تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/23 - 08:27
کد خبر: 527380

رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش آغاز شد

رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش آغاز شد

رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، از بامداد امروز در مناطق پدافند هوایی غرب و شمال آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رزمایش مشترک اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش که روزهای گذشته با اعلام رمز «یا علی‌ابن ابیطالب (ع)» آغاز شده است، با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، تحت فرماندهی و هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، از بامداد امروز (یکشنبه) در مناطق پدافند هوایی غرب و شمال در فردو و خنداب آغاز شد.

در رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش که در شرایط کاملاً واقعی انجام می‌شود، یگان‌های موشکی، راداری، دیده‌بان‌های طرح بصیرت، یگان‌های جنگال، فاشا، سامانه‌های رعب و فریب پدافند هوایی، هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی به اجرای ماموریت‌های آفندی و پدافندی می‌پردازند.

برآورد واقعی اثربخشی عملیاتی طرح‌های پدافند هوایی در برابر تهاجم دشمن، حصول اطمینان از اشراف اطلاعاتی و دستیابی به قابلیت کشف به موقع اهداف حمله‎ور با استفاده از انواع حساسه‌های فعال راداری و غیرفعال شنود سیگنالی، اُپتیکی و دیده‌بانی در اختیار پدافند هوایی کشور، ارزیابی عملکرد تاکتیکی و تکنیکی کارکنان عملیاتی و فنی در شرایط واقعی میدان رزم دفاع هوایی و تمرین اجرای اصول پدافند غیر عامل سامانه‌های پدافند هوایی با تاکید بر اصل جابجایی سریع از اهداف این رزمایش است.

در این رزمایش، نیروی پدافند هوایی ارتش با بکارگیری سازمان رزم در اختیار، از مناطق مهم و حساس تحت مسولیت و مراکز مأموریتی، در برابر حملات شبیه‌سازی شده هوایی و موشکی با انجام مراحل کشف، شناسایی، رهگیری، درگیری و انهدام دشمن فرضی، تحت هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور اقدام و عملیات آفندی دشمن در مناطق فردو و خنداب را دفع می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top