تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 10:54
کد خبر: 527295

رسوایی تیپ آموزش دیده فرانسوی اوکراین، تشکیلات نظامی شوکه شده‌اند

 رسوایی تیپ آموزش دیده فرانسوی اوکراین، تشکیلات نظامی شوکه شده‌اند

خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشته است، فرار از خدمت، آشوب سازمانی و عدم آمادگی گروهی از سربازان اوکراینی که در فرانسه آموزش دیده‌ بودند، شکست شرم‌آوری برای ارتش و جاه‌طلبی‌های زلنسکی برای پیوستن به ناتو بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قرار بود تیپ «آنه کی‌یف» (Anne of Kyiv) با سربازانی که در فرانسه آموزش دیده‌اند و با تأییدیه‌های بلندپایه روسای جمهور فرانسه و اوکراین، واحدی شاخص برای ارتش اوکراین باشد اما تنها چند ماه پس از ایجاد، این تیپ خود را در حال مبارزه با دو دشمن می‌بیند - روس‌ها در سراسر میدان نبرد و یک رسوایی داخلی که تشکیلات نظامی اوکراین را شوکه کرده است.

گزارش‌هایی مبنی بر ترک صدها نیرو از این یگان - اکثراً قبل از اعزام به درگیری و تعداد انگشت شماری در حین گذراندن دوره آموزشی در فرانسه، کی‌یف را تکان داد. این مناقشه به عنوان تصویری از مسائل آشنای ارتش اوکراین از زمان آغاز جنگ از سه سال پیش تلقی می‌شود و در یک مقطع سیاسی و نظامی بحرانی برای کی‌یف رخ می‌دهد.

میخایلو دراپاتی، فرمانده نیروی زمینی، در مورد تیپ مکانیزه ۱۵۵، نام رسمی این تیپ، در اظهارنظرهایی به رسانه‌ها از جمله خبرگزاری فرانسه در جریان یک تور مطبوعاتی از این واحد گفت: بله، مشکلاتی وجود دارد، ما از آنها آگاه هستیم.

دراپاتی با اشاره به «چیزهای منفی که در فضای عمومی ظاهر شده» گفت: مشکلاتی وجود دارد در مورد کادرسازی، آموزش و تا حدی با ستاد فرماندهی.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در مراسم بزرگداشت سال گذشته هشتادمین سالگرد حمله نرماندی، از ایجاد تیپ آنه کی‌یف - به نام شاهزاده خانم قرون وسطی کی‌یف که با خانواده سلطنتی فرانسه ازدواج کرد، خبر داد. پاریس از آن به عنوان یک ابتکار «بی نظیر» استقبال کرد و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت که می‌خواهد ۱۲ واحد دیگر آموزش دیده و مجهز از سوی ناتو تشکیل دهد.

جنگ اوکراین

اما این تصویر در ماه دسامبر، زمانی که وبلاگ‌نویس نظامی یوری بوتوسوف ادعا کرد که ۱۷۰۰ سرباز تیپ، از جمله ۵۰ نفر در حین آموزش در فرانسه، فرار کرده‌اند، از بین رفت. پاریس تایید کرده است که «چندین» فرار از خدمت در طول آموزش رخ داده است، اما آن را یک پدیده «حاشیه‌ای» خواند. بوتوسوف همچنین گفت که این یگان در اولین روزهای استقرار خود در نزدیکی پوکروفسک، یک شهر خط مقدم حیاتی که نیروهای روسی در تلاش برای تصرف آن هستند، متحمل خسارات و «آشوب سازمانی» شده است. او ادعا کرد که آنها پهپادهای بسیار کمی دارند و مقداری توپ برای رفع کمبود تجهیزات به واحدهای دیگر منتقل شده است.

این افشاگری‌ها شکستی شرم آور برای ارتش در تلاش برای مهار نیروهای روسیه و جاه‌طلبی‌های زلنسکی برای پیوستن به ناتو بود. طی یک تور مطبوعاتی در این تیپ در اوایل ژانویه، فرمانده تاراس ماکسیموف، متشنج ظاهر شد. وی مدعی شد: هر آنچه در رسانه‌ها گفته می‌شود کذب است. چند ساعت بعد، دراپاتی، مافوق او، مشکلات را تصدیق کرد. اما مدعی شد که آنها «در مقیاسی» که ادعا شده، نبودند و ارتش «اقداماتی» اتخاذ می‌کند تا اطمینان حاصل شود که مبارزان آنه کی‌یف «آماده انجام ماموریت هستند».

