تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/23 - 14:00
کد خبر: 527447

بازار سرمایه ریزش کرد

بازار سرمایه ریزش کرد

بازار بورس پس از یک هفته سبزپوشی، در دو روز اخیر منفی شد. پس از افت ۳۳ هزار واحدی روز گذشته، امروز نیز شاخص کل با کاهش ۵۳ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۵۷ هزار واحد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بیست و سومین روز دی ماه ۱۴۰۳ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۳ هزار و ۶۸۷ واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و ۸۵۷ هزار و ۳۱۱ واحد رسید. روز گذشته نیز این بازار ۳۳ هزار واحد کاهش یافته بود؛ کاهشی که پس از یک هفته رشد متوالی اتفاق افتاد.

روز یکشنبه شاخص هم‌وزن نیز ۱۴ هزار و ۴۸ واحد کاهش داشت و در عدد ۹۰۱ هزار و ۱۳۳ واحد ایستاد.

در دومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۴۰ عدد و سهام منفی ۲۹۳ عدد بود. به طور کلی بازار ۱.۸۴ درصد کاهش داشت.

روز یکشنبه حدود ۸۵۴ هزار فقره معامله به ارزش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فارس، فولاد و فملی به ترتیب بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به سیسکو، وبملت و ذوب اشاره کرد.

روز ۲۳ دی ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۲۸۳ واحد کاهش یافت و به ۲۶ هزار و ۸۵۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۸۱۱ هزار فقره و ارزش آن ۸۱ هزار میلیارد تومان بود.

وسپهر و بپاس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما ومپنا اثر مثبت ایجاد کرد. دزاگرس، نبابک و خبرنا نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود ۴۰ درصد رشد کرد که بیشترین میزان بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب مثل ارز، سکه و طلا از آن خود کرد.

یکشنبه (۲۷ آبان) بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه چهارم آذر از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد. سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر برای نخستین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و پس از آن رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که ۲۴ آذرماه به کانال ۲.۶ میلیون دست یافت، یکم دی کانال ۲.۷ میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده ۲.۸ میلیون شد، ۱۸ دی ماه از کانال ۲.۹ میلیون واحد عبور کرد اما ۲۳ دی مجددا به پایین این کانال سقوط کرد.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شده است.

در این رابطه سید فرید موسوی ـ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس - با تاکید بر لزوم حمایت از سیاست‌های اقتصادی دولت در رابطه با بازار سرمایه و بهبود وضعیت این بازار، گفت: در ماه‌های اخیر شاهد توقف تصمیمات خلق‌الساعه در بازارسرمایه بوده‌ایم که نتیجه آن برقراری آرامش در بازار سرمایه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top