تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/10/20 - 09:36
کد خبر: 527185

واکنش تند آلمان به اظهارات جنجالی ترامپ درباره گرینلند

 واکنش تند آلمان به اظهارات جنجالی ترامپ درباره گرینلند

صدر اعظم آلمان در واکنش به اظهارات جنجالی رئیس جمهور منتخب آمریکا که اقدام نظامی برای تحت کنترل در آوردن گرینلند را رد نکرده بود، به وی درباره جابجایی مرزها هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان در یک کنفرانس رسانه ای به اظهارات «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره آینده گرینلند واکنش نشان داد.

ترامپ اخیرا در سخنانی استفاده از ابزار نظامی برای کنترل این جزیره را رد نکرده بود.

صدر اعظم آلمان در سخنانی در برلین پس از مشورت با سران دولت های اروپایی گفت که تخطی ناپذیری مرزها برای هر کشوری، صرف نظر از اینکه در شرق یا غرب باشد، صدق می کند. شولتز گفت: مرزها نباید با زور جابه جا شوند. این اصل معتبر بوده و اساس نظم صلح ما است.

ترامپ روز سه شنبه در سخنانی استفاده از اقدامات نظامی یا اقتصادی برای کنترل گرینلند و کانال پاناما را رد نکرده و این دو حوزه را برای «امنیت اقتصادی» کشورش لازم دانست.

وی قبلاً هم در اظهار نظرهای مختلفی به جزیره گرینلند که متعلق به دانمارک است ابراز علاقه کرده بود. ترامپ در ماه دسامبر در سخنانی مدعی شد که به نفع امنیت ملی و آزادی در جهان است که ایالات متحده آمریکا کنترل گرینلند را به عنوان یک ضرورت مطلق در دست گیرد.

دونالد ترامپ جونیور، پسر رئیس جمهور منتحب آمریکا در حال حاضر به صورت خصوصی به این جزیره سفر کرده است. ترامپ در کنفرانس رسانه‌ای اخیر ادعا کرد که آنها حتی نمی‌دانستند که آیا دانمارک ادعای قانونی نسبت به گرینلند دارد یا خیر. وی گفت: اما اگر چنین است، آنها باید آن را رها کنند زیرا ما به (گرینلند) برای امنیت ملی نیاز داریم.

«آنیتا هیپر»، سخنگوی «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم امروز چهارشنبه در یک نشست خبری در بروکسل در این خصوص و در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: حاکمیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید همیشه مورد احترام قرار گیرد.

وزیر امور خارجه دانمارک هم روز چهارشنبه در واکنش به اظهارات ترامپ از مردم خواست تا آرامش خود را حفظ کنند.

«مته فردریکسن»، نخست‌وزیر دانمارک که پیشنهاد اولیه ترامپ برای خرید گرینلند در سال 2019 را «احمقانه» خوانده بود عصر سه‌شنبه ضمن تاکید بر این مسئله که گرینلند متعلق به شهروندان آن است، اعلام کرد: «شهروندان گرینلند باید آینده آن را تعیین کنند.»

گریلند با جمعیت 56 هزار نفری دولت محلی خود را دارد و همچنان در ائتلاف با پادشاهی دانمارک است. این کشور تا سال 1953 مستعمره دانمارک بود و سپس تحت قانون اساسی دانمارک به طور کامل با این کشور ادغام شد و مردم آن شهروند این کشور محسوب می‌شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آتش‌سوزی در بازار تجریش تهران مهار شد +جزئیات
فردا؛ جشن بزرگ ایرانیان به مناسبت پیروزی حماس/ راهپیمایی جمعه نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود
قدس شریف بیش از همیشه تاریخ در آستانه آزادی و پیروزی است
۴ نفر از عاملان درگیری با ماموران منابع طبیعی در نور دستگیر شدند
۲ هزار و ۴۸۹ نفر به مراکز سیار انتقال خون خراسان جنوبی مراجعه کردند
نحوه تعیین نام هوشمند و پلمب دفاتر تجاری اعلام شد
بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا تمدید شد + جزئیات
مسعود پزشکیان پروفسور شد
سربازان وام اشتغالزایی می‌گیرند/ کدام مشاغل مشمول این وام می‌شوند؟
توزیع اسلحه در خوزستان با کمک خارجی‌ها/ کشف و انهدام شبکه قاچاق سلاح جنگی
«نمایشنامه‌خوانی مولوی» در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود
«جشنواره‌ ثور» باعث ایجاد پیوند بین فعالان بازارهای مالی و فیلمسازان می‌شود!
دانشگاه تهران به مؤسسه بین‌المللی «سِرن» پیوست
بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه
منبع عبری: حماس بعد از آتش‌بس هم با قدرت در غزه می‌ماند
برجسته‌ترین بندهای توافق آتش‌بس غزه/ آمار هولناک ویرانی‌ها
روبیو: برای حل بحران اوکراین آمریکا هم باید امتیاز بدهد
ابربدهکاران بانکی چقدر بدهکارند؟
جنگ غزه تمام شد
کفن و آگهی ترحیم؟/ لطفاً «معمولی» باشید، این «ابتکار» نیست‌ها!
آیا مذاکره با آمریکا امکان‌پذیر است؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top