تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/11/03 - 15:55
کد خبر: 528326

سه اقدام ضد فلسطینی «ترامپ» در اولین روز ریاست جمهوری

 سه اقدام ضد فلسطینی «ترامپ» در اولین روز ریاست جمهوری

قطع بودجه «آنروا» برای حذف مسئله آوارگان فلسطینی به نفع رژیم صهیونیستی، لغو تحریم‌های تسلیحاتی به معنی استمرار جنگ در منطقه و لغو تحریم‌های شهرک‌نشینان افراطی کرانۀ باختری به معنی چراغ سبزی برای الحاق این منطقه به سرزمین‌های اشغالی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور جنایتکار ایالات متحده که دستش به خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آلوده است، در نخستین روز حضورش در کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور جدید این کشور، در حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی، 3 دستور ضد فلسطینی صادر کرد تا نشان دهد او در حمایت از جنایت پیشگان صهیونیست، از سلف دموکراتش چند گام پیش تر است.

1.قطع کامل بودجه آژانس حمایت از فلسطینیان سازمان ملل

آژانس حمایت از آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) یک نهاد حمایتی است که از زمان اشغال فلسطین توسط صهیونیست‌ها، تأسیس شد تا آوارگان فلسطینی را در عرصۀ آموزش و بهداشت حمایت کند. مهمترین اقدامات این آژانس حمایتی نیز در این دو حوزه رقم می خورد. به طور کلی این آژانس، در مناطقی که آوارگان فلسطینی حضور دارند - اعم از داخل یا خارج فلسطین- شعباتی دارد و این شعبات با تأسیس درمانگاه و مدرسه، اقدام به ارائه خدمات پزشکی و آموزشی به آوارگان فلسطینی می کنند. بیشتر مدارسی که در نوار غزه در جریان جنگ اخیر آسیب دیده یا تخریب شدند، مدارس مربوط به همین آژانس سازمان ملل بوده است.

علاوه بر این، آنروا با هماهنگی‌هایی که با کشورهای مختلف انجام می‌دهد، امکان بورس شدن فلسطینی‌ها را در دانشگاه‌های خارج از فلسطین در دوره‌های تحصیلات تکمیلی فراهم می‌آورد.

بودجۀ این نهاد زیر مجموعۀ سازمان ملل از طریق کشورهای عضو سازمان ملل تأمین می‌شود. بخش اعظم این بودجه توسط ایالات متحده، ارائه می‌شد. از زمان روی کار آمدن «ترامپ» در سال 2016 در ایالات متحده، صهیونیست‌ها با کمک وی، بودجۀ این نهاد حمایتی سازمان ملل را به نصف کاهش دادند. رسانه‌های غربی و منطقه‌ای در آن دوران نوشتند، «ترامپ» قصد داشته در صورت استمرار ریاست جمهوری‌اش در همان دوره، بودجه این آژانس را به طور کامل قطع کند، اما آن دوران برای «ترامپ» استمرار نیافت و «بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا شد.

حال که «ترامپ» بار دیگر به کاخ سفید بازگشته، در نخستین اقدام، بودجۀ این آژانس را به طور کامل قطع کرد تا میلیون‌ها فلسطینی تحت حمایت این آژانس، تحت فشار قرار گیرند و کمک‌های «آنروا» به آنها بسیار محدود شود.

2. لغو محدودیت‌های تسلیحاتی واشنگتن علیه رژیم صهیونیستی

در جریان جنگ در نوار غزه در سال‌های 2023 و 2024، ایالات متحده کمک همه جانبه و بی دریغی در عرصۀ تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی انجام داد. این کمک‌ها به گونه‌ای بود که همگان، حتی محافل داخلی رژیم صهیونیستی اذعان کردند اگر این کمک‌های تسلیحاتی نبود، رژیم صهیونیستی نمی‌توانست، به جنگ در نوار غزه ادامه دهد؛ اما همین کمک‌های بی‌شائبه و مستمر، در برخی بخش‌ها توسط دولت «جو بایدن»، محدود شده بود. مثلاً در ماه می 2024، زمانی که «نتانیاهو»

عملیات د

ر رفح را با وجود عدم رضایت «بایدن» انجام داد، دولت «بایدن» مدعی شد، محموله بمب‌های 2هزار و 500 پوندی را برای رژیم صهیونیستی ارسال نخواهد کرد. البته این مسئله در حد ادعا باقی ماند، چرا که ترور فرماندهان مقاومت در لبنان در تابستان 2024 با همین نوع از بمب‌ها انجام شد. با این حال دولت «بایدن» حتی در حد ادعایی رسانه‌ای، صهیونیست‌ها را از برخی سلاح‌ها، محروم کرده بود.

در مقابل ترامپ در نخستین روز ریاست جمهوری اش در کاخ سفید اعلام کرد تمام محدودیت‌های ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را لغو خواهد کرد. این بدان معنا است که او حتی در حد رسانه‌ای و ادعای گفتاری نیز نمی‌خواهد کمترین محدودیتی برای رژیم صهیونیستی به وجود آورد.