فرار از خدمت و روحیه، موضوعات حساسی برای ارتش اوکراین است که با کمبود نیروی انسانی و جنجال در مورد تاکتیک‌های استخدام نامحبوب مواجه است. به نقل از اداره تحقیقات دولتی، رسانه‌های محلی روز پنجشنبه گزارش دادند که بیش از ۷۰۰۰ سربازی که واحدهای خود را بدون مجوز ترک کرده بودند، داوطلبانه بازگشته‌اند. دراپاتی گفت مشکلاتی که تیپ آنه کی‌یف با آن مواجه است «سیستماتیک برای تیپ‌های دیگر» در ارتشی است که از لحاظ تاریخی با فساد مواجه بوده است. او گفت: «این یک راز نیست. در بحبوحه تهاجم روسیه، مقامات غیرنظامی مدتها از مشکلات ارتباطی با ارتش شکایت داشتند و از سبک ژنرال‌های آموزش دیده توسط شوروی ابراز تاسف کرده‌اند.»

در نوامبر، پائولو پالیسا - یک فرمانده بسیار مورد احترام اوکراینی که در یک آکادمی نظامی ایالات متحده آموزش دیده بود - به عنوان معاون رئیس کابینه زلنسکی منصوب شد تا به ریاست جمهوری کمک کند تا اطلاعات دست اول را از جبهه دریافت کند. فرانتس استفان گادی، تحلیلگر، به خبرگزاری فرانسه گفت که چنین مشکلاتی ناشی از سیستم دوره شوروی است، با «فرماندهی بسیار متمرکز آن که در آن قدرت تصمیم‌گیری به طور محکم و تقریباً کاملاً در اختیار فرماندهان عالی رتبه است که اغلب از میدان جنگ دور هستند.»

کی‌یف از زمانی که روسیه شبه جزیره کریمه را در سال ۲۰۱۴ ضمیمه کرد و به جنگ داخلی در شرق با جدایی طلبان طرفدار مسکو دامن زد، تلاش می‌کرد تا ارتش خود را به استانداردهای ناتو برساند. در حالی که نسل جدیدی از افسران آموزش دیده‌اند، خود سیستم به طور اساسی تغییر نکرده است. گزارش‌های مربوط به رسوایی‌های فساد و سوء استفاده از قدرت توسط مقامات ارشد ارتش امری عادی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجمع ۵ اسفند دانشگاه شهید بهشتی/ امروز جبهه حق و باطل مشخص است
تجمع ۵ اسفند دانشگاه تهران/ دانشجوی باغیرت، حامی دین و ملت
خداحافظی با ریال در سال ۱۴۰۹
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه
دانشگاه خوارزمی تا پایان اسفند ۱۴۰۴ مجازی شد
خودمان مشکل به‌وجودآمده را حل می‌کنیم
توحش و خشونت علیه دانشجو، خیانت به آینده کشور است
دانشجویان در تجمعات غیرقانونی شرکت نکنند
با همدلی و همکاری ملی می‌توان بر مشکلات غلبه کرد
تصاویری از سقوط بالگرد ارتش در میدان میوه و تره بار درچه
تاریخ ایران ساکتین، گیج ها و بی طرف ها را نمی بخشد
دانشجو حق اعتراض دارد، اما عقلانیت و گفتگو راه‌حل است
مسئول مستقیم مماشات با «دانشجونماها» شخص وزیر علوم است
مردم؛ علاج در وطن است
توضیح روابط عمومی دانشگاه شریف در مورد حمله سایبری به وبسایت دانشگاه
فردا آخرین مهلت ثبت نام برای آزمون EPT اسفند دانشگاه آزاد
سبد معیشت ۴۰ میلیونی؛ دستمزدی که هنوز به آن نمی‌رسد
سقوط بالگرد هوانیروز ارتش در درچه؛ خلبان و کمک خلبان به شهادت رسیدند
محدودیت جدید دانشجویان خواجه نصیر برای جلوگیری از تنش در دانشگاه
اعلام نتایج پذیرش کاردانی پیوسته نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی
در جلسه شهردار تهران با تشکل‌های دانشجویی ۲۴ دانشگاه در تهران چه گذشت؟
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه
دانشگاه خوارزمی تا پایان اسفند ۱۴۰۴ مجازی شد
محدودیت جدید دانشجویان خواجه نصیر برای جلوگیری از تنش در دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top