تاریخ انتشار: جمعه 1403/10/28 - 12:07
کد خبر: 527836

جزئیات آمار حراج‌های شمش طلا در یک سال گذشته

جزئیات آمار حراج‌های شمش طلا در یک سال گذشته

بر اساس آمارهای مرکز مبادله کل خریداران حراج شمش‌های طلای این مرکز ۱۰۴ و تعداد فروشندگان ۳۰۶ نفر بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس آمار و اطلاعات اداره بازار طلای مرکز مبادله ایران، کمترین میانگین قیمت به ازای هر شمش طلای استاندارد برابر با ۳ میلیارد و ۴۰۴ میلیون تومان در حراج شماره یک بوده و بیشتر میانگین قیمت نیز متعلق به حراج شماره ۸۲ با میانگین قیمت ۶ میلیارد و ۹۹۷ میلیون تومان به ازای هر کیلوگرم شمش طلای استاندارد بوده است.

طبق داده‌های منتشر شده، کمترین ارزش ریالی معاملات برای یک جلسه حراج برابر با ۱۸۰ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال بوده است که در حراج شماره ۲ به ثبت رسید و بیشترین ارزش ریالی معاملات شمش طلا برابر با ۲۶ هزار میلیارد و ۷۴۹ میلیون ریال در حراج شماره ۴۰ ثبت شد.با توجه به اینکه حراج‌های شمش طلای مرکز مبادله ایران به صورت منظم و مستمر و به صورت هفتگی (روزهای یکشنبه و سه‌شنبه) برگزار می‌شود، می‌توان در دسته‌بندی ماهانه، گزارشی از روند معاملات به صورت ماهانه نیز ارائه کرد.

بر همین اساس، کمترین میزان حجم مورد معامله شده در ماه، ۴۲۱ کیلوگرم در بهمن ماه ۱۴۰۲ بوده است و بیشترین حجم مورد معامله شده ۱۸۷۱ کیلوگرم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام گرفته است.همچنین کمترین میزان ارزش معامله شده در بهمن ماه ۱۴۰۲ بود که مقدار آن حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است و بیشترین ارزش ریالی معامله شده نیز متعلق به اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در حدود ۸۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

در طول یک سال گذشته، کمترین حجم عرضه شمش طلا در حراج شماره یک معادل ۱۷ کیلوگرم بوده است و بیشترین حجم عرضه شده در حراج شماره ۲۵ معادل ۶۷۰ کیلوگرم ثبت شده است.در طول ۸۲ مرحله از برگزاری جلسات حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، کمترین میزان تقاضای خرید ۴ کیلوگرم در حراج شماره ۳ بوده و بیشترین آن نیز ۵۲۰ کیلوگرم در حراج شماره ۵۳ ثبت شده است.بر اساس آمار منتشره توسط اداره بازار طلای مرکز مبادله ایران، در یکسال گذشته تعداد کل خریداران ۱۰۴ نفر و تعداد کل فروشندگان ۳۶۱ نفر ثبت شده است. همچنین رکورد بیشترین حجم خرید توسط یک خریدار برابر با ۵۷۱ کیلوگرم و بیشترین حجم فروش توسط یک عرضه‌کننده برابر با ۱۰۷۱ کیلوگرم بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حضور مسئولین نظام در مراسم روز قدس در تهران +عکس
راهپیمایی روز قدس در قم +عکس
حضور دانشجویان نیجریه‌ای در راهپیمایی روز قدس در تهران
تاکید عمار حکیم بر بزرگداشت روز جهانی قدس
افراد شب‌زنده‌دار بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند
ابوترابی: افزایش وحدت ملی و انسجام اسلامی راه خلق قدرت است
واتس‌اپ در آیفون می‌تواند برنامه پیش‌فرض تماس و پیامک شود
اسلامی: دنیای امروز در مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی به بیداری رسیده‌ است
عراقچی: موضوع مقاومت و حمایت از آرمان فلسطین قابل مصالحه نیست
اژه‌ای: حمایت و دفاع از مظلومین و مستضعفین، یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر است
رژیم صهیونیستی ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را باز هم محدود کرد
ثبت بیش از ۲۴ هزار تخلف رانندگی با کمک بازرسان نامحسوس کنترل ترافیک
جلیلی: ملت فلسطین محاسبات مستکبران را بر هم زد
لاریجانی: نباید گول پر حرفی اسرائیل را خورد
فیلم| واکنش جالب امباپه به مجسمه‌اش!
مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد +عکس
امامعلی رحمان عید فطر را به پزشکیان تبریک گفت
پیشنهاد ترامپ به حماس: آزادی شهروند آمریکایی در ازای آتش‌بس
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
سامسونگ در آستانه رونمایی از تلویزیون‌های نسل جدید
ایران ادامه حملات غیرقانونی آمریکا به یمن را به شدت محکوم کرد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top