3. لغو تحریم صهیونیست‌های افراطی کرانۀ باختری

در دورۀ «بایدن» یکی از اختلافات جدی وی با کابینۀ افراطی رژیم صهیونیستی، اقداماتی بود که اعضای افراطی کابینۀ «نتانیاهو» در کرانۀ باختری انجام می‌دادند. این اختلاف تنها مربوط به دورۀ جنگ در غزه نبود و آمریکایی‌ها، پیش از آغاز جنگ در نوار غزه، نسبت به این اقدامات افراطی‌ها در کرانۀ باختری هشدار می‌دادند. در همان فضای پیش از جنگ، دولت «بایدن» دو مرتبه به سمت تحریم «اسموتریچ» و «بن گویر» که از اقدامات افراطی‌ها در کرانۀ باختری حمایت می‌کردند- حرکت کرد.

در اثنای جنگ در نوار غزه بود که تشدید این تحرکات با واکنش دولت «بایدن» روبرو شد و او در دستوری، ورود کسانی را که امنیت و ثبات  در کرانۀ باختری را به خطر می‌انداختند، به ایالات متحده ممنوع کرد. البته این دستور کلی، شامل فلسطینیانی که در کرانۀ باختری مشغول مبارزه با رژیم صهیونیستی بودند نیز می‌شد، اما شهرک‌نشینان افراطی را نیز هدف قرار می‌داد.

«ترامپ» در اولین روز حضورش در کاخ سفید، این دستور «بایدن» را لغو کرد و این محدودیت کم اثر دولت قبلی ایالات متحده را- که اثر چندانی در اقدامات افراطی‌ها در کرانۀ باختری نداشت- نیز در برداشت تا شهرک‌نشینان افراطی صهیونیست در کرانۀ باختری برای هر نوع اقدام علیه فلسطینی‌ها آزاد باشند.

پیام‌های اقدامات ترامپ علیه فلسطین

اقدام «ترامپ» در قطع بودجۀ «آنروا» به معنی کمک او در حل مسئلۀ آوارگان فلسطینی به نفع رژیم صهیونیستی است. با این اقدام، چتر حمایتی سازمان ملل از آوارگان فلسطینی محدود و شاید به طور کامل برداشته خواهد شد. این اقدام، آوارگان فلسطینی خارج فلسطین را به سمت حل شدن در جوامعی که در آنجا حضور دارند سوق خواهد داد و آوارگان داخل فلسطین را به سمت کوچ اجباری خواهد برد.

برداشتن محدودیت ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی بدان معنا است که اولاً صهیونیست‌ها در انجام هر نوع جنایتی در منطقه دستشان باز است و «ترامپ» این کار را تسهیل خواهد کرد. دوم، او از همین حالا، باب استمرار جنگ در منطقه را باز کرده است و آیندۀ نزدیک منطقه، سرشار از جنگ‌های خونین و هولناک با سلاح‌های آمریکایی خواهد بود.

اقدام سوم «ترامپ» در برداشتن محدودیت‌های شهرک‌نشینان افراطی صهیونیست، چراغ سبزی است که او برای اجرای طرح «الحاق کرانۀ باختری» به سرزمین‌های اشغالی به رژیم صهیونیستی نشان داده است و به نظر می‌رسد در این دوره از ریاست جمهوری «ترامپ» این اقدام از سوی صهیونیست‌ها دست کم کلید زده شود.

پیام سرشار از خشنودی و شادی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی- که در تبریک به ریاست جمهوری ترامپ ارسال شد- مؤید این مسئله است؛ ضمن اینکه تهدیدی علیه محور مقاومت و جمهوری اسلامی را افزون بر مسائل فوق در بطن خود دارد. به طور خلاصه باید گفت تصمیمات سه گانه ترامپ در نخستین ساعات آغاز به کار مجدد در مقام ریاست جمهوری آمریکا، نوید جنگ افروزی در منطقه‌ای است که با حضور رژیم صهیونیستی قریب 77 سال یک روز خوش به خود ندیده است و تنها نبود این رژیم می‌تواند، آرامش مجدد را برای ساکنان این گستره جغرافیایی به ارمغان بیاورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
چین - آمریکا و مسأله گرینلند
آغاز بازی مقصرسازی در لانه شیطان
همایش سراسری خادمان حضور با حضور قالیباف +عکس
سفر رئیس‌جمهور به استان خوزستان +عکس
مجموعه ورزشی علوم پزشکی اهواز افتتاح شد
تقدیر قالیباف از آیت‌الله جنتی
نشست دانشجویان معترض با معاون پزشکی دانشگاه آزاد
سلیمی: پذیرش سرمربیگری تیم ملی، سخت‌ترین تصمیم بود
ادعای گوترش: ایران باید روشن سازد که دنبال سلاح هسته‌ای نیست
جنبش‌ دانشجویی حامی فلسطین و درک پیام رهبری به جوانان غرب
بلاکچین و هوش مصنوعی؛ ابزارهای نوین برای مدیریت ناترازی‌
وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد
واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل آن ممنوع شد +جزئیات
فوری| غول وزنه برداری ایران پست گرفت
هشدار السیسی به گروه‌های مسلح حاکم بر سوریه
حضور بازیکن خط‌خورده پرسپولیس در تمرین
سه اقدام ضد فلسطینی «ترامپ» در اولین روز ریاست جمهوری
وابستگی بالا به آمریکا پاشنه آشیل برلین در دوران ترامپ
گروسی: برجام در شکل فعلی دیگر کارآمد نیست
بورس صعود کرد؛ افزایش ۵۳ هزار و ۳۲۱ واحدی شاخص کل
حضور سفیر طالبان در نشست سازمان همکاری شانگهای
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top