تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 18:20
کد خبر: 527333

تصمیم جدید دانشگاهها برای آزمون‌های باقی‌مانده ترم جاری

تصمیم جدید دانشگاهها برای آزمون‌های باقی‌مانده ترم جاری

دانشگاههای تهران با صدور اطلاعیه‌هایی تصمیم جدید خود برای برگزاری آزمون‌های باقی مانده از نیمسال تحصیلی جاری را اعلام کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، با توجه به تعطیلی امروز، ادارات، مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران بر اساس مصوبه کاگروه آلودگی هوای استان تهران و لغو امتحانات پایان ترم برخی از دانشگاههای تهران؛ دانشگاههای صنعتی شریف، علامه‌طباطبائی، شهید بهشتی با صدور اطلاعیه‌هایی ضمن اطلاع‌رسانی درباره برگزاری امتحانات فردا یکشنبه 23 دی‌ماه دانشجویان نکاتی را درباره برگزاری امتحانات‌پایان نیمسال تحصیلی این دانشگاهها در صورت تداوم تعطیلی احتمالی دانشگاهها و ادارات  تهران طی روزهای آینده اعلام کردند.

بر این اساس دانشگاه صنعتی شریف از برگزاری امتحانات دانشگاه در صورت تعطیلی احتمالی دانشگاهها و ادارات در تهران خبر داد.

در اطلاعیه‌ این دانشگاه آمده است: آزمون‌های روزهای 23 دی الی 6 بهمن، مطابق برنامه برگزار خواهد شد و با توجه به فشردگی تقویم آموزشی، در هر شرایطی این آزمون‌ها برگزار خواهد شد. ️در صورت اعلام مجدد تعطیلی تهران در روزهای آتی، ضروری است دانشکده‌ها جهت برگزاری مناسب آزمون‌ها، تکثیر سوالات و تامین مراقب در روزهای آتی هماهنگی‌های لازم را به‌عمل آورند.

با توجه به جابه‌جایی آزمون‌های شنبه 22 دی به 7 بهمن، بازه ثبت‌نام نیم‌سال دوم 1404-1403 به 8 بهمن تا 14 بهمن تغییر خواهد کرد. جزییات زمان‌بندی ثبت‌نام متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی هم از برگزاری امتحانات خود در روزهای آینده اطلاع رسانی کرد.

بر  اساس این اطلاعیه آزمون‌های 23 دی ماه تا 8 بهمن ماه، مطابق برنامه اعلام شده قبلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد. بنابراین در صورت اعلام مجدد تعطیلی تهران در روزهای آینده، ضروری است دانشکده‌ها جهت برگزاری مناسب آزمون‌ها، تکثیر سوالات، حضور استادان در زمان امتحان و تامین مراقب، هماهنگی‌های لازم را به‌عمل آورند.

بازه انتخاب واحد نیم‌سال دوم 1404-1403 طبق تقویم آموزشی، شنبه 13 تا چهارشنبه 17 بهمن ماه و شروع کلاس‌ها شنبه 20 بهمن‌ماه خواهد بود‌. 

علاوه ‌براین، هیئت رئیسه دانشگاه مقرر کرد تا درصورت اعلام تعطیلی از جانب استانداری، تالار مطالعه کتابخانه مرکزی برای استفاده دانشجویان باز باشد و خدمات لازم برای ایاب و ذهاب آن‌ها فراهم شود. 

دانشگاه شهید بهشتی نیز اعلام کرد که امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403، از روز یکشنبه 23 دی برگزار خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است:

باتوجه به ضرورت رعایت تقویم آموزشی و آغاز نیمسال آتی در زمان مقرر شده، براساس تصمیم هیأت رئیسه محترم دانشگاه، امتحانات پایان نیمسال از تاریخ 23 دی ماه 1403 در هر شرایط، طبق برنامه به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است امتحانات لغو شده 22 دی ماه 1403 در تاریخ 8 بهمن 1403 برگزار خواهد شد.

دانشگاه خواجه نصیرالدین‌طوسی و علم و صنعت نیز که امروز شنبه 22 دی‌ماه امتحانات خود را به شکل حضوری برگزار کردند نیازی به صدور اطلاعیه‌ای جدیدی در این زمینه ندیدند.

امتحانات نیمسال تحصیلی دانشگاه تهران هنوز آغاز نشده و دانشجویان امیرکبیر امتحانات پایان ترم خود را گذرانده‌اند.

دانشگاه آزاد نیز که امروز ادارات و واحدهای دانشگاهی خود را تعطیل اعلام کرده بود هنوز در این زمینه اطلاع‌رسانی نکرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای انتخاب شیر توپی آلفا؛ فلنجی کلاس ۱۵۰، ویفری یا شیر گازی؟
راز انرژی پایان‌ناپذیر کارآفرینان برتر؛ چطور با تمرینات هوشمندانه خستگی ساعت ۵ عصر را مدیریت کنیم؟
راهنمای جامع خرید ویلا در شهرک دریاکنار و خزرشهر؛ تحلیل ارزش سرمایه‌گذاری و قیمت روز
دانلود موزیک اردلان به نام بحث منطقی
کیت بارسلونا بر تن مسی در الکلاسیکو
حسینی: حق ریحانه کریمی مدال نقره بود/ تاریخ‌سازی مبارک مردم باشد
بانک مرکزی نامه منتسب به خود درباره یک پلتفرم‌ طلا را تکذیب کرد
علی‌نژاد: ریحانه کریمی برای کسب این برنز تاریخی غیرت کرد
پرچم ایران بر فراز دانشگاه شیراز به اهتزاز درآمد
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
کلید اولیه آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
سهیمه بومی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
سازمان غذا و دارو از قیمت گذاری واکسن عقب ماند!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top