تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/24 - 08:36
کد خبر: 527517

کوشکی: باید بدانیم که نباید از دشمن‌مان توقع دوستی داشته باشیم

کوشکی: باید بدانیم که نباید از دشمن‌مان توقع دوستی داشته باشیم

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: بالاترین مصلحت این است که بدانیم با دشمن و از دشمن‌مان توقع دوستی نداشته باشیم چراکه دشمن راه‌حلی به ما ارائه نمی‌دهد که بر سر آن راه‌حل صحبت کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد صادق کوشکی کارشناس مسائل بین‌المللی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص بی نتیجه بودن مذاکره با آمریکا و بد عهدی‌های این کشور، گفت: اینکه چرا رهبر انقلاب در سخنرانی به مناسبت روز ۱۹ دی در خصوص نسبت آمریکا با ما و انقلاب اسلامی و کشور ما، یادآوری کردند به این خاطر است که متأسفانه یک عده‌ای در طول سال‌های اخیر و مخصوصاً در این چند ماه، به قدری بحث ضرورت مذاکره با آمریکا را به عنوان تنها راه نجات، مطرح کردند و به قدری در مورد حیاتی بودن مذاکره با آمریکا، مطلب منتشر کردند که دیدگاهی ایجاد شده است که گویا بدون مذاکره با آمریکا، اصلاً ما به بن‌بست می‌رسیم و و حیات در کشورمان به مشکل می‌خورد.

وی ادامه داد: آنها اینگونه مطرح می‌کنند که واجب است با آمریکا مذاکره کنیم و عملاً قبح مذاکره و قبح رابطه با آمریکا شکسته شده است. از سویی متأسفانه تصویری که از آمریکا ارائه شده به عنوان نجات بخش جامعه ماست، لذا متأسفانه با این تحریف بزرگ و دستکاری خائنانه در تاریخ، بخش زیادی از جامعه به نوعی تحت تأثیر این تبلیغات قرار دارد؛ لذا برای اینکه یادآوری شود که نسبت ما به آمریکا چه بوده و نسبت آمریکا و نگاه آنها به ما چیست و اینکه آمریکایی‌ها دشمن ما هستند و دشمن نمی‌تواند نجات بخش باشد؛ این دشمن، دشمنی‌اش مال دیروز و امروز نیست بلکه دشمنی تاریخی است و این را رهبر انقلاب ناگزیر شدند که یادآوری کنند.

برخی منشأ مشکلات را حلال مشکلات ارائه می‌کنند

کوشکی تاکید کرد: اگر ما با حقایق تاریخی نسبت به آنچه که آمریکا سر ملت ما آورده و مشکلاتی که ما از قبل آمریکا دچار شدیم را مرتب یادآوری نکنیم، بعضی‌ها که رهبر انقلاب در سخنرانی شان‌اشاره کردند رسماً نفوذی‌ها و برده‌های آمریکا هستند و آمریکا را به عنوان فرشته نجات و داروی همه بیماری‌ها و مسائل کشور معرفی می‌کنند و عملاً منشأ مشکلات را به عنوان حلال مشکلات معرفی می‌کنند، لذا برای اینکه این اتفاق رخ ندهد رهبر انقلاب خودشان در جایگاهی که هستند تلاش کردند در این عرصه تذکرات لازم را بدهند.

این کارشناس مسائل بین‌المللی اظهار کرد: باید رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و کسانی که به هر حال جایگاهی در افکار عمومی دارند، این بحث تعیین نسبت دقیق ما به آمریکا که نسبت خصومت است را در جامعه تکرار کنند، تا مبادا کسانی که نفوذی‌ها و برده‌های آمریکا هستند، بتوانند چهره آمریکا را به عنوان فرشته نجات معرفی کنند.

وی افزود: آمریکا همان آمریکاست، ما هم همان جمهوری اسلامی هستیم؛ پس هر نوع مذاکره در هر سطحی همانگونه که قبلاً زیان بار بوده، الان هم زیانبار خواهد بود؛ به این معنا که بالاترین مصلحت این است که بدانیم با دشمن و از دشمن‌مان توقع دوستی نداشته باشیم. دشمن در واقع راه‌حلی به ما ارائه نمی‌دهد که بر سر آن راه حل صحبت کنیم و بهترین مصلحت، دوری گزیدن از دشمن است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یکی از اعضای نسل اول داعش در عراق به دام افتاد
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
۲۰ سال قانون، ۴۰ میلیون تن زباله و ۳۰۰ همت گردش مالی
سان‌فرانسیسکو در خاموشی فرو رفت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شرق سوریه
عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند
بازگشت انحصار و فساد ارزی؛ ریشه جهش دوباره قیمت مواد غذایی
تشدید سامانه بارشی در ۴ استان؛ پایان بارش‌ها در اغلب نقاط کشور از فردا
قالیباف: مجلس پیگیر مهار گرانی‌ها و حفظ قدرت خرید مردم است
هوش مصنوعی مولد عکس و ویدئوی «متا» سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود
​دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میزبان اولین هکتون محاسبات کوانتومی کشور
فیلم| عادی سازی دوستی دختر و پسر از طرف کارشناس مذهبی
تذکر رییس کمیسیون امنیت ملی به سخنان پزشکیان در مورد موشک‌های ایرانی
۱۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند
توصیه‌های ترافیکی پلیس راهور به پایتخت‌نشینان، ویژه شب یلدا
پیام تسلیت وزیر کشور در پی درگذشت اشرف بروجردی
جشن یلدا با چند غذای ساده برای یک شبِ ماندنی
قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
بازخوانی سیره نبوی متناسب با مسائل و چالش‌های انسان معاصر ضرورت دارد
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی
صعود سایپا به یک چهارم نهایی در ضیافت پنالتی‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top