تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/11/02 - 18:34
کد خبر: 528230

وزیر آموزش و پرورش:

ارزش یک بشکه نفت در آموزش و پرورش به بی نهایت دلار تبدیل خواهد شد

ارزش یک بشکه نفت در آموزش و پرورش به بی نهایت دلار تبدیل خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بحران‌های هویتی نظیر کم رنگ‌شدن دلبستگی و افتخار به مبانی فرهنگی و عقاید گفت: باید تلاش کنیم مؤلفه‌های اساسی هویت بخش به نسل جدید منتقل شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علیرضا کاظمی در پنجمین نشست سراسری معاونین میراث فرهنگی ادارات کل استانی که با حضور قائم مقام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار شد با اشاره به غفلت‌های فرهنگی و اثرات زیان بخش آن گفت: مهم‌ترین مسائل و بحرانهای کشور، ریشه در مسائل فرهنگی دارد زیرا فرهنگ سبب رشد و توسعه یک جامعه درهمه ابعاد می شود. فرهنگ نیز در بستر آموزش ساخته و شکل می‌گیرد از این رو سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ سبب شکوفایی و رشد بخش‌های مختلف جامعه خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نقش مهم و مأموریت سنگینی در این زمینه بر عهده دارند، گفت: باورهای ما ریشه در فرهنگ دارد و موضوعات میراث فرهنگی در شکل گیری فرهنگ و تمدن کشور نقش اساسی دارد زیرا وجود مفاخر و تحولات ارزشمند تمدنی، کنش‌های آنان منطبق بر میراث است و هویت یک جامعه را میراث فرهنگی آن جامعه می‌سازد لذا توجه به میراث ‌فرهنگی یک کشور، توجه به هویت آن است.

کاظمی افزود: باورها و نگرش‌ها و کنش‌هاست که رفتار را شکل می‌دهد و باور ما، ریشه در فرهنگ دارد. مسائل اقتصادی و اجتماعی هم ریشه در مسائل فرهنگی دارد، لذا هر چقدر روی مسائل فرهنگی سرمایه‌گذاری کنیم، به همان میزان برداشت می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بحران‌های هویتی نظیر کم رنگ‌شدن دلبستگی و افتخار به مبانی فرهنگی و عقاید گفت: به عبارتی باید تلاش کنیم تا مؤلفه‌های اساسی هویت بخش به نسل جدید منتقل شود.

کاظمی ادامه داد: بزرگ ترین ظرفیتی که امروز در کشور وجود دارد و می‌تواند همه اهداف میراثی را محقق کند، مجموعه تعلیم تربیت است زیرا بزرگ ترین رسانه زنده و اثربخش کشور، آموزش و پرورش است.

وی با تأکید بر این‌که توجه به آموزش و پرورش ریشه حلّ بسیاری از مشکلات است، گفت: ارزش یک بشکه نفت در آموزش و پرورش به بی نهایت دلار تبدیل خواهد شد.

کاظمی به اقدامات مشترک میان وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد و افزود: اقدامات نمادین چون زنگ میراث‌ فرهنگی در مدارس، اقدامت انگیزشی و اقدامات تشکیلاتی از مواردی است که می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی ادامه داد: بدون اقدامات تشکیلاتی و عملیاتی نمی‌توان کار فرهنگی کرد. ما آماده‌ایم تشکیلات دانش‌آموزی ویژه میراث‌فرهنگی راه‌اندازی کنیم. برای اینکه این تشکیلات را در حوزه دانش‌آموزی شکل دهیم، نیاز به یک ساختار تشکیلاتی مشترک داریم و معاونان میراث فرهنگی باید ارتباطات وسیعی با معاونان پرورشی و آموزشی استان‌ها داشته باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top