تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 19:14
کد خبر: 527340

افشاری: فدراسیون تبلور وفاق بین بخشی در ورزش دانشگاهی است

افشاری: فدراسیون تبلور وفاق بین بخشی در ورزش دانشگاهی است

با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور، افشاری سرپرست فدراسیون ورزش دانشگاهی جلسه هیئت رئیسه با معرفی نواب رئیس و هیئت رئیسه برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، با حضور سعید حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور، افشاری سرپرست فدراسیون جلسه هیئت رئیسه با معرفی نواب رئیس و هیئت رئیسه برگزار شد.

در این جلسه مصطفی زارعی و فریبا محمدی به عنوان سرپرستان نایب رئیسی و عضو هیئت رئیسه معرفی شدند. همچنین سید عبدالحمید احمدی، حبیب هنری و فرناز ترابی و فهیمه محمد حسن به سایر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون معرفی شدند.

در این نشست احکام انتصاب نواب رئیس و هیئت رئیسه فدراسیون توسط حبیبا معاون وزیر علوم به آنان تقدیم شد و با اهدای لوح سپاس از خدمات محمد رسول خدادادی، ابراهیم علی‌دوست، مهدی شهبازی، مهرداد عنبریان، همت اله بسطامی و دکتر زهرا سلمان اعضای هیئت رئیسه سابق فدراسیون تقدیر شد.

فدراسیون تبلور وفاق بین بخشی در ورزش دانشگاهی است

مصطفی افشاری سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در نشست هیئت رئیسه فدراسیون گفت: مهم‌ترین راهبردهایی که فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی را به اهداف خود در چهارچوب رویه‌های وزارت علوم و دولت وفاق می‌رساند تبلور ارزش‌ها در سایه همدلی است.

افشاری اظهار کرد: همانگونه که پیش از این بیان شده فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در سه بخش اصلاح رویه‌ها و ساختار و توسعه ورزش دانشگاهی در همه ابعاد اقدامات خود را ادامه خواهد داد.

سرپرست فدراسیون ملی ورش‌های دانشگاهی اظهار کرد: امیدوار هستیم با اصلاح رویه‌های گذشته در ابعاد مختلفی همچون کمی و کیفی شاهد ارتقاء ورزش همگانی، قهرمانی، تفریحی و تربیتی باشیم.

افشاری ادامه داد: این مهم در کنار برنامه‌هایی همسو با جریان ورزش کشور یک هویت مناسب را به فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی می‌دهد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: تبلور ارزش‌های ملی، ایجاد شادابی و پویایی در دانشگاه‌ها می‌تواند منتج از برنامه‌های مدون و سیاست‌ها و رویه‌های جدید فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی  باشد.

افشاری اعلام داشت: با توجه به نزدیک شدن به برگزاری بازی های تابستانی دانشجویان جهان یا به عبارتی یونیورسیاد در سال آینده به میزبانی آلمان، فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی اهداف کوتاه مدتی دارد که تمرکز اصلی بر آنالیز رشته‌ها، برآورده بودجه، تسهیل حضور ورزشکاران و حضور شایسته کاروان جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات است.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی  افزود: در این ایام با یازده فدراسیون جلسه برگزار کرده‌ایم و در خصوص رشته‌هایی که می‌توانند در این یونیورسیاد شرکت کنند به تبادل نظر پرداخته‌ایم‌.

وی ادامه داد: ان‌شاء الله با یک رویکرد و تصمیم درست نسبت به انتخاب بهترین رشته‌ها و ورزشکاران برای حضور در یونیورسیاد سال آینده اقدام کنیم.

افشاری با اشاره به اینکه تلاش داریم حضور دختران نسبت به سال‌های گذشته در این مسابقات افزایش یابد؛ تصریح کرد: امیدوار هستیم با تحلیل‌ها و آنالیزهای دقیق کاروان شایسته‌ای را در قامت دختران و پسران شایسته کشورمان راهی یونیورسیاد کنیم‌.

افشاری ادامه داد: جایگاه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در ساختار حاکمیتی ورزش همچون وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید مشخص و روشن باشد به همین منظور با مدیران و مسئولان مربوطه جلسات و هدف گذاری های ارزشمندی را داشته‌ایم.

حمایت سازمان امور دانشجویان از فعالیت‌های حوزه ورزش

حبیبا در این نشست ضمن تبریک به مناسبت اعیاد ماه رجب گفت:  فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی یک فدراسیون بین المللی است که ما به عنوان سازمان امور دانشجویان در پیشبرد اهداف آن حمایت‌های لازم را داریم.

معاون وزیر علوم ترکیب هیئت رئیسه فدراسیون را ترکیب قوی ذکر کرد که دانش و تجربه خوبی در حوزه ورزش دانشجویی دارند و با همکاری بخش های آموزش عالی و هیئت‌های استانی و با مطالعات کارشناسی و تشکیل منظم جلسات، در ارتقای ورزش دانشجویی گام های بزرگی بردارید.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه زمانی که در این گونه نشست‌های ورزشی حضور می‌یابم بسیار خرسند هستم زیرا  رسم پهلوانی که در میان شما عزیزان وجود دارد بسیار زیبا و قابل ستایش است؛ تصریح کرد: آنچه اهمیت دارد اخلاق است که در میان ورزشکاران دیده می‌شود و از این نظر به همه شما تبریک عرض می‌کنم.

