تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/19 - 09:13
کد خبر: 527057

بن‌بست اقتصادی در تل آویو؛ تعطیلی ۶۰ هزار شرکت صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

بن‌بست اقتصادی در تل آویو؛ تعطیلی ۶۰ هزار شرکت صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

جنگ در غزه و حملات متوالی موشکی به سرزمین‌های اشغالی بسیاری از بخش‌های اقتصادی در اراضی اشغالی از جمله گردشگری را با ورشکستگی مواجه کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ 

تأسیسات گردشگری رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ شرایط بغرنجی را پشت سر گذاشت که شدت آن کمتر از اوضاع نابسامان گردشگری طی سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ در نتیجه شیوع اپیدمی کرونا نبود. نسل کشی که رژیم صهیونیستی در این دوره در نوار غزه به راه انداخت، عامل اصلی افول گردشگری در سرزمین‌های اشغالی به شمار می‌رفت.

الجزیره جنگ در غزه و حملات متوالی ایران و یمن و لبنان به سرزمین‌های های اشغالی و تعلیق مکرر پرواز شرکت‌های بین‌المللی هواپیمایی به سرزمین‌های اشغالی که بعضاً تا چند ماه استمرار پیدا کرد و برخی از آنها هنوز هم پروازهای خود را از سر نگرفته‌اند را عامل اصلی ورشکستگی صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

صنعت گردشگری و ورود گردشگران به سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبل ۷۰ درصد و نسبت به اوج ورود گردشگران به سرزمین‌های اشغالی قبل از اپیدمی کرونا بیش از ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

اطلاعات دفتر آمار رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که تعداد گردشگران وارد شده به سرزمین‌های اشغالی طی ۱۱ ماه اول سال ۲۰۲۴ میلادی ۸۸۵ هزار نفر بوده است. این در حالی است که این آمار در مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۲.۹۵ میلیون نفر بوده است.

این شرایط در حالی دنبال می‌شود که کابینه رژیم صهیونیستی در نتیجه اشتغال به جنگ هیچ برنامه‌ای برای تشویق گردشگری در سرزمین‌های اشغالی ندارد. در نتیجه این اتفاقات بیش از ۶۰ هزار شرکت و پروژه کوچک و متوسط در سال ۲۰۲۴ تعطیل شده‌اند که این رقم نسبت به سال‌های گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

با وجود اینکه آمار دقیقی در مورد شرکت‌های گردشگری تعطیل شده در سرزمین‌های اشغالی وجود ندارد، اما این گزارش تصریح می‌کند که بخش گردشگری یکی از بیشترین بخش‌های خسارت دیده در نتیجه جنگ غزه است و بیشتر شرکت‌ها در این بخش تحت تأثیر قرار گرفته یا تعطیل شده‌اند.

گزارش‌های صهیونیستی نشان می‌دهند بخش‌های دیگر نظیر ساخت و ساز و کشاورزی نیز از این قاعده مستثنا نیستند. به عنوان مثال حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ شرکت بزرگ ساخت و ساز و احداث زیربناهای اساسی در سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۴ تعطیل شدند که این آمار رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل را نشان می‌داد. بخش کشاورزی نیز در نتیجه محدودیت‌های اعمال شده در تردد مناطق مرزی و کمبود نیروی کار با خسارت‌های عمده‌ای مواجه شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آیا می‌توان متادون را ترک کرد؟
۸ عامل تاثیرگذار درهزینه حمل و نقل کالا
نقش مهم و کلیدی مشاوره در نگارش مقاله قوی
چهره مروج بی‌حجابی و تحریم کننده انتخابات «دبیر هفدهمین دوره جشنواره موسیقی نواحی» خواهد شد؟
«پلاک صد و یازده» به تلویزیون می‌آید
واکنش اتحادیه اروپا به ادعاهای ترامپ درباره گرینلند
رسانه‌های عبری: اسرائیل به دنبال تجزیه و تقسیم سوریه است
آلمان: پیشنهاد ترامپ برای افزایش بودجه نظامی غیرواقعی است
پیشنهاد تسلیحاتی دبیرکل ناتو به ترامپ
افشاگری هاآرتص از توطئه جدید صهیونیست‌ها در کرانه‌باختری
فراخوان حماس برای تشدید اَشکال مقاومت در کرانه باختری
آتش سوزی در لس‌ آنجلس جان ۵ نفر را گرفت
یوناما: صلاحیتی برای به رسمیت شناختن طالبان نداریم
شانس ژوزف عون برای ریاست‌جمهوری لبنان/ موضع حزب‌الله
پنتاگون: پوتین قصد تسلیم شدن ندارد
هشدار بین‌المللی درباره خطر اسرائیل برای وحدت و حاکمیت سوریه
دیپلمات روس: کره شمالی حق تامین امنیت خود را دارد
از بحران تا شکوفایی؛ آینده‌ای روشن برای ایران
تدابیر انتقال پایتخت
تحلیل بازار جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ و تحولات کلیدی سال ۲۰۲۴
اسموتریچ: نباید از اشغالگری هراس داشته باشیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top