به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از عباسعلی رهبر///* حضرت علی (علیهالسلام) فرمود: «کسی که از دشمن غفلت کند، حیلهها و کیدهای دشمن بیدارش خواهد ساخت». باوجود گذشت بیش از ۱۵ ماه جنگ توسعهطلبانه و تجاوزکارانه، رژیم صهیونیستی که هیچ خط قرمزی در رعایت اصول انسانی نداشت، مجبور به موافقت با آتشبس گردید و جریان مقاومت فلسطین پیروز حقیقی میدان شد.
البته نکته مهم در آتشبس میان مقاومت فلسطینی و رژیم صهیونیستی، آن است که جبهه مقاومت بهخصوص قلب امیدبخش مقاومت (ج ا.ایران) باید بیدارتر از گذشته باشد. باتوجه به سه استراتژی که بن گوریون، بنیانگذار اسرائیل در جنگ داشت، میتوان گفت که اولین استراتژی یا ستون اول اسرائیل این بود که جنگ باید از داخل فلسطین به خارج از آن کشانده شود. استراتژی دوم، غافلگیری است.
در تمامی جنگها و نبردها، اسرائیلیها از این قاعده استفاده کردند و بهاصطلاح غافلگیری، قاعده تاریخی جنگهای اسرائیلی است. استراتژی و ستون سوم، عملیات جنگی، برقآسا و سریع است. جبهه مقاومت پیروز باید از استراتژی غافلگیری نشود؛ چراکه استراتژی ضربه ناگهانی دشمن صهیونی بیش از پیش رژیم نژادپرست را ترغیب به صدمه زدن از بیرون یا درون به عناصر جبهه مقاومت میکند، نکتهای که چند روز پیش رهبر معظم انقلاب هم هشدار لازم در مورد آن را داده بودند.
حضرت علی (ع) در عهدنامه بعد از آن که مالک را سفارش به پذیرش صلح شرافتمندانه میکند، میفرماید: «زنهار، سخت از دشمنت برحذر باش پس از پذیرش صلح، چراکه دشمن گاهی نزدیک میشود که غافلگیر سازد؛ بنابراین دوراندیشی را بهکارگیر و در این موارد خوشبینی را متهم کن. رهبر معظم انقلاب میفرماید: تفکر اسلامی در هر قالبی که بروز کند، نظام سلطه به صورت قهری با آن مقابله خواهد کرد، چه برسد به اینکه تفکر اسلامی در قالب یک نظام و قدرت سیاسی مستقر با ملتی بزرگ و نیروهای مسلح و تواناییهای علمی بروز کند که در چنین شرایطی، تهدیدها و دشمنیها بسیار بیشتر خواهد بود.
البته به تجربه چندین دهه دریافتهایم که دشمنان ملت عزیز ایران دچار خطاهای محاسباتی نسبت به اراده، ابتکار و توان ملت و جوانان عزیزمان هستند. نکته مهم آن است که با تمسک به انسجام ملی و الفت فراگیر و کسب رضایت بیشتر مردم در سپهر باورمندی، به نصرت الهی میتوان پیشرفت مادی و معنوی کشور ایران عزیز را فراهم نمود و مکر دشمنان را به خودشان برگرداند.
بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب در یک جامعه، سلایق مختلفی هست، عقاید مختلفی هست، نگاههای مختلفی به مسائل هست؛ باشد، مانعی ندارد؛ همه در کنار هم زندگی کنند، با هم کار کنند، با هم مهربانی کنند؛ رأفتِ میان مردم. بایستی وسوسههای دشمن را برای بدبین کردن مردم به یکدیگر یا بدبین کردن مردم به مسئولان زحمتکش کشور باطل کرد.
* استاد دانشگاه