حبیبا اظهار کرد: با ورود تکنولوژی به زندگی انسان‌ها در کنار آثار مثبتی که به وجود آمد آثار منفی همچون کم‌تحرکی نیز گریبانگیر جوامع بشری شد که نتیجه آن افزایش تاملات روحی در میان افراد جامعه بود.

وی با بیان اینکه بهترین و کم‌هزینه‌ترین روش برای جلوگیری از کم‌تحرکی و کاهش تاملات روحی، ورزش کردن است؛ اظهار کرد: امیدوار هستم به یمن این ایام بتوانیم در برنامه‌ریزی ها موفق عمل کنیم و برای کشور به ویژه دانشجویان، آثار و برکاتی داشته باشیم.

حبیبا افزود: از زمانی که در سازمان مشغول به خدمت هستم چندین نشست با بخش‌های مختلف تربیت بدنی برگزار کرده‌ام و  در سازمان امور دانشجویان از برنامه‌ها و فعالیت‌ها در حوزه تربیت بدنی به ویژه فدراسیون حمایت خواهیم کرد تا برنامه ها را عملیاتی کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان در خصوص بازی‌های دانشجویان جهان که تابستان سال آینده برگزار خواهد شد گفت: باید با برنامه ریزی دقیق آمادگی اعزام به این رخداد ورزشی را داشته باشیم تا با قدرت در این رقابت‌ها حضور پیدا کنیم.

وی در پایان با آرزوی موفقیت برای افرادی که به عنوان هیئت رئیسه انتخاب شده‌اند، از اعضایی که از هیئت رئیسه  فدراسیون جدا شدند تشکر و قدرانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بقایی: تحریم‌های جدید علیه ایران گواه قانون‌شکنی و تزویر آمریکا است
خاندوزی: منفعت مردم برای شهید رئیسی خیلی اهمیت داشت
استقبال ایران از توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان
نامه ۱۳۸ نماینده به سران قوا در خصوص ضرورت برخورد انتظامی با بانک آینده
هری جادوگر/ بله، پنالتی‌زدن هم هنر می‌خواهد
آخرین وضعیت خرید مردم با کالابرگ/ «خواربار» بیشترین انتخاب مردم برای خرید
میوه شب عید چند؟/ سود عجیب دلالان در واردات موز!
کلاس های آموزشی دانشگاه تهران هفته آخر اسفند مجازی شد
ارتش لبنان نظامی ربوده شده خود را تحویل گرفت
طلای جهانی تغییر مسیر داد
واکنش مصر به اظهارات ترامپ درباره عدم اخراج ساکنان غزه
آغاز طرح سفرهای نوروزی از امروز/ بلیت اتوبوس برای همه مسیرها موجود است
اظهاری عجیب/ پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم!
تعطیلی پروژه برج‌سازی دانشگاه تهران/ سازمان هواشناسی وظیفه خود را دنبال کند!
جهش در عرصه تبلیغ استعدادهای برتر حوزوی در ۱۴۰۴
هت‌تریک ناامیدی/ سقوط آزاد بازیکن پرسپولیس!
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴
اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره تعطیلی واحدها در نوروز
عراقچی: ایده‌ جدیدی برای حل مسائل هسته‌ای مطرح شده است/ شرط مذاکره مستقیم با آمریکا
اولین شماره نشریه دانشجویی «نور» منتشر شد +دانلود
پنجمین شماره نشریه سیاسی-فرهنگی «خراسان‌داد» منتشر شد +دانلود
کلاس های آموزشی دانشگاه تهران هفته آخر اسفند مجازی شد
جهش در عرصه تبلیغ استعدادهای برتر حوزوی در ۱۴۰۴
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴
اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره تعطیلی واحدها در نوروز
گروه‌های انحصاری در دانشکده‌های خاص مخالف اعطای زمین به مردم و تسهیلات برای ساخت هستند
سه عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست برترین‌های همکاری با صنعت
ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ آغاز شد
تلاش دانشگاه پیام نور برای حل مشکل متقاضیان افغانستانی
سرپرست یکی از دانشکده‌های دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد
سامانه تیکت دانشگاه آزاد از ۲۹ اسفند تعطیل می‌شود
اخذ مجوز و راه‌اندازی ۲۱ رشته و گرایش جدید در دانشگاه خوارزمی
اطلاعیه مهم دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان خوابگاهی
تاثیر معدل در قبولی کنکور دانشگاه فرهنگیان ۵۰ درصد است
ساخت نخستین خوابگاه دانشجویی سبز کشور در دانشگاه تهران
اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴
دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
غذای دانشجویی از منابع صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد
ثبت نام در دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
آغاز ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری‌ سال‌ ۱۴۰۴ از فردا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top