب و انباشت فناوری در زمینه توسعه و بهره‌برداری از نفت و گاز برخوردار است.

وی تصریح کرد: هدف اصلی از ایجاد این آزمایشگاه مشترک، با توجه به ظرفیت خوب دانشگاه شیان جهت پشتیبانی برای اکتشاف دقیق و توسعه کارآمد منابع انرژی، پاسخ به چالش‌های علمی و فناوری جهانی، ترویج و تحول در کاربرد دستاوردهای نوآوری علمی و فناوری و در نهایت ایجاد یک پلتفرم نوآوری علمی و فناوری با نفوذ بین‌المللی است.

سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش وکاربرد جاده ابریشم (سمپوزیوم بین‌المللی ایمنی و مدیریت اضطراری) با شرکت بیش از ۲۰۰ کارشناس و محقق چینی و خارجی از دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیقاتی، شرکت‌ها و مؤسسات فعال در زمینه ایمنی و مدیریت انرژی، به میزبانی دانشگاه شیان چین برگزار و در حاشیه این کنفرانس، اولین قدم در مسیر همکاری‌های علمی و آکادمیک مشترک میان دانشگاه تبریز از ایران و دانشگاه علم و صنعت شیان از کشور چین با راه‌اندازی آزمایشگاه بین‌المللی مشترک برداشته شد.

دانشگاه شیان یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین دانشگاه‌های چین است که در شهر شیان، مرکز استان شانشی واقع شده است. این دانشگاه در سال ۱۸۹۶ تأسیس شده است. دانشگاه دارای امکانات آموزشی و تحقیقاتی پیشرفته‌ای است، این دانشگاه با مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی متعددی در سراسر جهان همکاری دارد که منجر به تبادلات آکادمیک، برنامه‌های تبادل دانشجو و پروژه‌های مشترک تحقیقاتی می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
دیدار هیات آمریکایی با جولانی در دمشق
رونمایی از ۲ گزینه نهایی پرسپولیس برای جانشینی گاریدو
نقش چت جی پی تی در انفجار سایبرتراک در مقابل برج ترامپ
استمرار حمایت مردم ایران از ملت مظلوم فلسطین، یمن، سوریه
رهبر انقلاب: باید در مقابل اشغالگری آمریکایی‌ها در عراق با جدیت ایستاد
پارامترهای مربوط به لنزهای دوربین صنعتی
نقش بیت کوین در تنوع بخشی به سبد سرمایه‌ گذاری
کیفیت هوای تهران قابل قبول شد
فارکس ۳۶۰؛ مرجعی که معامله‌گران ایرانی را میلیادر می‌کند!
جدیدترین مدل میز تلویزیون مدرن، شیک و زیبا از ۲۴ اینچ تا ۷۵ اینچ
قاب شهادت
قدردانی علی اف از موضع ایران در جنگ قره باغ در دیدار احمدیان
نخست وزیر عراق با قالیباف دیدار کرد
تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات اقتصادی ایران و عراق
ثبت نام امیر عابدینی برای ریاست فدراسیون فوتبال
نخست وزیر عراق با رهبر دیدار کرد
«بچه زرنگ» از نوروز ۱۴۰۴ به اکران آنلاین می‌آید
زهرا داوودنژاد: اتمسفر «سینمای تجاری» جایی نیست که بتوانم در آن فعالیت کنم
تداوم رشد مبادلات آنلاین سهام در آذر ماه
شاخص بورس ۲۲ هزار واحد رشد کرد
ضرر ۲۲۰ میلیارد دلاری غول فناوری آمریکا در یک روز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top